رسپی

پاستا بروکلی خوشمزه و مخصوص به روش رژیمی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پاستا بروکلی خوشمزه و رژیمی

این پاستا که با بروکلی ترکیب شده، می‌تواند یک گزینه عالی برای غذایی سالم باشد. هر نوع پاستا فرمی برای تهیه این غذا مناسب است. اگر می‌خواهید دستور تهیه کامل و قدم به قدم پاستا بروکلی را ببینید، با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
پاستا (حدود ۴۰۰ گرم) ۱ بسته
کلم بروکلی متوسط ۱ عدد
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱/۲ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۴ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه پاستا بروکلی

ابتدا پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید.
در همین موقع، بروکلی را خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بگذارید.
سیر را ریز خرد کرده و در یک تابه بزرگ با روغن زیتون کمی تفت دهید تا نرم شود.
بروکلی را به تابه بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
سپس آب را اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید.

حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا بروکلی نرم شود.
بعد از آن، پاستا پخته شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر تفت بدهید.
سپس پنیر پارمزان را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم اضافه کنید.
غذا را داغ سرو کنید.

نکات لازم جهت تهیه پاستا بروکلی

نکات لازم جهت تهیه پاستا بروکلی

شما می‌توانید از هر نوع پاستای مناسب استفاده کنید.
اگر از بروکلی یخ‌زده استفاده می‌کنید، نیازی به تفت دادن آن نیست.
می‌توانید از سبزیجات دیگر مانند قارچ، فلفل دلمه‌ای یا گوجه‌فرنگی نیز در این غذا استفاده کنید.
برای طعم بهتر، می‌توانید سیر رنده شده، پیازچه خرد شده یا ریحان تازه به غذا اضافه کنید.

پاستا با بروکلی را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. این غذا را می‌توانید با سس سالاد، سس گوجه‌فرنگی یا سس خامه‌ای سرو نمایید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا