طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه پاپ کورن مرغ سوخاری خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

خب اگه امروز مثل من خبري از كباب و جوجه و كباب و آبگوشت تو خونتون نبوده ميتونيد از اين فيله هاي كوچيك سوخاري كه با كلي ادويه طعم دار شده براي شام درست كنيد و حالشو ببرين😝

مواد لازم پاپ کورن مرغ سوخاری

فيله مرغ(مزه دار شده با سير،پودر پياز،مايونز،نمك و فلفل)
ظرف اول؛ آرد سفيد(مخلوط با نمك و فلفل،پاپريكا)
ظرف دوم:تخم مرغ كامل(مخلوط با نمك و فلفل و پودر سير)
ظرف سوم؛فقط پودر سوخاري پانكو

طرز تهیه پاپ کورن مرغ سوخاری

اول از همه فيله مرغ ها را بايد مزه دار كنيم كه قطعا خوشمزگي اين فيله ها به خوب مزه دار شدنشون هست،براي اينكه مرغ ها طعم مواد را به خودشون بگيرن حدودا ٢٤ ساعت قبل و روي فيله ها هم با چاقو خط هاي نازكي بندازيد تا مواد به خوردش بره ،سايز فيله ها هم كوچك باشه؛ بعد سه تا ظرف برداريد و به ترتيب مرغ را در ظرف اول و بعدظرف دوم تخم مرغ و بعد ظرف سوم پودر پانكو بزنيد و در روغن داغ سرخ كنيد،كنارش هم سيب زميني كه توي فر پخته شده و با (روغن زيتون و پودر سير و پودر پاپريكا و نمك و فلفل )مزه دار كردم و در فر با گريل پخته و در كنار اين فيله هاتون سرو كنيد 👍🏻😋اين غذا مخصوصا براي بچه ها خيلي جذابه
پ ن: نمك مورد نياز را چند قسمت كردم تا نمك به مقدار كافي تو مزه دار شدن ظرف ها و مرغ باشه

‫0/5 ‫(0 نظر)

8 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا