طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه پوآچای پنیر و شوید خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم پوآچای پنیر و شوید

۱) نصف پاکت کره ( ۱۲۵ گرم )
۲) یک لیوان چایخوری روغن مایع
۳) یک لیوان چایخوری ماست
۴) دو عدد تخم مرغ ( یکی از زرده های تخم مرغ برای روی خمیر استفاده میشه )
۵) ۱۰ گرم بکینگ پودر
۶) یک ق.غ شکر
۷) یک ق.م نمک
۸) نصف دسته شوید
۹) ۳/۵ لیوان آرد ( لیوان = ۲۵۰ ml )
۱۰) یک کاسه پنیرپیتزا برای وسطش

طرز تهیه پوآچای پنیر و شوید

داخل ظرفی ماست ، روغن مایع ، تخم مرغ ، کره ی آب شده ، نمک ، بکینگ پودر ، شکر رو بریزید آرد رو کم کم اضافه کنید ورز بدید تقریبا خمیر نرمی درست کنید در آخر شوید خرد شده رو اضافه کنید گوله هایی کمی از گردو بزرگتر بردارید داخل دست شکل بدید وسطش اگه میخواید پنیرپیتزا یا پنیر سفید بزارید و خمیر رو جمع کنید و خوب به هم بچسبونید و قسمتی که بهم چسبوندید رو به سمت بیرون بزارید و داخل سینی کاغذ روغنی بندازید و خمیرها رو بچینید حتی میتونید داخل خمیر چیزی نزارید در آخر روش زرده ی تخم مرغ بمالید و میتونید روش سیاه دانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بپزید ( همیشه دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید بعضی فرها زودتر بعضی ها دیرتر میپزن )
نوش جان 😋

‫0/5 ‫(0 نظر)

10 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا