پودینگ پرتقال و شکلات؛ شاهکاری در دنیای دسرها

“`html
ترکیب طعم شکلات و پرتقال خیلی خوشمزهتر از چیزی است که فکرش را بکنید. پودینگ پرتقال و شکلات یک دسر عالی است که از یک لایه کیک شکلاتی و یک لایه بیسکویت تشکیل شده است. این دسر بسیار نرم و لطیف است و وقتی آن را امتحان کنید، ترکیبی از طعمهای فوقالعاده را تجربه خواهید کرد. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ پرتقال و شکلات را به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن کیک شکلاتی، اول تخم مرغ، شکر و زست لیمو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا حجیم شود. سپس آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مایه را در قالب بریزید و در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه بپزید. بعد از آن، شکر و آب پرتقال را روی حرارت بگذارید تا یک دقیقه بجوشند.
برای درست کردن رویه شکلاتی، خامه را کمی گرم کنید و روی شکلات تلخ بریزید. زرده تخممرغ و شکر را هم بزنید تا کرمی شود. سپس با پنیر ماسکارپونه و خامه و شکلات ترکیب کنید. در آخر کیک را به قطعات بزرگ برش بزنید، به شربت آغشته کنید و روی آن بیسکویت خرد شده بریزید و با مایه شکلاتی بپوشانید. این پودینگ را برای ۳ ساعت در یخچال بگذارید و با شکلات تلخ رنده شده تزئین کرده و سرو کنید. در ادامه مطلب، طرز تهیه کامل این پودینگ خوشمزه را با جزئیات بیشتری میتوانید بخوانید.
مواد لازم کیک شکلاتی
کره | به مقدار لازم |
تخم مرغ بزرگ | ۳ عدد |
شکر | ۷۰ گرم |
زست پرتقال | ۱ عدد |
آرد | ۶۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲۰ گرم |
بیکینگ پودر | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | یک پینچ |
مواد لازم شربت پرتقال
آب پرتقال | ۱ عدد پرتقال کامل |
شکر | ۴۰ گرم |
مواد لازم رویه پودینگ
“““html
شکلات تلخ خرد شده | ۹۰ گرم |
خامه زده شده | ۲۲۰ میلی لیتر |
زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۶۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه | ۳۷۰ گرم |
بیسکویت امارتی خرد شده | ۶۰ گرم |
رسپی پودینگ پرتقال و شکلات
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱ ساعت
مناسب برای: ۱۰ نفر
درجه سختی: متوسط
مرحله اول: فر را روشن کنید
ابتدا فر را به دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد برسانید. این کار کمک میکند تا قبل از پخت کیک، فر گرم شود.
سپس یک قالب کیک مستطیلی ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری را با کمی کره چرب کنید.
مرحله دوم: تخم مرغ و شکر را ترکیب کنید
یک قابلمه بزرگ بردارید و تخممرغها، شکر و زست پرتقال را درون آن بریزید. قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار داده و مواد را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا تخممرغها پف کنند و حجمشان دو برابر شود.
اگر میخواهید بدانید که به اندازه کافی هم زدهاید، یک لیسک را در مواد فرو کنید. اگر وقتی آن را بیرون میآورید، رد مواد روی آن بماند، یعنی زمان خاموش کردن حرارت است.
بیشتر بخوانید: رسپی دسر کدو حلوایی سرخ شده
مرحله سوم: مواد خشک را ترکیب کنید
در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را الک کنید. سپس نیمی از این ترکیب را روی مخلوط تخممرغ و شکر الک کرده و هم بزنید. باقیمانده آرد را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم: کیک اسفنجی را بپزید
مخلوط کیک را در قالب چرب شده ریخته تا تمام گوشهها را بپوشاند. سپس قالب را به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر گذاشته تا بپزد. وقتی پخت، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
بیشتر بخوانید: رسپی دسر پالدا تبریزی مناسب شب یلدا
مرحله پنجم: شربت را درست کنید
در یک قابلمه کوچک، آب یک عدد پرتقال را با شکر ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید. زمانی که به جوش آمد، یک دقیقه صبر کنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
بیشتر بخوانید: رسپی چیزکیک انار برای شب یلدا
مرحله ششم: رویه پودینگ را درست کنید
در یک قابلمه کوچک، ۱۲۰ میلیلیتر از خامه را کمی گرم کنید تا بخار کند. سپس آن را به شکلات تلخ خرد شده اضافه کرده و اجازه دهید ۳۰ ثانیه بماند. بعد، هم بزنید تا کامل ترکیب شود.
مرحله هفتم: زرده تخممرغ را اضافه کنید
در یک کاسه جدا، زرده تخممرغ و شکر را مخلوط کنید و با همزن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن و قوام بگیرد.
سپس پنیر ماسکارپونه و مخلوط شکلات را ترکیب کنید و در آخر باقیمانده خامه را اضافه کرده و هم بزنید و بعد به ترکیب زرده اضافه کنید.
مرحله هشتم: پودینگ شکلات پرتقال را آماده کنید
کیک خنک شده را به تکههای بزرگ برش بزنید و با کمک یک قاشق روی آن را به شربت آغشته کنید. سپس بیسکویت خرد شده را روی کیک بپاشید و با یک قاشق، رویه پودینگ را با ترکیب شکلاتی بپوشانید.
پودینگ را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس با شکلات تلخ رنده شده تزئین کرده و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی محلبی نسکافه
“““html
نکات و فوتوفنهای درست کردن پودینگ پرتقال و شکلات
برای تهیه پودینگ پرتقال و شکلات، بهتر است به نکات زیر توجه کنید. با ما همراه باشید.
- از شکلات تلخ با کیفیت و حداقل ۷۰ درصد استفاده کنید تا طعم قوی تری بگیرید.
- برای تهیه زست پرتقال، از پرتقالهای تازه و بدون لک استفاده کنید.
- فقط پوست نارنجی پرتقال را رنده کنید؛ لایه سفید ممکن است تلخ شود.
- برای عطر بهتر پودینگ، کمی عصاره وانیل به مواد رویه اضافه کنید.
- همچنین میتوانید مقدار کمی پودر قهوه فوری در مواد رویه بگنجانید.
- برای تزئین، از خامه فرم گرفته و شکلاتهای چیپسی یا رنده شده استفاده کنید.
- چند برش نازک پرتقال را با شکر کاراملی کنید و برای تزئین به کار ببرید.
- بهتر است پودینگ را در ظرفهای شیشهای سرو کنید تا لایهها مشخص باشد.
در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه پودینگ شکلات پرتقال به همراه نکات و فوتوفنهای آن را به شما معرفی کردیم. به شما پیشنهاد میکنیم حتما این دسر خوشمزه را یک بار امتحان کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
منبع: theguardian