سلامت و پزشکی

چاشنی های گیاهی سالم جایگزین مناسب نمک (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دکتر مجید حاجی فرجی در یک نشست خبری که به موضوع کاهش مصرف نمک اختصاص داشت، گفت: در حال حاضر، نمک، شکر و چربی موضوعات مهمی در تغذیه هستند، زیرا می‌توانند سلامت را تهدید کنند. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بر اهمیت همکاری تولیدکنندگان غذا برای تولید محصولات کم نمک تأکید کرد و افزود: باید نوع خوراکی‌هایی که مردم مصرف می‌کنند به سمت کاهش نمک، شکر و چربی تغییر کند.

به گفته دکتر حاجی فرجی، بیشترین نمکی که مصرف می‌شود، در هنگام پخت غذا به آن اضافه می‌شود و باید این مقدار نمک در حین پخت به حداقل برسد.

او همچنین افزود که یکی از راه‌های کاهش مصرف نمک در غذا، استفاده از ادویه‌های گیاهی و سالم است.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بر این نکته تأکید کرد که باید از نمک در غذای کودکان استفاده نشود و گفت: اگر کودکان به نمک عادت کنند، در بزرگسالی به دنبال غذاهای پر نمک خواهند رفت.

ادویه‌های گیاهی سالم، گزینه‌ای مناسب به جای نمک

او ادامه داد: تغییر عادت‌های غذایی مردم برای مصرف غذاهای کم نمک زمان‌بر است.

دکتر حاجی فرجی همچنین بر روی لزوم استفاده از برچسب‌های اطلاعاتی روی غذاهای صنعتی تأکید کرد و گفت: حق مردم است که بدانند غذایی که می‌خورند از چه مواد اولیه‌ای تهیه شده و میزان ضرر آن چقدر است.

رئیس انستیتوی تغذیه کشور همچنین اشاره کرد که بیش از 20 سال است که کیفیت نان مورد بررسی قرار گرفته است. او گفت برخی نانواها به علت کیفیت پایین آرد ناچارند از نمک بیشتری در نان استفاده کنند.

دکتر حاجی‌فرجی ادامه داد و گفت که مصرف جوش شیرین در نانوایی‌های کشور 70 درصد کاهش یافته است، اما هنوز 50 درصد نانوایی‌های تهران از جوش شیرین استفاده می‌کنند.

رئیس انستیتوی تغذیه کشور بر لزوم استفاده از خمیر ترش در نان تأکید کرد و گفت بهتر است صنایع، خمیر ترش را به صورت فریز شده یا پودر در اختیار نانواها قرار دهند تا زمان پخت نان طولانی نشود.

او در پایان بر استفاده از خشکبار بدون نمک و پرهیز از چیپس‌های فله‌ای تأکید کرد.

سایت رضیم

چاشنی های گیاهی سالم جایگزین مناسب نمک (2 نکته مهم)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا