رسپی

چیز کیک نیویورکی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چیز کیک نیویورکی

این چیزکیک کلاسیک نیویورکی بهترین نوع چیزکیک است. متراکم، غنی و خامه‌ای است و درست کردن آن خیلی آسان است. واقعاً یکی از بهترین چیزکیک‌هایی است که من تا به حال امتحان کرده‌ام!

چیزکیک نیویورکی به خاطر بافت خامه‌ای و نرمش مشهور است. این کیک به صورت غنی، متراکم و بلند آماده می‌شود و سطحش صاف است. این کیک با پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ و خامه غلیظ یا خامه‌ترش تهیه می‌شود. گاهی اوقات با طعم لیمو درست می‌شود تا کمی تازگی به آن بخشد.

مواد لازم برای لایه زیرین چیز کیک

بیسکویت دایجستیو یا پتی بور یا ویفر وانیلی خورد شده (1 و ½ پیمانه یا ۱۵۰ گرم)

شکر (2 قاشق سوپ‌خوری)

کره بدون نمک آب شده (4 و ½ قاشق سوپ‌خوری یا ۶۵ گرم)

مواد لازم برای فیلینگ کیک :

پنیر خامه‌ای پر چرب (4 پیمانه یا 900 گرم، در دمای اتاق)

شکر (1 و ⅛ پیمانه یا 225 گرم)

نشاسته ذرت (2 قاشق غذاخوری)

تخم‌مرغ بزرگ (4 عدد) و یک زرده تخم‌مرغ، در دمای اتاق

خامه غلیظ (½ فنجان یا 120 میلی‌لیتر)

عصاره وانیل خالص (1 و ½ قاشق چایخوری)

رنده پوست لیمو از یک لیموی کوچک (1 قاشق چایخوری)

نحوه آماده کردن چیز کیک نیویورکی :

فر را به دمای 350 درجه فارنهایت/180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. کف و کناره‌های یک قالب کیک کمربندی 23 سانتی‌متری را چرب کنید.

در یک کاسه متوسط، پودر بیسکویت، 2 قاشق سوپ‌خوری شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

چیز کیک نیویورکی (مرحله به مرحله)

مخلوط را در کف قالب کیک بریزید و فشار دهید تا لایه‌ای یکنواخت از خرده‌ها ایجاد شود. به مدت 8 تا 9 دقیقه بپزید تا قهوه‌ای طلایی شود.

اجازه دهید تا روی توری سیمی کاملاً خنک شود. در همین حین فیلینگ را آماده کنید.

آماده کردن فیلینگ :

دمای فر را به 425 درجه فارنهایت/220 درجه سانتی‌گراد افزایش دهید.

با همزن برقی، پنیر خامه‌ای را یک تا دو دقیقه با سرعت متوسط بزنید تا صاف و یکنواخت شود. سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید. اگر لازم بود، از لیسک برای کناره گیری ظرف کمک بگیرید.

نشاسته ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

خامه، عصاره وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید. این مخلوط را روی لایه بیسکویتی خنک شده بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

کیک را به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس دما را به 225 درجه فارنهایت/110 درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و به مدت 60 دقیقه ادامه دهید تا لبه‌های آن سفت و مرکز هنوز کمی لرزان باشد. اگر مطمئن نیستید که دمای فر شما دقیق است، می‌توانید 10 تا 20 دقیقه بیشتر بپزید. همچنین سعی کنید درب فر را کم باز کنید. چیزکیک من اغلب اطرافش قهوه‌ای طلایی می‌شود، اما اگر چیزکیک شما اینطور نشد، نگران نباشید و به دستور غذا اعتماد کنید.

بعد از تمام شدن پخت، فر را خاموش کنید و درب آن را کمی باز بگذارید تا کیک در داخل فر خنک شود. این کار از ترک خوردن کیک جلوگیری می‌کند. بعد از خنک شدن، کیک را به توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملاً خنک شود. حداقل 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

دستور تهیه چیز کیک نیویورکی

نکاتی برای درست کردن چیزکیک نیویورکی عالی

از پیش پخت لایه زیرین بیسکویت غافل نشوید. بعضی از دستورالعمل‌های چیزکیک نیازی به پیش‌پخت این لایه ندارند، اما من این کار را توصیه می‌کنم تا از خیس شدن کیک جلوگیری شود.

از مواد با دمای اتاق استفاده کنید. 30 تا 60 دقیقه قبل از شروع پخت، مواد را از یخچال خارج کنید. این کار باعث می‌شود مخلوط کردن راحت‌تر باشد و کیکی بهتر درست شود.

تزیین چیز کیک: شما می‌توانید این چیزکیک نیویورکی را به تنهایی بخورید یا با گاناش شکلاتی، سس کارامل یا سس توت سرو کنید.

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا