ژامبون نوروزی چیست؟ (مرحله به مرحله)

“`html
ژامبون نوروزی چیست؟
ژامبون نوعی محصول گوشتی خوشمزه است که از گوشت قسمت ران حیوانات مختلف درست میشود. این محصول بهعنوان یکی از فراوردههای گوشتی شناخته میشود.
در ایران، بیشتر کالباسهایی که حداقل هفتاد درصد گوشت دارند، به نام ژامبون شناخته میشوند. یعنی ژامبون در کشور ما به کالباسهایی با درصد بالای گوشت گفته میشود. در ادامه میخواهیم تفاوتهای اصلی بین کالباس و ژامبون را بررسی کنیم و انواع مختلف آنها را معرفی کنیم.
کالباس و ژامبون چه تفاوتهایی دارند؟
البته که بیشتر مردم ایران تفاوت خاصی بین کالباس و ژامبون نمیبینند. اما در اینجا میخواهیم تعاریف واضحی از دو محصول ارائه بدهیم تا این تفاوت بیشتر روشن شود.
کالباس چیست؟
کالباس یکی از محبوبترین محصولات گوشتی در دنیا است. این محصول معمولاً از گوشت چرخکرده، چربی، نمک، ادویهها و برخی مواد نگهدارنده تهیه میشود، و بعضیاوقات با مواد دیگری مثل غلات یا آرد سوخاری ترکیب میشود.
برخی از کالباسها بهصورت عمده تولید میشوند و برخی دیگر در بستههای ورقهای به بازار عرضه میشوند. برای بهبود طعم، کالباسها گاهی دودی یا خشک میشوند.
مواد ساخت کالباس شامل گوشت گوساله، بره، و گاو است. همچنین از ادویههایی مثل سیر، قارچ، هویج، و پسته نیز در تهیه آن استفاده میشود. ادویههایی مانند فلفل سیاه، زنجبیل، جوز هندی، و دارچین نیز در این کار دخیل هستند.
امروزه انواع مختلف کالباس توسط برندهای مختلف در ایران تولید و به فروش میرسند، که با کیفیتها و قیمتهای گوناگون در دسترس هستند.
ژامبون چیست؟
ژامبون هم نوعی محصول گوشتی است، که در دسته سوسیس و کالباسها قرار میگیرد. تفاوت اصلی کالباس و ژامبون در نوع گوشت استفادهشده در آنهاست. برای تولید ژامبون، معمولاً از گوشت ران حیوانات خاصی استفاده میشود. گوشت ران بعد از ترکیب با نمک، ادویه و مواد نگهدارنده، بهصورت دودی یا ساده طبخ میشود و در نهایت به ژامبون تبدیل میشود.
انواع ژامبون در ایران
انواع مختلف ژامبون در کشور ما توسط برندهای گوناگون تولید میشود که عبارتند از:
- ژامبون بوقلمون
- ژامبون بیکن
- ژامبون پپرونی
- ژامبون گوشت گوساله
- ژامبون گوشت گوسفندی
- ژامبون مرغ
- ژامبون مرغ و قارچ
ژامبون گوشت چیست؟
ژامبون گوشت یکی از محبوبترین انواع ژامبون است. این محصول معمولاً از ترکیباتی شامل گوشت، نمک و مواد نگهدارنده تهیه میشود. برای اینکه این نوع ژامبون خوشمزه باشد، باید از گوشت تازه و باکیفیت درست شود. پس پیشنهاد میکنیم در خرید آن از فروشگاههای معتبر کمک بگیرید.
فرق ژامبون نوروزی با معمولی
مردم معمولاً به دنبال مواد غذایی باکیفیت هستند و برندهای مختلف در تلاشاند تا با محصولات نوآورانه و مرغوب، رضایت مشتریان را جلب کنند. در سالهای اخیر، برخی از شرکتهای تولیدکننده مواد پروتئینی، ژامبون و کالباسهای ویژه و بسیار باکیفیتی تحت عنوان کالباس نوروزی و ژامبون نوروزی به بازار معرفی کردهاند. این نوع کالباسها…
“““html
عموماً بالای ۹۰ درصد هستند و از جمله معتبرترین و در عین حال پرهزینهترین نوع کالباس و ژامبونهایی که در فروشگاهها یافت میشود به حساب میآیند.
بیکن چیست؟
بیکن یکی دیگر از فرآوردههای گوشتی است که بد نیست کمی دربارهاش صحبت کنیم. ابتدا باید بگوییم که واژه “بیکن” اصل آن از زبان آلمانی آمده است. بیکن معمولاً از گوشت پهلو یا پشت خوک تهیه میشود که معمولاً چربی کمتری دارد.
طرز تهیهی بیکن به این شکل بوده که گوشت را خشک یا با نمک درست میکردند تا بتوان از آن برای مدت طولانیتری استفاده کرد. اما حالا بیکن تازه در دسترس داریم که باید در یخچال نگهداری شود و قبل از خوردن، باید آن را بپزیم.
بسته به سلیقهی هر فرد، بیکن میتواند به عنوان همراه غذا یا حتی به عنوان غذای اصلی استفاده شود. لازم به ذکر است که بیکن به طور سنتی از گوشت خوک تهیه میشود، اما در کشورهای اسلامی به دلیل محدودیتهای مذهبی استفاده از گوشت خوک، انواع مختلف بیکن از گوشت مرغ، گوساله و بوقلمون تهیه میشود.
منبع: آندره