طرز تهیه کوزالاک مانتی با گوشت چرخکرده (خوشمزه و مجلسی)

مواد لازم کوزالاک مانتی
برای بورک
۲ عدد خمیر یوفکا
۲ لیوان روغن مایع (برای سرخ کردن)
🥐برای ماست سیری👇🏻
۱ لیوان ماست
۱ حبه سیر له شده
۱/۲ ق چ نمک
🥐برای مواد گوشتی👇🏻
۴ ق غ روغن زیتون
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱ ق م رب گوجه فرنگی
۱ ق چ پودر فلفل قرمز
۱ ق چ نمک
مقداری فلفل سیاه
🥐برای روش👇🏻
۳_۴ شاخه جعفری
طرز تهیه کوزالاک مانتی با گوشت چرخکرده
ابتدا هر خمیر یوفکا رو به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل مثلث در میاریم. هر تکه رو با کمک یه سیخ چوبی رول می کنیم و گوشه هاشو با آب خیس کرده و به هم می چسبونیم. سیخ چوبی رو آروم در میاریم و با این روش بقیه یوفکا ها رو هم درست میکنیم بعد تو روغن داغ تا وقتی که طلایی بشه سرخ میکنیم و داخل سینی دستمال حوله کاغذی پهن شده میچینیم.
برای سس گوشت پیاز رو خرد کرده و با روغن زیتون تفت می دیم گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دیم بعد از پخت گوشت رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و یک دقیقه تفت می دیم. روش سیر، ادویه ها و نصف لیوان آب گرم رو اضافه کرده ۲_۳ دقیقه دیگه تفت داده و بعد از پخت از روی اجاق برمی داریم.
یوفکا های سرخ شده رو توی بشقاب صاف بزرگی می چینیم روش به ترتیب سیر ماست و سس گوشتی رو اضافه کرده و به همین شکل لایه دوم رو تکرار می کنیم و سرو می کنیم.
نوش جان🥐🥰☺️
حتما پیشنهاد میکنم بخورید من دوست داشتم🙏🏻🙏🏻👍🏻
من این آموزش رو درست کردم بنظر خیلی عالی میشه، پیشنهاد میکنم به بقیه ???? ???? ????????
👏👏🔥🔥احسنت
رنگش و قیافش که عالیه حتما طعمش هم بی نظیره 👌👌
خیلیم عالی دستتون نکنه باتوضیحاتتون
محشرهههه محشرررر😍😍
من درست کردم خیلی هم طعم عالی ای داشت 👏❤
بینظیره😍