رسپی

کوفته ریکوتا مرغ؛ لذتی که نمی‌توانید از آن بگذرید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کوفته مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و دلپذیر است که اگر یک بار آن را امتحان کنید، طرفدارش خواهید شد. کوفته ریکوتا مرغ یک غذای ایتالیایی با عطر و طعمی خاص است که همه را مجذوب خود می‌کند. در این مقاله از مجله رضیم، روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کوفته ریکوتا مرغ

برای تهیه کوفته ریکوتا مرغ، به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت مرغ چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم
پیاز یک عدد
پنیر ریکوتا ۲۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
پنیر پارمزان رنده شده نصف پیمانه
پودر نان خشک نصف پیمانه
سیر ۲ حبه
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

روش تهیه کوفته ریکوتا مرغ

برای درست کردن این کوفته خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: چرخ‌کردن گوشت مرغ

برای تهیه کوفته مرغ می‌توانید از سینه یا ران مرغ استفاده کنید. اما ران مرغ بهتر است چون چربی بیشتری دارد و باعث می‌شود کوفته‌ها نرم‌تر و آبدارتر شوند.

همچنین می‌توانید از گوشت ران بوقلمون نیز بهره ببرید.

بیشتر بخوانید: دلمه کدو سبز؛ طعمی که به سفره‌تان رنگ و عطر می‌بخشد

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز و سیر

در این مرحله، پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سیر را نیز ریز خرد کرده یا رنده کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، سیر را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: هم زدن تخم مرغ

در یک کاسه جدای، تخم مرغ را با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا زرده و سفیده آن به خوبی با هم ترکیب شوند. این کار باعث می‌شود وقتی تخم مرغ را به مخلوط گوشت اضافه می‌کنید، به خوبی ترکیب شود.

“““html
رسپی کوفته ریکوتا مرغ

مرحله چهارم: همه مواد را ترکیب کنید

در این مرحله یک کاسه بزرگ بگیرید و گوشت چرخ کرده را به همراه تخم‌مرغ زده شده و پنیر ریکوتا به آن اضافه کنید. حالا با دست همه چیز را مخلوط کنید. سپس نمک، فلفل، ریحان، جعفری، سیر، پیاز و نان خشک را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم: مایه را قلقلی کنید

از مایه تهیه شده، به اندازه دو قاشق غذاخوری جدا کنید و با دست به شکل توپ درست کنید. این کار را ادامه دهید تا تمام مایه کوفته مورد استفاده قرار بگیرد.

مرحله ششم: کوفته‌ها را سرخ کنید

در یک تابه کمی روغن بریزید و کوفته‌ها را به مدت پنج دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند. بعد از آن، سس مارینا را با کمی آب مخلوط کنید و روی کوفته‌ها بریزید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید کوفته‌ها برای سی دقیقه بپزند. هنگام سرو، روی کوفته‌ها کمی پنیر پارمزان بریزید.

رسپی کوفته ریکوتا مرغ

کوفته ریکوتا مرغ؛ لذتی که نمی‌توانید از آن بگذرید

مواد لازم برای تهیه سس مارینا

برای درست کردن سس مارینا نیاز به مواد زیر دارید:

گوجه فرنگی یک کیلو
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۷ حبه
فلفل قرمز تند ⅓ قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
ریحان تازه ۱ ساقه برگ
پونه خشک ¼ قاشق چای‌خوری
آب ۳۵۰ میلی‌لیتر

رسپی سس مارینا

برای تهیه سس مارینا به این روش عمل کنید:

مرحله اول: گوجه فرنگی را پوره کنید

ابتدا گوجه فرنگی‌ها را بشویید و سپس پوست یک لایه نازک از آن‌ها جدا کنید. حالا گوجه‌های پوست کنده را به همراه کمی آب در مخلوط‌کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

بیشتر بخوانید: رسپی گردو پلو با گوشت قلقلی

مرحله دوم: سیر را تفت دهید

سیرها را به شکل خیلی ریز خرد کنید یا رنده کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و سیرها را کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که تفت دادن سیر بیش از یک دقیقه نباید طول بکشد تا تلخ نشوند.

رسپی کوفته ریکوتا مرغ

مرحله سوم: همه مواد را ترکیب کنید

حالا پوره گوجه، ریحان، پونه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

در این مقاله از مجله آشپزی، رسپی کوفته ریکوتا مرغ با سس مارینا را ارائه کردیم. شما می‌توانید این کوفته مرغ را با پاستا، اسپاگتی یا کدو مصرف کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا