رسپی

کوکوی تنوری؛ یک شام لذیذ با بافت پفکی و طلایی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا به دنبال یک غذای سالم و خوشمزه برای شام هستید؟ کوکوی تنوری پیشنهاد ما به شماست. این کوکو با ترکیب ساده‌ای از سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و سبزیجات معطر درست می‌شود. چیزی که این کوکو را متمایز می‌کند، پختن آن در فر است که باعث می‌شود نیاز به روغن کمتری داشته باشد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه کوکوی تنوری را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کوکوی تنوری

برای تهیه کوکوی تنوری به موارد زیر نیاز دارید:

سیب‌زمینی متوسط ۵ عدد
تخم‌مرغ ۳ عدد
نعنا خشک ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
شوید تازه به مقدار دلخواه

مراحل تهیه کوکوی تنوری

  • برای آماده‌سازی و تهیه نهایی این کوکو حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان لازم است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی با ضرب و جمع کردن، مقدار مواد را افزایش دهید.
  • تهیه این کوکو به طور کلی در دسته متوسط قرار می‌گیرد.

مرحله اول: آماده‌سازی سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و پوستشان را بگیرید.

سپس آن‌ها را به تکه‌های کوچکی برش بزنید و در یک قابلمه مناسب بگذارید.

مقداری آب و نمک اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

به سیب‌زمینی‌ها ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا خوب بپزند و نرم شوند.

بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها پخته شدند، آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و بگذارید خنک شوند.

با استفاده از چنگال یا گوشتکوب، سیب‌زمینی‌ها را له کنید تا خوب پوره شوند.

سپس پوره سیب‌زمینی را در یک کاسه بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب سلطانی

بیشتر بخوانید: رسپی املت اسفناج و پنیر

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوستش را بکنید.

با استفاده از رنده ریز یا میکسر، پیاز را له کنید.

پوره پیاز را به پوره سیب‌زمینی اضافه کنید و به مرحله بعد بروید.

کوکوی تنوری؛ یک شام لذیذ با بافت پفکی و طلایی

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو بادمجان با بادمجان کبابی

مرحله سوم: ترکیب مواد کوکو

تخم‌مرغ‌ها، شوید خرد شده، نعناع خشک، زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط در کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند.

برای اینکه کوکو پف‌دارتر شود، می‌توانید سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده و با همزن بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید.

می‌توانید برای طعم‌دارتر شدن، از پنیر رنده شده، قارچ تفت داده شده، گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر دیگر مثل جعفری یا گشنیز نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بیتی کباب ترکیه‌ای

مرحله چهارم: انتقال به ظرف پخت

یک ظرف پیرکس یا قالب مناسب فر را با کمی روغن زیتون چرب کنید.

مخلوط کوکو را داخل ظرف بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.

می‌توانید…

“““html

برای صاف و یکدست کردن سطح مواد از پشت قاشق استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو عدس و سیب زمینی

نکات و فوت و فن‌های تهیه کوکو تنوری

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو عدس و سینه مرغ

مرحله پنجم: پخت در فر

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

ظرفی که کوکو را در آن آماده کرده‌اید، در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد، تا سطح آن طلایی رنگ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی پاستا پومودورو

مرحله ششم: تزیین و سرو کوکو

بعد از پخت، کوکو را با چاقو به قطعات دلخواه برش دهید و در ظرف سرو قرار دهید.

می‌توانید با چند برش لیمو و کمی جعفری تازه آن را تزیین کنید. این کوکو را با انواع نان، برنج، سالاد یا ماست سرو کنید.

این کوکو هم به عنوان وعده اصلی و هم به عنوان پیش غذا مناسب است.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما جالب بوده باشد. اگر به غذاهای رژیمی و سالم علاقه دارید، حتما طعم فوق‌العاده این کوکو را امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا