یک روش فوری و ساده برای دانه و فریز کردن ذرت تازه

یکی از روشهای خوب برای نگهداری دانههای ذرت برای درست کردن غذا و ذرت مکزیکی، فریز کردن آنها است. اما چطور باید این کار را انجام داد؟ در این مقاله از مجله رضیم با یک روش آسان و سریع برای دانه و فریز کردن ذرت تازه آشنا میشوید.
روش دانه و فریز کردن ذرت تازه
فریز کردن ذرت روشی آسان برای نگهداری این محصول است و به شما کمک میکند در تمام طول سال از آن استفاده کنید. در ادامه بهترین روش دانه و فریز کردن ذرت تازه را بررسی میکنیم.
مرحله اول: دانههای ذرت را جدا کنید
برای دانه کردن ذرت، آن را به صورت اریب در دست بگیرید و سر آن را روی یک بشقاب قرار دهید. با استفاده از یک چاقوی تیز، دانهها را از پایین به سمت بالا جدا کنید.
اگر این روش برای شما دشوار است، میتوانید ذرت را به صورت عمود بر روی بشقاب یا تخته آشپزخانه قرار دهید و چاقو را از بالا به سمت پایین بکشید تا دانهها کامل جدا شوند.
مرحله دوم: ذرت را بلانچ کنید
یک قابلمه بزرگ پر از آب کنید و آن را روی حرارت بگذارید. سپس کمی نمک و شکر به آب اضافه کنید. برای هر بلال، یک قاشق شکر و یک قاشق نمک کافی است.
صبر کنید تا آب به جوش بیاید و سپس دانههای ذرت را داخل آن بریزید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه بگذارید بجوشد. این مرحله بلانچ کردن نامیده میشود.
مرحله سوم: اجازه دهید ذرتها خنک شوند
پس از ۴ دقیقه، ذرتها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافه آنها خارج شود. سپس صبر کنید تا کاملاً سرد شوند.
بیشتر بخوانید: بهترین روش تبدیل گردو سنگی به کاغذی در خانه
مرحله چهارم: ذرتها را بسته بندی و فریز کنید
زمانی که ذرتها کاملاً خنک شدند، آنها را در کیسه زیپدار یا کیسه فریزر بریزید. هوای داخل کیسه را به طور کامل خارج کرده و درب آن را محکم ببندید. اکنون میتوانید ذرتها را در فریزر قرار دهید و تا چند ماه بدون مشکل از آنها استفاده کنید.
نکاتی که باید در مورد دانه و فریز کردن ذرت تازه بدانید
اکنون چند نکته مهم درباره دانه و فریز کردن ذرت تازه را بررسی میکنیم. با ما همراه باشید.
- برای فریز کردن ذرت، حتماً از دانههای بزرگ و سالم استفاده کنید.
- برای دانه کردن ذرت از چاقوی تیز و کوچک استفاده کرده و به آرامی از پایین به بالا بکشید تا دانهها جدا شوند.
- یک راه دیگر این است که ذرت را عمود روی تخته آشپزخانه بگذارید و چاقو را از بالا به پایین بکشید.
- قبل از فریز کردن، حتماً ذرت را در آب جوش بلانچ کنید تا با کیفیت بهتری منجمد شوند.
- از بلال تازه و سالم برای فریز کردن استفاده کنید.
- اضافه کردن نمک و شکر باعث بهبود طعم ذرت میشود، اما میتوانید مقدار آنها را به سلیقه خود تنظیم کنید.
- دقت کنید که دانهها را خام جدا کنید تا له نشوند.
- در صورتی که سوالی دارید، میتوانید بپرسید!
“`html
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، یک روش ساده و سریع برای دانه کردن و فریز کردن ذرت تازه معرفی شد. شما چه روشی برای نگهداری ذرت برای مدت طولانی استفاده میکنید؟ اگر تمایل دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به تکنیکهای آشپزی به اشتراک بگذارید.