رسپی

۱۱ ترفند برای خوشرنگ شدن خورشت‌های قرمز

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

برای زیبا و خوشرنگ‌تر کردن خورشت‌های قرمز چندین روش وجود دارد. معمولاً برای تهیه این نوع خورشت‌ها از رب گوجه فرنگی استفاده می‌شود، اما چه کارهایی می‌توانیم انجام دهیم تا رنگ آن‌ها بهتر شود؟ در این مقاله از رضیم بلاگ با روش‌های خوشرنگ شدن خورش‌های قرمز آشنا خواهید شد.

چگونه خورشت قرمز خوشرنگ‌تری تهیه کنیم؟

آیا می‌دانید بهترین راه برای بهتر کردن رنگ خورشت قیمه چیست؟ مهم‌ترین نکته‌ها شامل استفاده از رب گوجه فرنگی باکیفیت و سرخ کردن آن برای چند دقیقه است.

در ادامه به ۱۱ ترفند برای خوشرنگ شدن خورشت‌های قرمز اشاره خواهیم کرد.

۱- رب گوجه فرنگی را تفت دهید

یکی از بهترین روش‌ها برای بهتر شدن رنگ خورشت‌های قرمز، سرخ کردن رب گوجه فرنگی است. برای این کار، مقداری روغن در ماهیتابه گرم کنید.

سپس رب گوجه فرنگی را برای چند دقیقه در روغن داغ تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته و رنگش زیباتر شود. حتماً این کار را برای چند دقیقه ادامه دهید تا رنگ رب تغییر کند و خوشرنگ گردد.

۲- مقداری شکر به رب گوجه فرنگی اضافه کنید

برای اینکه رب گوجه فرنگی شما وقتی تفت داده می‌شود، زیباتر شود، می‌توانید مقداری شکر به آن اضافه کنید. این کار موجب می‌شود رب رنگ بهتری پیدا کند.

۳- از پودر دارچین استفاده نکنید

اضافه کردن پودر دارچین می‌تواند رنگ خورشت را تیره کند. برای جلوگیری از این مشکل بهتر است به جای پودر دارچین، در مراحل آخر پخت از تکه‌های چوب دارچین استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشید.

بیشتر بخوانید: راهکارهای طلایی برای رفع تلخی خورشت قیمه

۴- از زعفران استفاده کنید

یکی از روش‌هایی که برای خوشرنگ شدن خورشت‌های قرمز کاربرد دارد، اضافه کردن مقدار زعفران دم کرده است. این کار در مراحل انتهایی پخت خورشت انجام می‌شود و هم به رنگ و هم به عطر و طعم غذا کمک می‌کند.

۵- از گوجه فرنگی استفاده کنید

اضافه کردن گوجه فرنگی رنده شده یا خرد شده به خورشت می‌تواند طعم و رنگ آن را بهبود بخشد. شما می‌توانید ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی را رنده کرده و در مقداری روغن سرخ کرده و به خورشت اضافه کنید. حتماً پوست گوجه فرنگی را جدا کنید تا ظاهر غذا خراب نشود.

ترفند‌های عالی برای خوشرنگ شدن قیمه

۶- از لیمو عمانی به جای گرد لیمو استفاده کنید

گرد لیمو رنگ تیره‌ای دارد و ممکن است باعث تیره‌تر شدن خورشت شود. به همین دلیل بهتر است به جای پودر لیمو، از لیمو عمانی درسته استفاده کنید تا رنگ خورشت خوب بماند.

۷- از رب گوجه فرنگی مرغوب استفاده کنید

برای اینکه خورشت شما خوشرنگ شود، بهتر است از رب گوجه فرنگی با کیفیت بالا استفاده کنید. رب‌های بی‌کیفیت می‌توانند رنگ خورشت را خراب کنند.

۱۱ ترفند برای خوشرنگ شدن خورشت‌های قرمز

نگهداری نادرست رب گوجه فرنگی نیز می‌تواند باعث کاهش کیفیت آن شود و در نتیجه خورشت شما به رنگ زشت‌تری درآید.

بیشتر بخوانید: بهترین روش برای فریز کردن انواع خورشت‌ها

۸- از یخ استفاده کنید

برای اینکه خورشت شما رنگ جالبی پیدا کند، می‌توانید در مراحل پایانی پخت، چند تکه یخ به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود روغن روی سطح خورشت جمع شود و رنگ آن بهتر شود.

۹- از آبلیمو استفاده نکنید

بهتر است…

“““html

بدانید که اضافه کردن آبلیمو به خورش‌های قرمز می‌تواند رنگ خورش را تیره کند. اگر دوست دارید خورش شما کمی طعم ترش داشته باشد، می‌توانید چند لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و برای چند دقیقه در آب بخیسانید، سپس وقتی تلخی آن‌ها کم شد، به خورش اضافه کنید.

یادآوری می‌کنم که جوشاندن بیش از حد لیمو عمانی باعث تلخی خورش می‌شود، بنابراین بهتر است لیموها را در نیم ساعت یا یک ساعت پایانی پخت به خورش اضافه کنید.

نکات کلیدی برای خوشرنگ شدن خورشت‌های قرمز

۱۰- لپه خورش قیمه را جداگانه بجوشانید

شاید موقع پخت لپه متوجه شوید که وقتی می‌جوشد، روی آن کف تیره و بد رنگ می‌آید. برای اینکه خورش قیمه بهتر رنگ بگیرد، بهتر است لپه را چند ساعت بخیسانید. سپس آن را در یک قابلمه دیگر بپزید.

در این مرحله باید کف سیاه روی آب را با قاشق بردارید و دور بریزید و بعد از اینکه لپه نیم پز شد یا پخت، آن را به خورش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود رنگ خورش قیمه شما شفاف‌تر و زیباتر شود.

۱۱- خورشت را در قابلمه مسی بپزید

بسیاری از افراد مسن هنوز هم برای پخت خورشت از قابلمه‌های مسی استفاده می‌کنند و معتقدند که غذایی که در این قابلمه‌ها درست می‌شود، خوش رنگ‌تر و خوشمزه‌تر است. واقعیت این است که پخت غذا در قابلمه مسی حرارت را به خوبی در ظرف پخش می‌کند و این باعث می‌شود خورشت شما بهتر جا بیفتد.

این کار نه تنها رنگ خورش را بهبود می‌بخشد، بلکه طعم آن را نیز تغییر می‌دهد. استفاده از قابلمه استیل هم گزینه خوبی برای پخت خورشت‌های قرمز رنگ است.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، به ۱۱ ترفند برای خوشرنگ شدن خورشت‌های قرمز اشاره شده است. شما از چه روش‌هایی برای رنگین کردن خورشت‌های قرمز استفاده می‌کنید؟ اگر مایل هستید، تجربیات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا