آیا میدانید

۲۶ اصطلاح رایج در منوی کافی شاپ ها + عکس

بهترین آپلیکیشن آشپزی

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

اسموتی در منوی کافی شاپ :

اسموتی در منوی کافی شاپ

اسموتی یک نوشیدنی خوشمزه و نرم است که از میوه‌های تازه تهیه می‌شود و گاهی هم با شیرینی‌هایی مثل شکلات یا کره بادام‌زمینی ترکیب می‌شود. علاوه بر میوه‌ها، این نوشیدنی‌ها معمولاً شامل یخ خردشده، میوه‌های یخ‌زده، عسل یا شربت هستند. برخی از اسموتی‌های معروف شامل اسموتی موز، اسموتی توت‌فرنگی و اسموتی شکلات می‌باشند.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

رفتیم کافی شاپ چی بخوریم؟

کافه گلاسه در منوی کافی شاپ :

کافه گلاسه

به مخلوطی از مایعات و بستنی، گلاسه می‌گویند. مایع داخل گلاسه معمولاً برای تزئین روی آن استفاده می‌شود. برای برداشتن بستنی در کافه گلاسه، معمولاً از قاشق مخصوصی به نام اسکوپ استفاده می‌کنند.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

در کافی شاپ چی سفارش بدیم ؟

کوکتل در منوی کافی شاپ :

کوکتل در منوی کافی شاپ

کوکتل به ترکیبی از دو یا چند نوشیدنی گفته می‌شود. کوکتل‌ها می‌توانند الکلی یا غیر الکلی (ماکتل) باشند. در حال حاضر هزاران نوع کوکتل در دنیا وجود دارد که هر کدام با توجه به مواد، آب‌وهوا و سلیقه‌های مختلف درست می‌شوند. به عنوان مثال، کوکتل موهیتو که یک کوکتل کوبایی است، در بسیاری از نقاط جهان، از جمله امریکا، طرفداران زیادی دارد.

اسامی موجود در منوی کافی شاپ به چه معناست

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

آفوگاتو در منوی کافی شاپ :

آفوگاتو چیست

آفوگاتو یا قهوه بستنی یک دسر ایتالیایی است که از اضافه کردن یکی یا دو شات قهوه اسپرسو داغ به بستنی وانیلی درست می‌شود. برخی از افراد از قهوه دمی نیز استفاده می‌کنند، اما این روش چندان رایج نیست. گرچه آفوگاتو نوشیدنی داغی به حساب نمی‌آید، اما به عنوان یک نوشیدنی گرم محسوب می‌شود. این کلمه در زبان ایتالیایی به معنی “غرق شده” است.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

دتاکس واتر در منوی کافی شاپ :

دتاکس واتر در منوی کافی شاپ

۲۶ اصطلاح رایج در منوی کافی شاپ ها + عکس

دتاکس واتر آبی است که با میوه‌ها و سبزیجات تازه طعم‌دار شده است و به آن آب طعم‌دار هم می‌گویند. شما می‌توانید با ترکیب میوه‌ها، سبزیجات و گیاهان مختلف در خانه، دتاکس واتر تهیه کنید.

“`html
اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

پانچ در منوی کافی شاپ :

پانچ در منوی کافی شاپ

اگر این واژه شما را به یاد دستگاه پانچ ادارات یا پوشش‌های تابستانی می‌اندازد، درست فکر کرده‌اید! اما در کافه‌ها به نوشیدنی‌های میوه‌ای گازدار که با ترکیبات مختلف میوه تهیه می‌شود، “پانچ” می‌گویند. عموماً این نوشیدنی‌ها در ظرف‌های بزرگ سرو می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

اسپیلت موز در منوی کافی شاپ :

اسپیلت موز در منوی کافی شاپ

موز اسپلیت یکی از دسرهای بسیار خوشمزه است. در این دسر، موز را به دو نیمه عمودی تقسیم می‌کنیم و در ظرف مناسبی می‌گذاریم. سپس بین دو نیمه موز، چند قاشق بستنی قرار می‌دهیم و روی آن خامه زده شده می‌زنیم و با میوه‌های مختلف تزیین می‌کنیم. شما همچنین می‌توانید از کمپوت آناناس، شکلات رنده شده یا مغز گردو و فندق، اسمارتیز و ترافل‌های رنگی برای تزیین این دسر استفاده کنید.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

موهیتو در منوی کافی شاپ :

موهیتو در منوی کافی شاپ

موهیتو یک نوشیدنی خوشمزه است که با ترکیب آب گازدار، برگ نعناع، شکر، رام سفید و آبلیمو تهیه می‌شود. در کوبا، برای تهیه موهیتو از نوع خاصی از نعناع به نام نعناع اسپیکاتا استفاده می‌شود که در این کشور خیلی محبوب است. موهیتو زادگاهش کوبا است.

ترکیب شیرینی، تازگی لیمو و عطر و طعم نعناع، این نوشیدنی را به یکی از محبوب‌ترین کوکتل‌های تابستانی در دنیا تبدیل کرده است.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

شیک در منوی کافی شاپ :

شیک در منوی کافی شاپ

شیک‌ها ترکیبی از بستنی، شیر و خامه هستند که در طعم‌های مختلف میوه‌ای، شکلاتی، فندقی و دیگر طعم‌ها موجود هستند و می‌توان گفت از محبوب‌ترین محصولات کافی‌شاپ‌ها به شمار می‌روند.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

فراپه در منوی کافی شاپ :

فراپه در منوی کافی شاپ

فراپه برعکس بسیاری از نوشیدنی‌های قهوه‌ای، نوشیدنی سردی است. این نوشیدنی از قهوه و شکر و آبی با تکه‌های یخ تشکیل شده است. این نوشیدنی ساده یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در قبرس و یونان است، اما گفته می‌شود که ابداع آن مربوط به فرانسوی‌ها می‌باشد.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

کرپ در منوی کافی شاپ :

“““html
کرپ در منوی کافی شاپ

کرپ نوعی نان نازک است که در تابه پخته می‌شود. این نان از پنکیک نازک‌تر است و معمولاً با موز و شکلات صبحانه پر می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

پنینی در منوی کافی شاپ :

پنینی در منوی کافی شاپ

پنینی یک ساندویچ ایتالیایی است که بر روی گریل پخته می‌شود. داخل این ساندویچ می‌تواند مرغ، گوشت یا کالباس‌های مختلف قرار بگیرد و به شکل‌های گوناگون آماده شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

آلفردو در منوی کافی شاپ :

آلفردو در منوی کافی شاپ

آلفردو یک سس ایتالیایی است که با پاستا لوله‌ای ترکیب می‌شود. این سس از خامه غلیظ، پنیر پارمیجانو، کره و فلفل درست می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

کاربونا در منوی کافی شاپ :

کاربونا در منوی کافی شاپ

کاربونا نوعی پاستا است که با تکه‌های گوشت یا مرغ و یک سس ویژه سرو می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

اسپرسو در منوی کافی شاپ :

اسپرسو در منوی کافی شاپ

اسپرسو یک نوع قهوه غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در شهر تورین ایتالیا درست شد. این قهوه با فشار بالای آب نزدیک به جوش از دانه‌های قهوه آسیاب شده تهیه می‌شود. نتیجه آن قهوه‌ای با مواد حل‌شده و جامد بیشتر است. این ایده برای تولید قهوه سریع‌تر توسط یک فرد به نام لوییجی بتزرا در سال ۱۹۰۳ مطرح شد و نام دستگاه تولید قهوه جدیدش را “دستگاه قهوه اسپرسو” گذاشت. “اسپرسو” در زبان ایتالیایی به معنی “سریع” است.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

کاپوچینو در منوی کافی شاپ :

کاپوچینو در منوی کافی شاپ

کاپوچینو یکی از نوشیدنی‌های محبوب در ایتالیاست که با یک لایه کف روی قهوه سرو می‌شود. این نوشیدنی از سه بخش برابر تشکیل شده: شیر گرم، کف شیر و قهوه. کلمه کاپوچینو به معنی “کلاه کوچک” است و به لایه کفی که روی قهوه قرار دارد، اشاره می‌کند.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

لاته در منوی کافی…

“““html

شاپ :

لاته در منوی کافی شاپ

کافی لاته یک نوشیدنی مشهور و محبوب ایتالیایی است که از دو عنصر اصلی شیر و قهوه تشکیل شده است. این نوشیدنی در مقایسه با کاپوچینو، شیر بیشتری دارد اما کف‌اش کمتر است. نام کافی لاته به معنی قهوه (کافی) و شیر (لاته) است و برای تهیه آن، قهوه اسپرسو را با شیر داغ ترکیب کرده و روی آن را با کف شیر می‌پوشانند. معمولاً این نوشیدنی را در فنجان یا لیوان شیشه‌ای بلند سرو می‌کنند. تفاوت اصلی کافی لاته با کاپوچینو در نسبت قهوه به شیر است. در کاپوچینو این نسبت برابر است، ولی در کافی لاته قهوه به نسبت یک به سه شیر جوشیده اضافه می‌شود. همچنین، در کاپوچینو استفاده از اسپرسو الزامی است، در حالی که در کافی لاته اینطور نیست. علاوه بر این، کف شیر در کافی لاته فقط حدود ۱۲ میلی‌متر است، در حالی که در کاپوچینو این مقدار ۲ سانتی‌متر می‌باشد.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

موکا در منوی کافی شاپ :

موکا در منوی کافی شاپ

موکا یک نوع قهوه محبوب است که معمولاً همراه با شیرین‌ترین دسرهای شکلاتی سرو می‌شود. درست کردن موکا به خاطر ترکیب اسپرسو و پودر کاکائو با شیر انجام می‌شود و این نوشیدنی نیز از ایتالیا می‌آید. کافه موکا نوعی قهوه شکلاتی است که بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه می‌شود، و به آن شکلات شیرین یا پودر کاکائو اضافه می‌شود. همچنین موکا می‌تواند با شکلات تلخ یا شیر شکلاتی نیز درست شود. در بعضی کشورها، نام موکا را به صورت موچاچینو می‌شناسند. در واقع، کافه موکا می‌تواند شامل شکلات داغی باشد که کمی قهوه اسپرسو به آن اضافه شده است. مانند کاپوچینو، قهوه موکا ممکن است یک لایه شیر یا خامه بالای خود داشته باشد. همچنین می‌توان برای خوشمزه‌تر شدن نوشیدنی کمی پودر کاکائو یا مارشملو روی آن اضافه کرد. نوع سفید قهوه موکا هم به همان روش تهیه می‌شود، اما به جای شکلات معمولی از شکلات سفید استفاده می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

امریکانو در منوی کافی شاپ :

امریکانو در منوی کافی شاپ

قهوه آمریکانو یک نوشیدنی است که با افزودن آب داغ به اسپرسو درست می‌شود. این کار باعث می‌شود که قهوه‌ای با حجم بیشتر و طعم اسپرسو ایجاد شود. این نوشیدنی برای نخستین بار بین سربازان آمریکایی پس از جنگ جهانی دوم رایج شد، زیرا آن‌ها برای رقیق‌تر کردن قهوه‌شان به آن آب داغ اضافه می‌کردند.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

قهوه ترک در منوی کافی شاپ

قهوه ترک در منوی کافی شاپ

قهوه ترک (که گاهی به عنوان قهوه یونانی هم شناخته می‌شود) یک روش برای سرو قهوه است. در این روش، دانه‌های برشته‌شده و کاملاً پودر شده قهوه در قهوه‌جوشی به نام جذوه جوشانده شده و در فنجان سرو می‌شوند. دانه‌های پودر شده قهوه می‌توانند در ته فنجان بمانند و برای طعم‌دهی به قهوه می‌توان از شکر استفاده کرد. این روش سرو قهوه در مناطق مختلفی از جمله خاورمیانه، شمال آفریقا، قفقاز و بالکان دیده می‌شود.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

هات چاکلت در منوی کافی شاپ

“`هات چاکلت در منوی کافی شاپ

هات چاکلت یا شکلات داغ، نوشیدنی خیلی محبوب و خوشمزه‌ای است. برای درست کردن هات چاکلت، معمولاً از شکر استفاده می‌شود، اما می‌توانید به جای آن از عسل یا شکر قهوه‌ای هم استفاده کنید که ممکن است طعم آن کمی تغییر کند. در اروپا معمولاً هات چاکلت را با نان‌هایی به اسم کراسان که نوعی نان چند لایه و حلزونی شکل است، سرو می‌کنند.

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

و در آخر :

نوشیدنی های گرم
  • شیر قهوه
  • شیر نسکافه
  • قهوه ترک
  • قهوه فرانسه
  • نسکافه
  • اسپرسو
  • دابل اسپرسو
  • هات چاکلت
  • کاپوچینو با کف شیر
  • کاپوچینو با کف خامه
  • کاپو ایرانی با کف قهوه
  • شیر کاکائو
  • چای ساده
  • چای نعنا
  • چای سبز طعم دار
  • چای نبات
  • چای دارچین
  • چای نبات طعم دار (میوه‌ای)
نوشیدنی های سرد
  • اسموتی لیمو
  • اسموتی پرتقال
  • آبمیوه مخصوص
  • آبمیوه
  • شیر سرد
  • ماءالشعیر بدون الکل
گلاسه ها
  • کارامل گلاسه
  • تیرامیسو گلاسه
  • کوکاکولا گلاسه
  • میوه گلاسه
  • شاه توت
  • طالبی گلاسه
  • فانتا گلاسه
  • شکلات گلاسه
  • کافه گلاسه
بستنی ها
  • بستنی ساین شاین
  • کیک بستنی ساندی
  • بنانا اسپلیت
  • کوکتل میوه و بستنی
  • شکلات ساندی
  • بستنی میوه‌ای
  • بستنی با ژله و خامه
  • کوکتل آناناس
  • بستنی خامه هلویی
  • بستنی کارامل نسکافه
  • بستنی ایتالیایی
  • بستنی شکلاتی
  • بستنی وانیلی
  • بستنی طالبی ۴۵.۰۰۰
  • بستنی شاه توت ۴۵.۰۰۰
  • بستنی تیرامیسو
میلک شیک
  • میلک شیک قهوه
  • میلک شیک شکلات
  • میلک شیک کاپوچینو
  • میلک شیک تیرامیسو
  • میلک شیک کارامل
  • میلک شیک کاکائو
  • میلک شیک خرما
  • هانی شیک
  • میلک شیک وانیل
  • میلک شیک میوه
  • میلک شیک فانتا
  • میلک شیک نسکافه
  • میلک شیک طالبی
  • میلک شیک طالبی

اصطلاحات در منوی کافی شاپ به چه معناست

چند نکته برای بیشتر لذت بردن در محیط کافی شاپ

این نکات را هرگز در کافی شاپ انجام ندهید چون ممکن است به دیگران هم آسیب بزند. این نکات ممکن است کوچک به نظر برسند، اما مهم هستند.

  1. هرگز با صدای بلند به خدمه یا گارسن صدا نزنید.
  2. اگر نوشیدنی‌تان تمام شده، آن را برای مدت طولانی روی میز نگذارید. از گارسن بخواهید فنجان یا لیوان را بردارد و در صورت تمایل نوشیدنی جدیدی برای شما بیاورد. گذاشتن فنجان‌های خالی روی میز کار درستی نیست.
  3. سعی کنید سریعاً سفارش‌تان را انتخاب کنید و قبل از انتخاب، گارسن را صدا نزنید.
  4. از هندزفری برای گوش دادن به موسیقی یا صحبت در کافی شاپ استفاده کنید.
  5. به موقع میز را ترک کنید. اگر نوشیدن و خوردن شما تمام شده است، میز را ترک کنید. اگر می‌خواهید برای مدت طولانی بمانید، این گزینه را از ابتدا به گارسن بگویید.
  6. سفارش‌های خود را یادداشت کنید. اگر قرار است در صندوق سفارش بدهید، حتماً سفارش‌ها را بنویسید تا خودتان و دیگران را در صف منتظر نگذارید.
  7. روی صورتحساب، یک کلمه «تشکر» بنویسید. این کار سخت نیست اما بسیار دوستانه است.
  8. اگر دو پریز برق دارید، از دو پریز به خوبی استفاده کنید.
    • فقط یکی از دستگاه‌ها را برای وسیله‌ای که نیاز دارید استفاده کنید و حتماً پریز دیگر را آزاد بگذارید.
    • حضور در کافی‌شاپ به معنای اشتراک گذاری فضای شخصی با دیگران است، بنابراین باید آداب اجتماعی را رعایت کنید.
    • اگر به اینترنت نیاز دارید، از آن استفاده کنید، اما اگر نیازی ندارید، دستگاه را خاموش کنید تا دیگران هم بتوانند از آن استفاده کنند.

    و همچنین:

    • • اگر نظری درباره پذیرایی یا کیفیت غذاها در کافی‌شاپ دارید، آن را با احترام بیان کنید.
    • • برای اینکه شما و دیگران در کافی‌شاپ احساس آرامش و لذت کنید، به این نکات توجه کنید:
    • • اگر سیگار یا پیپ می‌کشید، حتماً در بخش مخصوص سیگاری‌ها بنشینید تا دود شما باعث آزار دیگران نشود.
    • • پس از تمام شدن غذاها، هر چه سریع‌تر میز را خالی کنید، حتی اگر کافی‌شاپ برای شما زمان مشخصی تعیین نکرده باشد.
    • • خندیدن، گریه کردن و صحبت کردن رفتارهای طبیعی بین دوستان است، اما در کافی‌شاپ که فضای عمومی است، باید در این موارد دقت کنید.
    • • اگر نظری درباره پذیرایی یا کیفیت غذاها دارید، لطفاً آن را با احترام بیان کنید.

    سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا