رسپی

۲ رسپی ادویه پیاز جعفری؛ خوش‌عطر و خوش‌طعم

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ادویه پیاز جعفری یکی از خوش عطر و طعم‌ترین چاشنی‌های ترکیبی است که به دلیل طعم خاصی که دارد، بسیار محبوب است. اما ادویه پیاز جعفری برای چه غذاهایی مناسب است و چگونه درست می‌شود؟ در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با رسپی ادویه پیاز جعفری و کاربردهای آن آشنا شوید.

رسپی ادویه پیاز جعفری

تهیه این ادویه ترکیبی حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد و مواد اولیه آن برای یک شیشه نسبتاً بزرگ ادویه پیاز جعفری مناسب است.

مواد لازم برای تهیه ادویه پیاز جعفری با فلفل دلمه

مواد لازم برای تهیه ادویه پیاز جعفری با فلفل دلمه به شرح زیر است:

جعفری خشک ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پیاز خشک ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه خشک شده ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه ادویه پیاز جعفری

اگر طعم چیپس پیاز جعفری را امتحان کرده‌اید و از آن خوش‌تان آمده، پیشنهاد می‌کنیم خودتان در خانه این ادویه را درست کنید. در ادامه مراحل تهیه ادویه پیاز جعفری با فلفل دلمه‌ای را مشاهده می‌کنید.

مرحله اول: ادویه‌ها و سبزیجات خشک را ترکیب کنید

برای شروع، جعفری خشک، پیاز خشک، فلفل سیاه و فلفل دلمه خشک شده را در یک کاسه بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید. حتماً همه سبزیجات و ادویه‌ها باید خشک و ترد باشند.

مرحله دوم: مواد را آسیاب کنید

تمام مواد را در آسیاب بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به خوبی پودر شوند.

مرحله سوم: ادویه را در مکان مناسب نگهداری کنید

پس از اینکه مواد کاملاً پودر شدند، ادویه را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. سپس شیشه را در کابینت و در مکانی خشک و خنک قرار دهید.

بیشتر بخوانید: نکات طلایی برای تشخیص چای ماسالا اصل در بازار

رسپی ادویه پیاز جعفری با سیر

تهیه این ادویه نیز حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد و مواد اولیه آن برای یک وعده غذا مناسب است.

مواد لازم برای تهیه ادویه پیاز جعفری

مواد لازم برای تهیه ادویه پیاز جعفری به شرح زیر است:

جعفری خشک ۳ قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق غذاخوری

رسپی ادویه پیاز جعفری با پودر سیر

برای تهیه این ادویه ترکیبی، جعفری خشک شده، پودر پیاز، پودر پاپریکا و پودر سیر را با هم ترکیب کنید. اگر مواد درشت هستند، آن‌ها را در آسیاب بریزید و خوب پودر کنید. در نهایت، این ادویه را در یک شیشه تمیز و خشک ریخته و در کابینت قرار دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی گل کلم سوخاری؛ کرانچی و طلایی

“““html

۲ رسپی ادویه پیاز جعفری؛ خوش‌عطر و خوش‌طعم

ادویه پیاز جعفری برای چی خوبه؟

ادویه پیاز جعفری بوی خوشی دارد و می‌توانید از آن برای تهیه چیپس یا سیب‌زمینی سرخ‌کرده خانگی استفاده کنید. این ادویه را می‌توان به سوپ اضافه کرد یا در ماکارونی و پاستا استفاده کرد.

اضافه کردن این ادویه به غذاهای گوشتی یا مرغ و ماهی، طعم خوشمزه‌تری به غذا می‌دهد. همچنین می‌توانید از آن برای طعم‌دار کردن پاپ‌کورن، تخمه، انواع سالاد، ساندویچ، و حتی املت و تخم‌مرغ استفاده کنید. ترکیبات این ادویه به گونه‌ای است که با اکثر غذاها سازگار است.

نکات و فوت و فن‌های تهیه ادویه پیاز جعفری

نکات و فوت و فن‌های تهیه ادویه پیاز جعفری

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه ادویه پیاز جعفری اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • بهتر است خودتان جعفری را خشک کنید تا عطر بهتری بگیرد. برای این کار، جعفری تازه را بشویید و خرد کنید، سپس روی سینی قرار دهید و آن را روی بخاری یا زیر آفتاب بگذارید تا کاملاً خشک شود.
  • اگر می‌خواهید ادویه شما تندتر شود، می‌توانید کمی فلفل سیاه یا فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
  • برخی افراد برای تهیه این ادویه از زردچوبه، تخم کرفس، دارچین و آویشن هم استفاده می‌کنند.
  • شما می‌توانید این ادویه را در هنگام پخت غذا اضافه کنید یا روی غذاهای آماده بپاشید.
  • برای تهیه پودر پیاز جعفری برای پفیلا، مقداری نمک هم اضافه کنید.
  • می‌توانید با توجه به سلیقه خودتان، مقدار مواد اولیه را تغییر دهید یا مواد دیگری جز جعفری و پیاز استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید پیاز خشک تهیه کنید، بهتر است از پیاز زرد یا سفید استفاده کنید، چون پیاز قرمز برای این کار مناسب نیست.
  • برای تهیه پودر پیاز خانگی، پیازها را به صورت حلقه‌ای یا خلالی خرد کنید و در سینی فر قرار دهید. فر را با دمای کم روشن کنید و اجازه دهید پیازها خشک شوند، هر نیم ساعت آن‌ها را زیر و رو کنید. سپس پیازهای خشک‌شده را آسیاب کنید.
  • بهتر است همه مواد اولیه را خودتان در خانه تهیه کنید تا ادویه شما خوشبوتر و باکیفیت‌تر شود.
  • در برخی دستورها، برای متعادل کردن طعم، مقداری شکر هم اضافه می‌شود.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید کمی نمک هم به این ادویه اضافه کنید.
  • این ادویه را در ظرفی در بسته و در مکانی دور از نور و رطوبت نگهداری کنید، زیرا در غیر این صورت طعم و عطر آن تغییر می‌کند. اگر در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید، می‌توانید تا ۶ ماه از این ادویه استفاده کنید، بعد از آن طعم آن تغییر خواهد کرد.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به دو دستور ادویه پیاز جعفری و تمام نکات و کاربردهای آن پرداخته شد. اگر تجربه‌ای در تهیه این ادویه خوش‌طعم دارید، لطفاً نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا