رسپی

۲ رسپی اسموتی گریپ فروت و زنجبیل + نکات و فوت‌و‌فن ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و ساده برای شروع روزی شاداب، اسموتی زنجبیل و گریپ فروت است. این اسموتی هم طعم خوبی دارد و هم سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. در این قسمت مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه اسموتی زنجبیل و گریپ فروت را به دو روش به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه اسموتی زنجبیل و گریپ فروت، می‌توانید دو ترکیب مختلف را امتحان کنید. در روش اول، میوه‌هایی مثل پرتقال، گریپ فروت، سیب و هویج را پوست بکنید و خرد کنید، سپس همراه با زنجبیل، زردچوبه و یخ در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. در روش دوم، باید گریپ فروت، هویج، زنجبیل، خرما و ماست پروبیوتیک را در مخلوط‌کن ترکیب کنید تا یک مخلوط نرم به دست آورید. برای جزئیات بیشتر، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای اسموتی زنجبیل و گریپ فروت با یخ

گریپ فروت ۱ عدد
سیب ۲ عدد
هویج ۲ عدد
پرتقال ۱ عدد
زنجبیل تازه (رنده شده) ۱/۲ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
یخ ۴ عدد

مراحل تهیه اسموتی زنجبیل و گریپ فروت با یخ

  • زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
  • مقدار برای: ۲ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی میوه‌ها

پرتقال، گریپ فروت و سیب‌ها را پوست بکنید و به قطعات کوچک برش بزنید. هویج‌ها را هم پوست کنده و به اندازه‌های مناسبی خرد کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

تمام میوه‌های خرد شده، زنجبیل رنده شده و زردچوبه را به مخلوط‌کن اضافه کنید. یخ‌ها را هم داخل مخلوط‌کن بریزید. بعد، مخلوط‌کن را روشن کنید و مواد را تا زمانی که یکدست و نرم شوند، مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی نارنگی و سیب

مرحله سوم: سرو اسموتی

اسموتی آماده شده را در لیوان‌های دلخواه‌تان بریزید و بلافاصله نوش جان کنید. امیدوارم لذت ببرید!

بیشتر بخوانید: چگونه آب پرتقال تازه بگیریم؟

“““html
مواد لازم اسموتی زنجبیل و گریپ فروت با ماست

گریپ فروت ۱ عدد
هویج ۱ عدد متوسط
زنجبیل تازه ۲ اینچ
خرما ۳ الی ۴ عدد
ماست پروبیوتیک ۱ پیمانه
دانه چیا (برای تزیین) به مقدار لازم

مراحل اسموتی زنجبیل و گریپ فروت با ماست

  • زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۱ الی ۲ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

برای شروع، گریپ فروت و هویج را پوست کنده و به قطعات کوچک برش بزنید. هسته‌های خرما را جدا کنید. همچنین، زنجبیل تازه را پوست کنده و رنده کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

کلیه مواد را در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی پرتقال و اسفناج

مرحله سوم: سرو اسموتی

اسموتی آماده شده را در لیوان ریخته و می‌توانید روی آن دانه چیا بپاشید. نوش جان!

نکات طلایی خوشمزه‌تر شدن اسموتی زنجبیل و گریپ فروت

بیشتر بخوانید: رسپی انواع اسموتی خرمالو 

۲ رسپی اسموتی گریپ فروت و زنجبیل + نکات و فوت‌و‌فن ها

نکات طلایی خوشمزه‌تر شدن اسموتی زنجبیل و گریپ فروت

در ادامه چند نکته برای خوشمزه‌تر شدن اسموتی زنجبیل و گریپ فروت می‌آوریم:

  • برای طعم و بوی بهتر، همیشه از زنجبیل تازه استفاده کنید. می‌توانید مقدار زنجبیل را با توجه به سلیقه‌تان کم یا زیاد کنید.
  • شیرینی اسموتی را می‌توانید با استفاده از خرما، عسل یا دیگر شیرین‌کننده‌های طبیعی تنظیم کنید.
  • بخش‌های سفید و تلخ داخل گریپ فروت و هسته‌های آن را کاملاً جدا کنید. فقط قسمت‌های گوشتی گریپ فروت را به اسموتی اضافه کنید تا طعم تلخی نگیرد.
  • می‌توانید به جای ماست از انواع گیاهی مثل شیر بادام یا شیر نارگیل استفاده کنید.
  • برای تنوع، می‌توانید مواد دیگری مثل پودر کاکائو یا میوه‌های دیگر مانند موز یا توت فرنگی به اسموتی اضافه کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم با طرز تهیه اسموتی زنجبیل و گریپ فروت آشنا شدید. اگر به دنبال یک صبحانه یا میان‌وعده سالم و خوشمزه هستید، حتماً اسموتی زنجبیل و گریپ فروت را امتحان کنید. این نوشیدنی انرژی‌زا و مقوی یک گزینه عالی برای شروع روز است.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا