۲ رسپی دلمه کباب (یک ناهار خوشمزه هلندی)

“`html
دلمه کباب، غذایی خوشمزه و بینالمللی است که از گوشت و سبزیجات تشکیل شده و برای مراسم خاص بسیار مناسب است. به خاطر طعم عالی و روش تهیه آسانش، خیلیها آن را دوست دارند. در این مقاله از رضیم بلاگ دو روش تهیه دلمه کباب در فر و در قابلمه را به همراه نکات مهم برای شما توضیح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه دلمه کباب (دلمه هلندی)
برای تهیه دلمه کباب (دلمه هلندی) به مواد زیر نیاز دارید:
کلم برگ | ۲ عدد (یک عدد کلم سفید و یک عدد کلم قرمز برای زیبایی) |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز متوسط (برای پیاز داغ) | ۱ عدد |
برنج | ۱ پیمانه |
خرده نان باگت | ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا | به مقدار لازم |
آب گوشت یا آب مرغ | ۲ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
مراحل تهیه دلمه کباب در قابلمه
- برای آمادهسازی و تهیه این دلمه حدود ۲-۳ ساعت زمان نیاز دارید.
- این مقدار مواد برای ۷-۸ نفر کافی است و میتوانید بسته به تعداد مهمانها مقدار آن را تغییر دهید.
- تهیه این دلمه کباب از نظر زحمت در حد متوسط است.
مرحله اول: آمادهسازی کلم
کلمها را خوب بشویید و برگهای آن را جدا کنید.
برگهای کلم را به مدت ۵-۱۰ دقیقه در آب جوش و نمک بپزید تا نرم شوند.
سپس برگهای پختهشده را از آب خارج کنید و آب اضافی آنها را بگیرید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکو بادمجان (ترد و ساده)
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
پیاز را به شکل ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
برنج را از قبل خیس کنید و آبکش کنید.
سپس برنج، خرده نان، تخممرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به مخلوط گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم: پیچیدن دلمهها
هر برگ کلم را روی یک سطح صاف قرار دهید.
از مواد میانی…
“““html
روی برگ کلم قرار دهید و آن را بپیچید.
انتهای برگ را با خلال دندان یا نخ محکم کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دلمه گوجه فرنگی با ژامبون
مرحله چهارم: پختن دلمهها
یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و کف آن را با کره چرب کنید.
دلمهها را به صورت ایستاده در قابلمه بچینید.
آب گوشت یا آب مرغ را روی دلمهها بریزید.
درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید تا دلمهها کاملا پخته شوند.
مرحله پنجم: سرو
دلمهها را در ظرف سرو بچینید و با برنج، ماست و سبزیجات تازه تزئین کنید.
دلمه کباب را میتوانید به صورت سرد یا گرم سرو کنید.
برای سرو دلمه کباب، میتوانید از سسهای مختلف مانند سس ماست و نعناع یا سس گوجه فرنگی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی بقچه بادمجان
نکات و فوت و فنهای تهیه دلمه کباب در قابلمه
در تهیه دلمه کباب به ۷ نکته مهم یر توجه کنید:
- برای اینکه دلمهها شکل خود را حفظ کنند، میتوانید انتهای آنها را با نخ محکم کنید.
- میتوانید از انواع سبزیجات معطر مانند نعناع، جعفری و شوید در مواد میانی دلمه استفاده کنید.
- برای طعمدار کردن بیشتر دلمهها، میتوانید از کمی رب گوجه فرنگی یا رب انار استفاده کنید.
- اگر آب گوشت یا آب مرغ در دسترس ندارید، میتوانید از آب جوش و مکعب عصاره گوشت استفاده کنید.
- برای اینکه دلمهها خوشرنگتر شوند، میتوانید از کمی زعفران دم کرده به آب گوشت یا آب مرغ اضافه کنید.
- برای طعمدار کردن بیشتر دلمهها، میتوانید کمی زعفران دم کرده به آب گوشت اضافه کنید.
- میتوانید به همراه دلمهها، سیب زمینی، هویج یا سایر سبزیجات را نیز در فر بپزید.
بیشتر بخوانید: رسپی دلمه سیب زمینی به روش ایتالیایی
رسپی دلمه کباب در فر
پختن دلمه کباب در فر، روش دیگری برای تهیه این غذای خوشمزه است که به دلمهها طعم و رنگ خاصی میدهد. در این روش، دلمهها به طور یکنواخت پخته میشوند و گوشت داخل آنها نرم و آبدار میشود.
مواد اولیه لازم برای تهیه دلمه در فر همانند دستورالعمل قبلی است، فقط باید به آنها کمی روغن زیتون و ظرف پیرکس یا مناسب برای فر اضافه کنید.
مرحله اول: آمادهسازی دلمهها
مطابق دستورالعمل قبلی، کلمها را آماده کرده و دلمهها را بپیچید.
مرحله دوم: چیدن دلمهها در ظرف
کف ظرف پیرکس را کمی روغن زیتون بمالید. برای اینکه دلمهها به کف ظرف نچسبند.
دلمهها را به صورت ایستاده در ظرف بچینید.
بیشتر بخوانید: رسپی خوراک فیله مرغ با سس زردآلو
مرحله سوم: اضافه کردن مایع
مقداری از آب گوشتی که برای پخت دلمهها استفاده کردید، روی دلمهها بریزید تا نیمی از ارتفاع دلمهها در آب قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید: رسپی بورک میگو (غذای آسان ترکیهای)
مرحله چهارم: پختن در فر و سرو
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ظرف حاوی دلمهها را در طبقه وسط فر قرار
“““html
برای اینکه دلمهها سریعتر بپزند و آب آنها از بین نرود، میتوانید روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
آنها را به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در فر بگذارید یا تا زمانی که کاملاً پخته شوند. هر ۱۵ دقیقه یکبار روی دلمهها آب بپاشید تا خشک نشوند. زمان پخت دلمهها ممکن است بسته به اندازه و دمای فر تغییر کند.
دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای پخت دلمه مناسب است، اما میتوانید بسته به فر خود، کمی دما را کمتر یا بیشتر کنید. بعد از اینکه دلمهها را از فر خارج کردید، چند دقیقه صبر کنید و سپس آنها را سرو کنید.
امیدواریم این دستور پخت از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و بتوانید با استفاده از این روش کامل و ساده، این دلمههای خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.