رسپی

۲ رسپی سیب زمینی پنیری بدون فر؛ خوشمزه و پرطرفدار

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سیب زمینی پنیری یکی از خوشمزه‌ترین فست فودهاست که می‌توانید آن را در خانه بدون نیاز به فر و تجهیزات خاص درست کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با طرز تهیه سیب زمینی پنیری بدون فر آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی پنیری بدون فر (روش اول):
سیب زمینی ۲ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
پودر پاپریکا ۱/۴ قاشق غذاخوری
آویشن ۱/۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
قارچ به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
گوجه فرنگی به مقدار لازم

مراحل تهیه سیب زمینی با پنیر پیتزا روی گاز

در این بخش می‌توانید مرحله به مرحله تهیه سیب زمینی پنیری بدون فر را یاد بگیرید.

مرحله اول: خرد کردن سیب زمینی‌ها

سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بکنید. سپس آن‌ها را به طور خلالی و به اندازه‌های بزرگ خرد کنید. سیب زمینی‌های خرد شده را در آبکش بریزید و بشویید و بعد روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خوب خشک شوند.

نکته: برای زیبایی بیشتر سیب زمینی پنیری، بهتر است سیب زمینی‌ها را به یک اندازه خرد کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن سیب زمینی‌ها

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس خلال‌های سیب زمینی را همراه با مقداری نمک و فلفل به روغن اضافه کنید.

اجازه دهید سیب زمینی‌ها خوب سرخ شوند. اگر می‌خواهید سیب زمینی‌ها رنگ خوبی بگیرند، می‌توانید کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید.

بعد از سرخ شدن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را در یک توری فلزی بریزید و سپس روی یک دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود.

بیشتر بخوانید: رسپی ناگت سیب زمینی خانگی

مرحله سوم: تفت دادن قارچ‌ها

قارچ‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای یا به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید. سپس آن‌ها را بدون روغن در ماهیتابه داغ بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله چهارم: آماده کردن سیب زمینی پنیری

یک ماهیتابه نچسب را روی گاز قرار دهید و سیب زمینی‌های سرخ شده را در آن بریزید. یک مقدار پودر پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید.

سپس قارچ‌ها را اضافه کنید. حالا نوبت قرار دادن پنیر پیتزا روی سیب زمینی و قارچ است. پنیر باید به اندازه‌ای باشد که تمام سطح سیب زمینی را بپوشاند. درب ماهیتابه را بگذارید تا پنیر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به خوبی ذوب شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سیب زمینی تنوری

مرحله پنجم: سرو کردن سیب زمینی پنیری

وقتی پنیر کاملاً ذوب شد، شعله گاز را خاموش کنید و کمی پودر آویشن روی سیب زمینی پنیری بپاشید. سیب زمینی‌ها را به آرامی به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید و روی آن کمی سس گوجه‌فرنگی بریزید.

“““html
فرنگی بریزید و از طعم آن لذت ببرید.

۲ رسپی سیب زمینی پنیری بدون فر؛ خوشمزه و پرطرفدار
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی پنیری (روش دوم):
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پنیر پارمزان رنده شده ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
برگ آویشن خشک به مقدار لازم

رسپی سیب زمینی پنیری به روش رستورانی

برای تهیه این سیب زمینی به سبک رستوران، اول از همه باید سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس آن‌ها را به شکل ورقه‌ای برش بزنید. پیاز را به شکل خلالی خرد کرده و سیر را رنده کنید. مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و بعد پیاز و سیر را برای چند دقیقه تفت دهید تا نرم و خوشبو شوند.

سپس سیب زمینی‌های ورقه‌ای را همراه با پاپریکا، نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید این مواد برای ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بخورند تا سیب زمینی‌ها به خوبی بپزند. زمانی که سیب زمینی‌ها کاملاً پختند، پنیر پارمزان رنده شده را روی آن‌ها بپاشید.

در این مرحله درب تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود. پس از چند دقیقه می‌توانید شعله را خاموش کنید. حالا سیب زمینی پنیری را در ظرف مورد نظرتان کشیده و با کمی آویشن خشک تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی آلو تیکا (آلو تیکی)؛ کتلت سیب زمینی هندی

رسپی سیب زمینی پنیری به روش رستورانی

بیشتر بخوانید: رسپی سیب زمینی رتتویی

نکات و فوت و فن‌های تهیه سیب زمینی پنیری بدون فر

در ادامه به چند نکته مفید برای تهیه سیب زمینی پنیری بدون نیاز به فر اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • برای سرخ کردن سیب زمینی‌ها می‌توانید به جای روغن از مقداری کره استفاده کنید.
  • اگر نمی‌خواهید سیب زمینی‌ها روغن زیادی بگیرند، بعد از سرخ شدن می‌توانید مقدار کمی ادویه و پنیر پیتزا به آن اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا سیب زمینی پنیری شما در همان تابه آماده شود.
  • اضافه کردن پودر سیر به این سیب زمینی اختیاری است، اما اگر دوست دارید مزه‌اش شبیه سیب زمینی‌های رستورانی شود، بهتر است کمی پودر سیر اضافه کنید.
  • هنگام سرو کردن سیب زمینی پنیری، می‌توانید کمی ریحان تازه خرد شده روی آن بپاشید.
  • در کنار سرو این سیب زمینی، می‌توانید از سس گوجه فرنگی یا مقداری سس مایونز و خردل استفاده کنید.
  • برای مزه‌دار کردن سیب زمینی، می‌توانید از ادویه‌های مختلف استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد.

“““html

  • برای خوشمزه‌تر شدن این سیب‌زمینی، می‌توانید کمی کالباس یا سوسیس خرد شده روی آن بریزید. فراموش نکنید که قبل از اضافه کردن سوسیس، آن را در روغن سرخ کنید و سپس روی سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده بریزید.
  • اضافه کردن ادویه پیتزا یا ادویه ایتالیایی به این غذا، طعم فوق‌العاده‌ای می‌دهد.
  • برای تهیه این پیش‌غذا، یک قابلمه بزرگ را روی شعله پخش‌کن بگذارید و حرارت را ملایم کنید. سپس ظرف سیب‌زمینی پنیری را داخل قابلمه قرار دهید تا پنیرها به آرامی آب شوند و پیش‌غ غذای شما آماده شود.
  • قبل از سرخ کردن سیب‌زمینی‌ها، حتماً آن‌ها را بشویید و خوب خشک کنید. این کار مانع چسبیدن سیب‌زمینی‌ها در حین سرخ کردن می‌شود.
  • اگر می‌خواهید سیب‌زمینی‌ها مثل سیب‌زمینی‌های رستورانی خوش رنگ و ترد شوند، می‌توانید آن‌ها را برای چند دقیقه در آب جوش بریزید، بعد آبکش کرده و روی دستمال خشک کنید. سپس سیب‌زمینی‌ها را در فریزر قرار داده تا منجمد شوند و بعد در روغن زیاد سرخ کنید.
  • سیب‌زمینی پنیری یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین فست فودهاست که می‌توانید در کمتر از نیم‌ساعت طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم توضیح دادیم، در خانه تهیه کنید و به عنوان میان‌وعده یا شام نوش جان کنید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا