رسپی

۲ رسپی لواشک انجیر؛ ساده و لذیذ

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر به دنبال یک میان وعده خوشمزه و سالم هستید، لواشک انجیر گزینه خوبی است. این لواشک طعم شیرینی دارد و سرشار از فیبر و ویتامین‌ها است. در این قسمت از رضیم بلاگ با ما باشید تا چند روش برای تهیه لواشک انجیر را به شما معرفی کنیم.

روش اول: طرز تهیه لواشک انجیر به صورت ساده

در اولین روش، لواشک انجیر را به سادگی درست می‌کنیم. برای شروع، از دستورالعمل زیر استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه لواشک انجیر به صورت ساده

برای تهیه لواشک انجیر به مواد زیر نیاز دارید:

انجیر تازه به مقدار لازم
شکر یا شیره انگور به مقدار دلخواه
آب لیمو یا آب نارنج (اختیاری) یک قاشق غذاخوری

مراحل تهیه لواشک انجیر به صورت ساده

مراحل تهیه لواشک انجیر به این صورت است:

مرحله اول: آماده کردن انجیرها

در مرحله اول، انجیرها را آماده کنید. برگ‌های آنها را جدا کرده و با آب سرد بشویید. سپس آنها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شربت پسته خانگی

مرحله دوم: اضافه کردن شکر به انجیرها

انجیرها را در قابلمه بریزید و شکر یا شیره انگور را به آن اضافه کنید. مقدار شیرینی این لواشک به سلیقه شما بستگی دارد، پس می‌توانید با توجه به ذائقه‌تان میزان شکر یا شیره انگور را تنظیم کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند و شکر حل شود.

مرحله سوم: اضافه کردن آب نارنج یا آبلیمو

بعد از حل شدن شکر، حرارت را کم کنید تا انجیرها به خوبی نرم شوند. بعد از نرم شدن، می‌توانید آب نارنج یا آبلیمو را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. البته افزودن این دو ماده اختیاری است.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک انبه خوشمزه خانگی با فر

مرحله چهارم: میکس کردن انجیرها

زمانی که انجیرها کاملاً پخته و نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس با استفاده از گوشت‌کوب یا میکسر، انجیرها را له کرده و میکس کنید.

مرحله پنجم: خشک کردن لواشک

در این مرحله، مواد لواشک را روی یک سینی تمیز به صورت یکنواخت پخش کنید به طوری که ضخامت آن حدود نیم سانتی‌متر باشد. حالا می‌توانید لواشک را با استفاده از دستگاه خشک‌کن، فر، یا نور خورشید خشک کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی کوکی ماست

رسپی لواشک انجیر

۲ رسپی لواشک انجیر؛ ساده و لذیذ

بیشتر بخوانید: چگونه کرم انجیر خشک را از بین ببریم؟
“““html

روش دوم: رسپی لواشک انجیر با رب انار

در اینجا، ما رب انار را به لواشک انجیر اضافه می‌کنیم که طعمی خاص به آن می‌دهد. برای درست کردن این لواشک، مراحل زیر را دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه لواشک انجیر با رب انار

برای تهیه لواشک انجیر با رب انار به این مواد نیاز دارید:

انجیر تازه به مقدار لازم
شکر  ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
رب انار یک قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
نمک (اختیاری) به مقدار لازم

مراحل تهیه لواشک انجیر با رب انار

برای تهیه لواشک انجیر با رب انار، مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: آماده‌سازی انجیرها

ابتدا برگ‌های انجیرها را جدا کرده و با آب شستشو دهید. سپس انجیرها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید تا اگر قسمتی خراب بود، بتوانید آن را دور بیندازید.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک آلبالو مرحله به مرحله

مرحله دوم: اضافه کردن آب به انجیرها

انجیرها را همراه با یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا انجیرها نرم و پخته شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن شکر، نمک و رب انار

در حین پخت انجیرها، باید نمک، شکر و رب انار را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. مقدار نمک باید خیلی کم باشد زیرا طعم لواشک شیرین است. البته نمک اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.

بیشتر بخوانید: روش‌های تشخیص انجیر خشک مرغوب

رسپی لواشک انجیر

مرحله چهارم: میکس کردن انجیرها

پس از حدود ۲ ساعت پختن انجیرها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس با استفاده از گوشت‌کوب یا میکسر، انجیرها را خوب له کنید.

مرحله پنجم: خشک کردن لواشک انجیر

حالا نوبت به این است که مواد لواشک را بر روی سینی پهن کنید. مواد را یکنواخت روی سینی پخش کنید تا ضخامت آن حدود نیم سانتی‌متر شود. برای خشک کردن لواشک می‌توانید از دستگاه خشک‌کن، فر یا نور خورشید استفاده کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی لواشک انجیر را به شما آموزش دادیم. این لواشک خوشمزه و مقوی را می‌توانید به عنوان یک میان‌وعده سالم یا با چای نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا