رسپی

۲ روش متفاوت برای تهیه آب طالبی در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آب طالبی تگری

در ایران اسموتی طالبی، فالوده طالبی یا آب طالبی نامیده می‌شود. در این مقاله طرز تهیه فالوده طالبی خانگی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. با رضیم همراه باشید.

روش اول : مواد لازم برای تهیه اسموتی طالبی

  • طالبی یخ‌زده یا تازه 1 عدد
  • یخ خرد شده نصف پیمانه
  • شیر نصف پیمانه

دستور تهیه آب طالبی – اسموتی طالبی – فالوده طالبی

برای تهیه اسموتی طالبی، ابتدا طالبی را پوست کنده و تخم‌های آن را خارج کنید. سپس طالبی را به قطعات کوچک تقسیم کنید. طالبی خرد شده را به همراه یخ خرد شده، شیر و در صورت تمایل مقداری شکر در مخلوط‌کن بریزید. وقتی همه مواد با هم ترکیب شدند و حالتی یک‌دست و پوره مانند پیدا کردند، اسموتی طالبی شما آماده است. آن را در لیوان بریزید و با تکه‌های طالبی خرد شده تزیین کنید.

نکته

  • می‌توانید به جای شیر از بستنی وانیلی استفاده کنید.
  • اگر از طالبی یخ‌زده استفاده می‌کنید، نیازی به اضافه کردن یخ نیست.

دستور تهیه آب طالبی خنک و خوشمزه به دو روش در خانه

روش دوم : اسموتی طالبی مخصوص

مواد لازم جهت تهیه اسموتی طالبی مخصوص

  • شیر 1 لیوان
  • طالبی (کوچک) 1 عدد
  • یخ (خرد شده) 1/2 لیوان
  • بستنی (ساده یا با طعم طالبی) 7 قاشق غذا خوری
  • شیر خشک 1 قاشق غذا خوری
  • خامه‏ 2 قاشق غذا خوری
  • شکر به مقدار لازم

دستور تهیه اسموتی طالبی مخصوص

ابتدا طالبی را پوست کنده و مواد اضافی آن را خارج کنید. سپس طالبی را به قطعات کوچک خرد کرده و داخل نایلون قرار داده و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید. پس از آن، طالبی را به همراه شیر، شیر خشک، خامه و شکر در میکسر ریخته و وقتی مواد یکدست شدند، یخ خرد شده را هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خرده‌های یخ به خوبی مخلوط شوند. در آخر بستنی را به اسموتی اضافه کنید و فقط دو بار مواد را مخلوط کنید و نوشیدنی شما آماده سرو است.

سایر نکات جهت تهیه اسموتی طالبی مخصوص

بهتر است طالبی را 3 تا 4 ساعت در فریزر بگذارید و سپس استفاده کنید تا احتیاجی به اضافه کردن یخ نباشد. می‌توانید به جای شیر از بستنی استفاده کنید یا برعکس. همچنین اگر دوست دارید، چند تکه آناناس هم به اسموتی اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا