۲ روش پوست کندن هلو؛ بسیار ساده و کاربردی در کمترین زمان

“`html
هلو یکی از میوههای تابستانی بسیار خوشمزه و محبوب است که خواص زیادی دارد. پوست هلو پرزهای ریزی دارد که بعضیها به آن حساسیت دارند و شاید از لمس یا خوردن آن خوششان نیاید؛ به همین دلیل در این مقاله از رضیم بلاگ دو روش خیلی ساده برای کندن پوست هلو به شما معرفی میکنیم. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
روش اول: کندن پوست هلو با پوست کن
در اولین روش، شما به یک پوستکن تیز نیاز دارید.
هلوهای شسته و خشک شده را با کمک پوستکن از قسمت بالایی میوه به سمت پایین (به سمت پایه میوه) پوست بگیرید. این کار را به آرامی و به صورت مرتب تکرار کنید تا پوست هلو کامل جدا شود.
توجه داشته باشید این روش برای هلوهایی که سالم و کمی سفت هستند مناسب است.
اگر هلوها خیلی رسیده و نرم هستند، استفاده از این روش توصیه نمیشود، چون ممکن است میوه له شود. (در این صورت اگر پوست کن در دسترس ندارید، میتوانید با یک چاقوی تیز ارهای نیز همین کار را انجام دهید.)
بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی هلو و آناناس خوشمزه
روش دوم: کندن پوست هلو با آب جوش
در این روش، شما باید یک قابلمه مناسب را با مقداری آب روی شعله متوسط بگذارید تا به نقطه جوش برسد. (مقدار آب باید به اندازهای باشد که هلوها کاملاً در آب غوطهور شوند).
در این زمان، یک ظرف دیگر را با تکههای یخ و آب سرد پر کنید.
با استفاده از یک چاقوی تیز، در قسمت انتهایی میوه علامت ضربدری (شبیه حرف X بزرگ) به عمق چند میلیمتر بزنید تا پوست شکافته شود.
حالا میوههای شسته شده را داخل قابلمه آب جوش بیندازید.
بیشتر بخوانید: رسپی شیرینی هلویی با خمیر ژلارد
با توجه به اندازه میوهها، آنها را بین ۱۰ تا ۳۰ ثانیه در آب جوش بگذارید. پوست هلوها در این مرحله شروع به جدا شدن میکند.
سپس هلوها را از آب جوش خارج کنید و در ظرف آب یخ بگذارید تا سریعتر خنک شوند.
بیشتر بخوانید: روشهای سریع پوست کندن نارگیل
“““html
پس از اینکه هلوها را از آب سرد خارج کردید، آنها را درون آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس میتوانید به راحتی با دست پوستهای نرمشده را از میوه جدا کنید.
اگر بخشی از پوست هنوز به هلو چسبیده باشد، میتوانید مراحل قبل را دوباره تکرار کنید تا پوست به آسانی از آن جدا شود.
شاید کنجکاو باشید که آیا این روش کندن پوست هلو باعث نمیشود میوه نرم یا مانند بخارپز شود؟
در جواب این سوال باید بگوییم که زمان نگهداشتن هلوها در آب جوش بسیار مهم است.
حتما دقت کنید که هلوها در آب جوش بیش از حد نمانند، زیرا در این صورت نرم شده و حالت نیمهپخته به خود میگیرند.
بیشتر بخوانید: فریز کردن توتفرنگی تازه
چگونه هلو را نگهداری کنم؟
میتوانید هلوهای سالم و برشنگرفته را حدود ۳ تا ۴ روز در یخچال نگه دارید.
بهتر است هلوها را به صورت نشسته درون یک پاکت یا نایلون بپیچید و در یخچال قرار دهید. اگر هلوها را شستهاید، با یک دستمال نخی تمیز آب آنها را خوب بگیرید و خشک کنید.
اگر هلوها برش خورده یا پوست کنده شدهاند، بهتر است آنها را در ظرف دربداری قرار دهید تا هوای کمتری وارد آن شود و ظرف را ۲ تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
با هلو چه چیزهایی میتوان درست کرد؟
از هلو میتوان برای تهیه انواع چیزهایی مثل اسموتیها، پاناکوتای هلو، رانی هلو، ماسک صورت هلو، آبمیوه هلو، لواشک هلو و برگ خشک شده هلو استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: رسپی رانی هلو خانگی
۸ نکته طلایی که در مورد هلو باید بدانید!
- هنگام خرید هلو، میوههایی که بافتی نرم دارند و رنگ آنها نارنجی و صورتی بیشتر است را انتخاب کنید.
- از خرید هلوهایی که لکههای قهوهای دارند و بافت آنها خیلی نرم است، خودداری کنید.
- هلوهای نارس را بر روی پارچه نخی یا پنبهای با فاصله قرار دهید تا به هم برخورد نکنند.
- پارچه نخی دیگری روی آنها بگذارید و چند روز آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید تا کامل برسند.
- توجه داشته باشید که زمان رسیدن هلوها بسته به نارس بودن آنها متفاوت است، بنابراین هر روز به آنها سر بزنید و در زمان مناسب آنها را به یخچال منتقل کنید.
- هلوهای هسته جدا معمولاً نرمتر و شیرینتر هستند که انتخاب بهتری هستند.
- بهترین راه شستن هلو، قرار دادن میوه در کاسهای از آب سرد است تا کاملاً غوطهور شود.
- بعد از شستن، حتماً با یک دستمال نخی آب اضافی آن را بگیرید.
امیدواریم که این روش کندن پوست هلو برای شما مفید باشد. از همراهی شما تا انتهای این مقاله سپاسگزاریم.
منبع: nurturedhomes