۳ رسپی پیتزا خانگی بدون فر در ۵ دقیقه

“`html
همه ما پیتزا را دوست داریم، اما گاهی وقتها نه فر داریم و نه حوصلهی درست کردن خمیر برای آن. با این ۳ روش که در این مقاله از رضیم بلاگ ارائه میشود، میتوانید در عرض ۵ تا ۱۵ دقیقه یک پیتزای خانگی بدون فر خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا خانگی بدون فر با نان تست
مواد لازم برای تهیه این پیتزا به صورت زیر است:
نان تست | ۲ عدد |
سس گوجه فرنگی | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا رنده شده | به مقدار دلخواه |
مواد دلخواه روی پیتزا (کالباس، سوسیس، فلفل دلمه، قارچ، زیتون و…) | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه پیتزا با نان تست (روش اول)
این روش سریعترین و سادهترین راه برای درست کردن پیتزا خانگی بدون فر است.
مرحله اول: آمادهسازی نان تست
دور نان تست را با چاقو برش دهید تا نرم و لطیف بماند.
حالا نان تست را به اندازهی دلخواه برش بزنید تا مناسب تابه باشد.
مرحله دوم: افزودن سس، پنیر و مواد دیگر روی پیتزا
با کمک قاشق، سس گوجه فرنگی را روی سطح نان تست به طور یکنواخت بمالید.
پنیر رنده شده را به صورت یکنواخت روی نان تست بپاشید. میتوانید از انواع پنیر استفاده کنید.
سپس باقیماندهی مواد دلخواه را روی پیتزا قرار دهید. برای طعم بهتر، میتوانید از ادویههایی مثل آویشن یا فلفل سیاه استفاده کنید و آنها را در پایان روی پیتزا بریزید.
بیشتر بخوانید: رسپی لقمه مرغ
مرحله سوم: پخت و سرو پیتزا
یک تابه نچسب یا تفلون را روی حرارت متوسط گرم کنید.
نان تستهای آماده شده را در تابه قرار دهید و درب آن را بگذارید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.
توجه کنید که تنها کافی است پنیر ذوب شود و مواد روی پیتزا کمی نرم گردند. مواظب باشید که پیتزا را بیش از حد نپزید.
پس از پخت، پیتزا را از روی حرارت بردارید و بلافاصله با سس دلخواه سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کراکت برنج
مواد لازم برای تهیه پیتزا با نان لواش
مواد لازم برای تهیه پیتزا با نان لواش به صورت زیر است:
نان لواش | ۱ عدد |
سس کچاپ | به مقدار دلخواه |
پنیر موزارلا رنده شده | به مقدار دلخواه |
مواد دلخواه برای روی پیتزا (کالباس، فلفل دلمه و…) | به مقدار دلخواه |
رسپی پیتزا با نان لواش (روش دوم)
این روش کمی زمان بیشتری از روش نان تست میگیرد، اما به شما پیتزای ضخیمتر و خوشمزهتری میدهد.
مرحله اول: آمادهسازی نان و تابه
نان لواش را در یک ظرف مناسب قرار دهید. میتوانید از هر نوع نان لواش که دوست دارید استفاده کنید.
ساندویچ ساز را روشن کنید تا گرم شود. اگر ساندویچ ساز ندارید، میتوانید از تابه گریل استفاده کنید.
مرحله دوم: افزودن سس کچاپ، پنیر و سایر مواد
سس کچاپ را روی نان لواش بمالید. برای بهتر شدن طعم، میتوانید از سسهای دیگری مثل سس مایونز یا سس فلفل نیز استفاده کنید.
پنیر موزارلا رنده شده را به طور یکنواخت روی نان لواش بریزید.
سپس مواد دلخواه خود را برای روی پیتزا بچینید.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ مرغ سرد فوری
مرحله سوم: پخت و سرو
نان لواش آماده شده را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در ساندویچ ساز یا تابه گریل بپزید تا پنیر ذوب شود و نان کمی برشته شود.
پس از پخت، پیتزا را به اندازههای دلخواه برش بزنید.
مواد لازم جهت تهیه پیتزا در تابه
مواد لازم برای تهیه پیتزا در تابه به شکل زیر است:
خمیر پیتزا آماده | ۱ عدد |
سس گوجه فرنگی | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا رندهشده | به مقدار دلخواه |
مواد دلخواه برای روی پیتزا (سوسیس، کالباس، قارچ و…) | به مقدار دلخواه |
رسپی پیتزا در تابه (روش سوم)
این روش مناسب برای تهیه پیتزا با خمیر پیتزا آماده است.
مرحله اول: آمادهسازی خمیر و تابه
برای درست کردن این پیتزا بهتر است تابهای مناسب با سایز خمیر پیتزا انتخاب کنید. اگر اندازهها متفاوت بود، خمیر را به اندازه تابه برش بزنید.
تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و در این زمان به آمادهسازی پیتزا بپردازید. توجه داشته باشید که تابه حتماً باید نچسب باشد.
بیشتر بخوانید: رسپی اسنک مرغ در ساندویچ ساز و ماهیتابه!
مرحله دوم: افزودن سس، پنیر و سایر مواد پیتزا
به همان روشی که در دو مرحله قبل توضیح داده شد، مواد را روی خمیر پیتزا بچینید.
مرحله سوم: پخت و سرو نهایی
خمیر پیتزا را در تابه گرم قرار دهید. درب تابه را بگذارید و ۵-۸ دقیقه زمان بدهید تا با حرارت متوسط پیتزا بپزد و پنیر ذوب و طلایی شود.
اگر مایکروویو دارید، میتوانید به جای پختن پیتزا در تابه، آن را ۱ تا ۲ دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا پنیر ذوب و نان کمی برشته شود.
پس از پخت، پیتزا را به دلخواه برش بزنید و در کنار عزیزان خود تناول کنید.
امیدواریم که این سه دستور سریع و راحت مورد توجه شما علاقمندان به آشپزی قرار بگیرد و بتوانید یک پیتزای خوشمزه برای خود تهیه کنید.