۴ ترفند ساده برای معلق نماندن نعناع خشک روی دوغ!

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وقتی نعناع خشک را به دوغ اضافه میکنید، همواره روی دوغ میماند. این موضوع هم ظاهر دوغ را خراب میکند و هم طعم آن را نامنظم میسازد. اما پخش کردن نعناع خشک در دوغ روشهای خاصی دارد که در این مقاله از مجله رضیم به آنها خواهیم پرداخت.
سوال زیادی از افراد این است که چگونه میتوان نعناع را به شکلی درست روی دوغ پخش کرد؟ در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد، با ما همراه باشید.
۱- نعناع خشک را خیس کنید
یکی از آسانترین و سریعترین روشها، خیس کردن نعناع خشک است. برای این کار، نعناع خشک را در یک کاسه بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید به طوری که تمام نعناعها خیس شوند.
کمی هم بزنید و بعد از چند دقیقه، وقتی نعناعها نرم و تیره شد، آنها را از صافی عبور دهید. نعناعهای خیس شده را داخل دوغ بریزید و هم بزنید.
با خیس کردن نعناع، عطر و طعم آن بهتر آزاد میشود.
بیشتر بخوانید: رسپی مرغ سماق با پودر زنجبیل
۲- نعناع را پودر کنید
یکی از دلایلی که نعناع در دوغ حل نمیشود، بزرگ بودن آن است. برای اینکه نعناع به خوبی در دوغ حل شود، باید آن را به شکل پودر درآورید. برای این کار میتوانید از هاون یا گوشتکوب استفاده کنید تا نعناع را به پودر نرم تبدیل کنید. سپس آن را به دوغ اضافه کرده و هم بزنید.
۳- خمیر نعناع درست کنید
یکی دیگر از ترفندها برای پخش کردن نعناع در دوغ، استفاده از ماست است. برای این کار باید نعناع خشک را با کمی ماست مخلوط کنید تا یک خمیر به دست آید. بعد این خمیر را به دوغ اضافه کرده و خوب هم بزنید. در اینجا، ماست به پخش شدن کامل نعناع در دوغ کمک میکند.
۴- دوغ را مخلوط کنید
برای اینکه نعناع خوب در دوغ پخش شود، میتوانید ترکیب دوغ و نعناع را در مخلوطکن بریزید و برای دو دقیقه میکس کنید. فقط دقت کنید که این روش فقط برای دوغهای بدون گاز کاربرد دارد.
بیشتر بخوانید: رسپی خوراک لوبیا خوشمزه
نکات مهم برای پخش کردن نعناع خشک در دوغ:
- استفاده بیش از حد از نعناع در دوغ میتواند طعم آن را تلخ کند.
- میتوانید از عصاره نعناع برای افزایش طعم آن استفاده کنید.
- اگر دوست دارید طعم خاصتری بزنید، میتوانید از ریحان و جعفری هم به همراه نعناع استفاده کنید.
- به طور معمول نسبت یک قاشق چایخوری نعناع خشک به ازای هر لیوان دوغ مناسب است.
- اگر از نعناع تازه استفاده میکنید، حتما آنها را خوب بشویید و سپس خرد کنید.
دوغ یکی از نوشیدنیهای سنتی ایرانی است که در بیشتر سفرهها حضور دارد. در این مقاله از مجله رضیم ترفندهایی برای پخش کردن نعناع خشک در دوغ بدون اینکه روی سطح بماند معرفی کردیم تا شما دوغ نعنایی باکیفیتتری نوش جان کنید. از آنجایی که طبع دوغ سرد است، بهتر است آن را با نعناع مصرف کنید تا تعادل طبع رعایت شود.