رسپی

۶ ترفند طلایی برای سفت نشدن آش رشته!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آش رشته یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در مراسم‌های مختلف مثل افطاری‌ها و نذری‌ها همیشه حاضر است. پختن آش رشته نیاز به دقت خاصی ندارد، ولی اگر نکاتی را رعایت نکنیم، ممکن است آش سفت شود.

در این مقاله از رضیم بلاگ درباره عواملی که باعث سفت شدن آش رشته می‌شود صحبت می‌کنیم و نکاتی برای جلوگیری از آن ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

چگونه آش رشته را نرم نگه داریم؟

برای اینکه آش رشته شما سفت نشود، باید موارد زیر را رعایت کنید:

۱- نسبت رشته به دیگر مواد

یکی از دلایل اصلی سفت شدن آش، مقدار رشته‌ای است که استفاده می‌کنید. اگر مقدار رشته با بقیه مواد تناسب نداشته باشد، آش سفت خواهد شد. به‌ازای هر کیلو سبزی آش، نیم تا یک بسته رشته کافی است. البته مقدار دقیق آن به کیفیت و نوع رشته بستگی دارد.

۲- کیفیت رشته آش

علاوه بر مقدار رشته، کیفیت آن نیز تأثیر زیادی بر طعم و ظاهر آش دارد. اگر رشته خیلی پف کرد، می‌توانید یک پیمانه آرد را در دو لیوان آب حل کرده و به آش اضافه کنید تا غلظت آن کمتر شود و از سفت شدن جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید: ترفندهای رفع شوری آش رشته

۳- اندازه قابلمه

حجم قابلمه‌ای که استفاده می‌کنید هم مهم است. اگر قابلمه کوچک باشد، رشته‌ها به هم می‌چسبند و نتیجه‌ی آن آش سفت می‌شود.

۴- زمان اضافه کردن رشته

رشته را باید در آخری مرحله و بعد از پختن حبوبات و سبزی به آش اضافه کنید. اگر زودتر رشته را اضافه کنید، ممکن است خمیری شود و به هم بچسبد، در نتیجه آش سفت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: رسپی پیاز داغ کاراملی

۵- افزودن آب جوش

اگر با رعایت نکات بالا، باز هم رشته باعث سفت شدن آش شد، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید تا به غلظت و طعم دلخواه برسید.

روش‌های جلوگیری از سفت شدن آش رشته

۶- پخت جداگانه حبوبات

حبوبات را باید جداگانه و برای زمان کافی بپزید و سپس با بقیه مواد مخلوط کنید. اگر حبوبات را با هم بپزید، ممکن است له شوند و باعث غلیظ شدن آش شوند.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به شش نکته مهم برای جلوگیری از سفت شدن آش اشاره کردیم. امیدواریم با توجه به این موارد، بتوانید آش خوشمزه‌ای تهیه کرده و آن را با عزیزان خود نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

۶ ترفند طلایی برای سفت نشدن آش رشته!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا