رسپی

۷ راز جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم که باید بدانید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

شور گل کلم، یکی از چاشنی‌های محبوب و دوست‌داشتنی است که به عنوان همراه غذا استفاده می‌شود. خیلی از افراد ترجیح می‌دهند شور گل کلم را در خانه درست کنند تا از کیفیت مواد غذایی مطمئن باشند. با این حال، یکی از مشکلاتی که ممکن است برای شور خانگی پیش بیاید، کپک زدن است. در این مقاله از مجله رضیم، ۷ روش برای جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم را بررسی می‌کنیم.

۷ روش جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم

در ادامه، چند راه برای جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم و تداوم عمر آن را مرور می‌کنیم.

استفاده از نمک به مقدار کافی

اولین و مهم‌ترین دلیل کپک زدن شور گل کلم، استفاده ناکافی از نمک است. برای جلوگیری از این مشکل، باید به مقدار کافی نمک اضافه کنید. همچنین پس از اضافه کردن آب نمک، ممکن است مقداری از آب نمک توسط سبزیجات جذب شود و سطح آب پایین بیاید.

به همین خاطر، بسیار مهم است که آب نمک به اندازه‌ای باشد که همه قسمت‌های شور را بپوشاند و حتی کمی بالاتر از سطح آن‌ها باشد. سبزیجاتی که در هوا قرار دارند و بیرون از آب نمک هستند، بیشتر به کپک زدن مبتلا می‌شوند.

استفاده از ظروف شیشه‌ای تمیز و خشک

دومین روش برای جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم، استفاده از ظروف کاملاً تمیز و خشک است. ظروف خیس یا کثیف، احتمال رشد کپک را افزایش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: ۱۳ ترفند حرفه‌ای برای جلوگیری از سررفتن سوپ جو

استفاده از قاشق تمیز

یکی دیگر از راه‌های جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم، استفاده از قاشق تمیز است. آلودگی موجود روی قاشق می‌تواند باعث کپک و خراب شدن شور شود. پس از قاشق تمیز برای انتقال شور به ظرف اصلی و هنگام سرو استفاده کنید.

نگهداری شور گل کلم در محیط خنک

برای حفظ تازگی و کیفیت شور گل کلم، باید آن را در یک محیط خنک نگهداری کنید. نگهداری شور در دمای بالا یکی از دلایل اصلی کپک زدن آن است. اگر در مناطق سرد زندگی می‌کنید، می‌توانید شور را بیرون از یخچال نگه دارید، اما بهترین مکان برای نگهداری طولانی مدت شور گل کلم، یخچال است.

بیشتر بخوانید: دلایل اصلی نرم شدن و کپک‌زدن خیارشور خانگی

بستن درب ظرف

پنجمین روش جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم، کم کردن تماس آن با هواست. بعد از هر بار مصرف شور، درب ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد نشود. برای اطمینان بیشتر، می‌توانید دهانه ظرف را با یک کیسه فریزر بپوشانید و سپس درب آن را ببندید. این کار ساده می‌تواند شانس کپک‌زدن شور گل کلم را به طور چشمگیری کاهش دهد.

ترفندهای کپک نزدن شور گل کلم

استریل کردن ظرف

برای جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم، شیشه مورد استفاده را به خوبی بشویید و آن را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کاملاً استریل شود.

استفاده از گلپر

آخرین ترفند برای جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم، اضافه کردن گلپر به آن است. با اضافه کردن چند عدد گلپر به شور، می‌توانید از کپک زدن آن جلوگیری کنید. البته این روش زمانی موثرتر است که موارد دیگر را نیز رعایت کنید.

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، ۷ روش جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم را با شما عزیزان به اشتراک گذاشتیم. اگر می‌خواهید شور گل کلم شما سالم بماند و کپک نزند، حتماً به نکات گفته شده در این مقاله توجه کنید.

۷ راز جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم که باید بدانید

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا