رسپی
آبگوشت قنبید | دستور تهیه غذای سنتی شهر قم ( آبگوشت کلم قمری ) (مرحله به مرحله)

“`html
آبگوشت قنبید | مواد لازم و دستور تهیه آبگوشت محلی قنبید
مردم استان قم این غذای خوشمزه را با سبزیخوردن، پیاز، ماست یا انواع ترشیها نوش جان میکنند. اگر به این شهر سفر کردید، پیشنهاد میکنیم حتماً آبگوشت قنبید را امتحان کنید. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه آبگوشت قنبید قمی (کلم قمری)
مواد لازم برای تهیه آبگوشت قنبید
- گوشت با استخوان: 300 گرم
- لوبیا قرمز: 2 پیمانه
- پیاز متوسط: 1 عدد
- زردچوبه: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
- کلم قمری: 2 عدد
- بلغور گندم (گندم پوستکنده): 1 پیمانه
مراحل پخت آبگوشت قنبید
- اول گوشت را با پیاز، لوبیا، آب و مقداری زردچوبه میپزیم.
- بعد از اینکه گوشت و حبوبات خوب پخته شدند، کلم قمری، رب گوجهفرنگی و نمک را اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خوب پخته شود.
- در آخر بلغور گندم پوستکنده را اضافه میکنیم.
- برای اینکه آبگوشت جا بیفتد، 3 تا 4 ساعت زمان لازم است.
بیشتر بخوانید :
آبگوشت بامیه | دستور تهیه آبگوشت با بامیه غذای محلی ایلام
خورش واویشکا | غذای محلی و خوشمزه گیلانی
قیساوا | دستور تهیه یک غذای محلی به نام قیساوا
قیمه خشکه | دستور تهیه خورش قیمه خشکه غذای محلی اردبیل