آب خیارشور را دور نریزید، با آن ترشی درست کنید

“`html
ترشی پیاز یکی از خوشمزهترین و معروفترین انواع ترشیهاست که میتوانید آن را با غذاهای مختلف سرو کنید. استفاده از آب خیارشور به جای سرکه، طعمی تازه و لذیذ به پیاز میدهد. در این بخش از مجله رضیم طرز تهیه این نوع ترشی و نکات مهمی که در زمان تهیه آن نیاز دارید را برای شما شرح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز بنفش
مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز بنفش به شرح زیر است:
پیاز بنفش | ۵-۶ عدد متوسط |
آب خیارشور | به میزان لازم |
نمک (اختیاری) | به میزان دلخواه |
فلفل سیاه یا قرمز (اختیاری) | به میزان لازم |
مراحل تهیه ترشی پیاز بنفش
- مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه ۵-۷ دقیقه و مدت زمان انتظار برای تهیه نهایی این ترشی ۳-۴ روز است.
- شما میتوانید با هر مقدار موادی که دارید، این ترشی را به راحتی و در حجمهای مختلف تهیه کنید.
- تهیه این ترشی خیلی آسان است.
مرحله اول: آمادهسازی پیازها
پیازها را بشویید و پوست آنها را بکنید. آنها را به شکل خلالهای نازک و هماندازه ببرید.
بهتر است از چاقوی تیزی استفاده کنید تا خلالها یکدست و زیبا شوند. برش نازک باعث میشود که پیازها راحتتر در آب خیارشور جا بیفتند.
شما میتوانید از انواع مختلف پیازها استفاده کنید؛ ولی پیازهای بنفش بهترین انتخاب هستند زیرا رنگ و طعم جذابی به ترشی میدهند.
مرحله دوم: قرار دادن پیازها در شیشه
یک شیشه تمیز و خشک انتخاب کنید. بهتر است شیشهای با دهانه بزرگ انتخاب کنید تا راحتتر بتوانید پیازها را داخل آن بریزید.
پیازها را به آرامی در شیشه بریزید و با دست یا قاشق فشار دهید تا به خوبی درون شیشه فشرده شوند و هوای زیادی بین خلالهای پیاز باقی نماند.
این کار کمک میکند تا پیازها بهتر طعمدار شوند و فضای کمتری در شیشه اشغال کنند. همچنین از خراب شدن ترشی جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید: رسپی شور مخلوط فوری با آب گوجه
آب خیارشور را به آرامی روی پیازها بریزید تا همه خلالها کاملاً در آب خیارشور غوطهور شوند. حتماً اطمینان حاصل کنید که پیازها بهطور کامل پوشیده شده باشند تا فرایند ترشی شدن به درستی انجام شود.
آب خیارشور را بچشید و در صورت تمایل کمی نمک یا فلفل سیاه به ترشی اضافه کنید.
شما میتوانید برای طعمی قویتر، ادویههایی مانند سیاهدانه یا گلپر نیز به شیشه اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی زست پرتقال؛ طعمدهندهای خوشعطر
مرحله چهارم: نگهداری شیشه
شیشه را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید. بهتر است پیازها به مدت سه روز در آب خیارشور بمانند تا طعم خوبی بگیرند.
در این مدت، آب خیارشور به آرامی وارد بافت پیازها میشود و آنها را ترش و خوشمزه میکند.
برای طعمی بهتر، میتوانید شیشه را هر چند ساعت یکبار تکان دهید.
“““html
تا طعمها به آرامی ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه شور سیبزمینی ترشی
مرحله پنجم: آمادهسازی نهایی
بعد از مدت زمان مشخص شده، شیشه را از یخچال درآورید و پیازها را امتحان کنید.
برای اینکه ترشی به خوبی جا بیفتد، حداقل سه روز زمان لازم است. اما اگر دوست دارید طعم قویتری بگیرید، میتوانید پیازها را مدت بیشتری در آب خیارشور نگهدارید.
ترشی پیاز با آب خیارشور طعمی ملایمتر و شیرینتر دارد نسبت به ترشیهایی که با سرکه درست میشوند و میتواند همراه خوبی برای انواع ساندویچها، کبابها و غذاهای گوشتی باشد.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه خیارشور با سرکه قرمز
امیدواریم که این دستور از مجله آشپزی رضیم مورد پسند شما دوستان علاقهمند به دنیای زیبا و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز بتوانید این ترشی فوری و خوشمزه را به راحتی تهیه کرده و به عنوان چاشنی در کنار غذاهایتان استفاده کنید.