رسپی

آب زیتون را چگونه درست کنیم؟

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آب زیتون، چاشنی بی‌نظیری برای خوشمزه‌تر کردن غذاها است. با تهیه آب زیتون در خانه می‌توانید طعم غذاهای خود را تغییر دهید. اما چگونه می‌توان آب زیتون درست کرد؟ در این بخش از مجله رضیم همراه ما باشید تا با طرز تهیه آب زیتون در خانه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه آب زیتون

برای تهیه آب زیتون خانگی به مواد زیر نیاز دارید:

زیتون بدون هسته ۱ پیمانه
سرکه ۱ قاشق چای‌خوری
آب جوشیده و سرد شده ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تازه (اختیاری) به مقدار لازم
برگ نعناع (اختیاری) به مقدار لازم
سیر خرد شده (اختیاری) به مقدار لازم

مراحل تهیه آب زیتون

برای تهیه آب زیتون در خانه مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی زیتون‌ها

ابتدا زیتون‌ها را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. برای اینکه عصاره بهتر خارج شود، می‌توانید زیتون‌ها را با استفاده از چنگال یا خلال دندان کمی سوراخ کنید.

بیشتر بخوانید: ۶ روش موثر برای نگهداری زیتون برای مدت طولانی

بیشتر بخوانید: چگونه زیتون شور را به بهترین شکل نگهداری کنیم؟ ۵ روش کاربردی

مرحله دوم: تهیه آب نمک

آب جوشیده و سرد شده را در یک کاسه بریزید. سپس، نمک و سرکه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود. آب نمک باید کمی کدر به نظر بیاید.

مرحله سوم: مخلوط کردن زیتون‌ها و آب نمک

زیتون‌های سوراخ شده را در یک ظرف شیشه‌ای دردار قرار دهید. آب نمک را روی زیتون‌ها بریزید به طوری که آن‌ها را کاملاً بپوشاند. دقت کنید که حدود ۵-۱۰ سانتی‌متر از بالای ظرف خالی بماند.

بیشتر بخوانید: رسپی زیتون کبابی (باربیکیو)

مرحله چهارم: اضافه کردن چاشنی‌ها

اگر دوست دارید، می‌توانید نعناع، فلفل قرمز یا سیر خرد شده به مخلوط اضافه کنید. سپس درب ظرف را محکم ببندید و چندین بار تکان دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید روغن زیتون اصل و باکیفیت؛ نکات مهمی که باید بدانید

مرحله پنجم: نگهداری در یخچال

ظرف حاوی زیتون و آب نمک را برای حداقل یک شب در یخچال قرار دهید. هرچه مدت زمان نگهداری بیشتر باشد، طعم آب زیتون بهتر و غلیظ‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: رسپی نحوه روغن گیری زیتون در خانه؛ تازه و ارگانیک

نکات طلایی در رسپی آب زیتون

آب زیتون را چگونه درست کنیم؟

بیشتر بخوانید: چگونه تلخی لیمو شیرین را از بین ببریم؟

مرحله ششم: صاف کردن آب زیتون

پس از گذشت مدت زمان…
“““html

تعیین شده، ظرف را از یخچال خارج کرده و محتویات آن را از صافی رد کنید. آب زیتون صاف شده را در ظرف دیگری بریزید. زیتون‌های باقی مانده در صافی را به ظرف اولیه برگردانده و با گوشت‌کوب له کنید. آب زیتون حاصل از له کردن زیتون‌ها را نیز از صافی رد کرده و به آب زیتون قبلی اضافه کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی زیتون عسلی

نکات طلایی در رسپی آب زیتون

در ادامه به چند نکته مهم در رسپی آب زیتون خانگی اشاره می‌کنیم:

  • برای طعم بهتر می‌توانید از زیتون‌های تازه و رسیده استفاده کنید.
  • مقدار نمک و سرکه را می‌توانید بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
  • برای نگهداری طولانی مدت آب زیتون باید آن‌ها را در ظرف شیشه‌ای تیره رنگ ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
  • از آب زیتون می‌توانید در انواع سالادها، سس‌ها و غذاهای مدیترانه‌ای استفاده کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم به رسپی رسپی آب زیتون خانگی پرداختیم. با افزودن آب زیتون خانگی به غذاهای خود می‌توانید لذت خوردن یک طعم جدید را تجربه کنید. آب زیتون علاوه بر طعم لذیذش سرشار از چربی‌های مفید برای بدن و ویتامین‌ها نیز است.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا