رسپی
آب پیازی : دستور تهیه آب پیازی غذایی بختیاری (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه غذای ساده و پر انرژی – آب پیازی
روش های مختلفی برای پخت این غذای محلی وجود دارد که میتوانید با توجه به سلیقه خانواده از آنها استفاده کنید. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه آب پیازی غذایی سنتی و اصیل
مواد لازم برای تهیه آب پیازی بختیاری
- پیاز
- روغن
- ماست یا رب انار
- تخم مرغ
- شنبلیله
- نعناع خشک
- نمک و زردچوبه
روش تهیه آب پیازی بختیاری
- پیازها را به صورت خلالی برش زده و در روغن سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
- سریع پیازها را تفت دهید تا سبزیها نسوزند، سپس کمی آب و نمک اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
- زمانی که آب پیاز آماده شد، آن را روی نان خرد شده بریزید و به صورت ترید میل کنید.
- اگر میخواهید تخم مرغ به آن اضافه کنید، تخم مرغها را قبل از آماده شدن به خوبی هم زده یا با ماست مخلوط کنید و داخل آب پیاز بریزید.
- به جای ماست میتوانید از دوغ نیز استفاده کنید.
- همچنین میتوانید تخم مرغها را بدون هم زدن داخل غذا بشکنید تا سفت شود و ظاهری زیبا به غذا بدهد.
- در برخی موارد به جای ماست از رب انار استفاده میشود و یا ماست و رب انار را به دلخواه در سر سفره به غذا اضافه کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
گردآوری شده توسط مجله ی رضیم
مریم امینی