آیا میدانید
آدامس بدون شکر بخوریم یا نه؟

لبخند شما باید زیبا باشد، درست مانند شخصیتتان. بنابراین، دندانهای سالم و درخشان بسیار مهم هستند.
اگر بعد از غذا دندانهایتان را مسواک نمیزنید، میتوانید با chewing آدامس بدون شکر از خراب شدن دندانتان جلوگیری کنید.
دکتر یوآن سوآن، که عضو انجمن دندانپزشکی کانادا است، میگوید جویدن آدامس باعث ترشح بزاق میشود. این بزاق میتواند اسیدهایی را که بعد از خوردن غذا توسط باکتریها در دهان تولید میشوند، خنثی کند.
اگراسیدهای تولید شده بعد از غذا به سرعت خنثی نشوند، میتوانند مینای دندان را نرم کرده و باعث خراب شدن دندانها شوند.
هرچند آدامس نمیتواند جایگزین مسواک و نخ دندان شود، ولی به عنوان یک روش کمکی، میتواند به حفظ سلامت دندانها کمک کند.
برگردان توسط مجله رضیم
(اعظم بهادر)