رسپی
آرانچینی : دستور تهیه غذای محبوب ایتالیایی آرانچینی (مرحله به مرحله)

“`html
روش کامل تهیه آرانچینی
این کوفته برنج میتواند یک فینگرفود شیک برای مهمانیها باشد که با سس کچاپ یا سس فلفل بسیار خوشمزه است. با رضیم همراه شوید.
طرز تهیه آرانچینی (کوفته برنج) با سس مخصوص
مواد لازم برای تهیه آرانچینی
- برنج پخته ۴ پیمانه
- تخم مرغ ۵ عدد
- آرد سوخاری ۲ پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده ۱ پیمانه
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه آرانچینی
- برنج پخته شده را در یک کاسه بریزید (برای درست کردن کوفته برنجی برنج باید نرم و چسبنده باشد) سپس پنیر پارمزان رنده شده، ۲ عدد تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید تا مواد نرم و یکنواخت شوند.
- مقداری از مایه کوفته برنجی را بردارید و در کف دستتان پهن کنید، یک تکه پنیر موزارلا در وسط آن قرار دهید و به شکل توپ درآورید. تمام کوفتهها را به همین روش آماده کنید.
- آرد سوخاری را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید، ۳ تخم مرغ باقیمانده را در یک کاسه بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود. در ماهیتابه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
- کوفتههای برنجی را اول در تخم مرغ زده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند. کوفتههای سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- روی کوفته برنجی سرخ شده، جعفری خرد شده بپاشید و سپس آن را با سس سرو کنید و نوش جان کنید.
طرز تهیه سس فلفل خانگی خوشمزه
شما میتوانید به راحتی سس فلفل تند گوجه فرنگی را خودتان تهیه کنید. این کار خیال شما را درباره رنگها و مواد افزودنی راحت میکند.
مواد لازم برای سس مخصوص
- فلفل قرمز ۶ عدد
- آب ۱ لیوان
- شکر ۲ قاشق مرباخوری
- سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
طرز تهیه سس فلفل
- فلفلهای تازه را بشویید و کلاهک آنها را جدا کرده و دانههای داخل آنها را حذف کنید و فلفلها را خرد کنید.
- فلفلها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید.
- با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد تا فلفلها خوب نرم شوند؛ سپس گوجهها را له کرده و اضافه کنید.
- حالا با مخلوطکن دستی فلفلها را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی بزرگ رد کنید و در یک ظرف شیشهای بریزید. مطمئن شوید که هیچ پوست یا دانه فلفلی باقی نمانده باشد.
- حالا به این پوره فلفل، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به دلخواه برای تندی بیشتر) را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- سس آماده شده را میتوانید در شیشههای کوچک پر کنید و در یخچال نگهداری کنید. تهیهی این سس علاوه بر خوشمزه و تند بودن، بسیار به صرفه است.
نکته برای تهیه کوفته برنجی سرخ شده
برای اینکه کوفتهها باز نشوند، دقت کنید که مایه کوفته باید یکنواخت باشد، کوفته را در زمان شکل دادن به خوبی فشرده کنید و روغن باید در زمان اضافه کردن کوفته برنجی داغ باشد.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه گولاش غذای محبوب مجارستانیها
طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه
طرز تهیه بولانی ماشی (غذای افغانی) ساده و خوش طعم
جمعآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی