رسپی
آشنایی با دستور تهیه دسر بستنی با هلو خوش طعم و عالی (مرحله به مرحله)

“`html
آشنایی با دستور تهیه دسر فوری و آسان هلو
بهترین دسر در روزهای گرم تابستان، بدون شک یک بستنی میوهای خوشمزه خانگی است. در این مطلب، طرز تهیه دسر بستنی با هلو را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
دستور تهیه دسر “بستنی با هلو” _ دسر بستنی میوهای
مواد لازم برای تهیه دسر بستنی و هلو
- دو سوم پیمانه آرد
- یک چهارم پیمانه شکر
- سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر
- ۳ قاشق چایخوری کره یخ زده
- دو الی دو و نیم قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- ۴ عدد زرده تخم مرغ
- نصف پیمانه شکر
- ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- یک پیمانه هلوی تازه و خرد شده
- یک پیمانه مربای هلو
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- یک پیمانه شیر نارگیل
دستور تهیه دسر بستنی و هلو
- ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر و بیکینگ پودر را در یک کاسه متوسط بریزید و مخلوط کنید. سپس کره را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا ترکیبی نرم و یکدست به دست آید.
- خمیر را به صورت نوارهای ۲ سانتیمتری روی سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
- برای تهیه بستنی، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید تا سس لطیفی به دست آید. این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ و ضخیم شود.
- میتوانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و آن را با مربای هلو ترکیب کنید و دوباره در فریزر بگذارید تا سفت شود.
- نصف پیمانه از مربای هلو، عصاره وانیل و شیر نارگیل را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید. مخلوط را در یک ظرف دربسته بریزید و در کاسه بستنیساز بگذارید تا آماده شود.
- یک لایه از بستنی را در ظرف سرو بریزید، کمی از مربای هلو روی آن بگذارید و مقداری از خمیرهای پخته شده را رویش بچینید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
- در نهایت روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو در فریزر قرار دهید. هنگام سرو، آن را با تکههای هلو تزیین کنید.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی