آشنایی با دستور تهیه گوشت قاق پلو افغانی و خواص آن (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه لاندی پلو
دستور تهیه لاندی پلو موضوعی است که به آن میپردازیم. این غذا با سبزیجات و گوشت تهیه میشود. سبزیجات خواص زیادی برای سلامتی دارند و لاندی پلو به خاطر داشتن سبزیجات مقوی، فواید زیادی دارد.
دستور تهیه گوشت قاق پلو
مواد لازم برای تهیه لاندی پلو:
- گوشت لاندی یک و نیم کیلو
- پیاز سه عدد
- بادنجان رومی ۵ عدد متوسط
- سیر به مقدار دلخواه
- فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
- زیره یک قاشق غذاخوری
- زنجبیل یک قاشق چایخوری
- برنج ۵ پیمانه
مراحل تهیه لاندی پلو:
ابتدا گوشت را با آب داغ برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا خوب شسته شده و نمکش هم کم شود. سپس در زودپز با سیر، بادنجان رومی، پیاز، فلفل سیاه و زنجبیل قرار دهید و برای ۴۰ دقیقه بپزید.
بعدازپخت، گوشت را از آب جدا کنید و آب را خوب هم زده تا بادنجان و پیاز حل شوند. اگر بادنجان و پیاز را چرخ کردهاید، نیازی به هم زدن آنها نیست.
در قابلمهای که برای پخت برنج در نظر دارید، آب گوشت را بریزید. برنجی که قبلاً خیس کردهاید را به آن اضافه کنید و در صورت نیاز نمک بیشتری بریزید. بگذارید تا آب برنج خشک شود.
گوشت را وسط برنج قرار دهید و روی آن کمی زیره بپاشید و برای نیم ساعت به دم بگذارید.
نوش جان!
دستور تهیه لاندی پلو افغانی
خواص لاندی پلو
1. خواص پیاز در لاندی پلو
تحقیقات نشان میدهد که مادهای به نام کورستین در پیاز میتواند التهاب را کاهش دهد. این خاصیت پیاز به درمان درد مفاصل کمک میکند و میتواند برای کسانی که از بیماریهای تنفسی رنج میبرند مفید باشد. اگر از این نوع مشکلات رنج میبرید، میتوانید پیاز را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
کالری پیاز: 100 گرم پیاز حدود چند کالری دارد؟
2. خواص بادنجان رومی یا گوجه فرنگی در لاندی پلو
گوجهفرنگی به خاطر داشتن فیبر و قند کم میتواند به کاهش وزن کمک کند. افرادی که کاندید کاهش وزن هستند میتوانند در صبحانه نان جو را با گوجهفرنگی خام بخورند.
گوجهفرنگی به دلیل نداشتن نمک و قند، غذای مناسبی برای دیابتیها و افرادی که فشار خون دارند به شمار میرود.
“““html
افرادی که مبتلا به دیابت هستند، میتوانند روزی یک یا دو لیوان آب گوجهفرنگی، چهار روز در ماه (یعنی هر هفته یک روز) بنوشند.
کالری گوجهفرنگی خام و پخته: گوجهفرنگی چه خواصی دارد؟
3. خواص سیر در لاندی پلوی
امروزه سیر برای بسیاری از مشکلات مربوط به قلب و عروق، مانند تصلب شرایین، کلسترول بالا، حمله قلبی، بیماری عروق کرونر و فشار خون بالا استفاده میشود.
به نظر میرسد که مصرف زیاد سیر در کاهش فشار خون افرادی که فشار خون بالا دارند، مؤثر است. بیماریهای قلبی عروقی مثل سکته قلبی و سکته مغزی، بزرگترین قاتلین جهان هستند و یکی از عوامل مهم آنها فشار خون بالا است.
کالری سیر: 100 گرم سیر خام و سرخ شده چقدر کالری دارد؟
4. خواص فلفل سیاه در لاندی پلوی
فلفل سیاه با کمک به هضم غذا، مشکلاتی مثل کولیک، نفخ، سوءهاضمه و یبوست را تسکین میدهد. همچنین به دلیل خواص ضدباکتریاییاش، در درمان بیماریهای رودهای ناشی از باکتریها هم مؤثر است.
فلفل سیاه علاوه بر تاثیر بر عطر و طعم غذاها و کمک به گوارش، میتواند موجب افزایش اشتها هم شود.
تحقیقات نشان دادهاند که فلفل سیاه با تحریک حس بویایی، به افزایش اشتها کمک میکند. این خاصیت فلفل سیاه را به یک درمان عالی برای بیاشتهایی تبدیل میکند.
خواص فلفل سیاه: ۲۴ خاصیت شگفتانگیز فلفل سیاه در درمان بیماریها.
5. خواص زیره در لاندی پلوی
زیره دارای خواص مدر، بادشکن، مقوی، افزایشدهنده شیر، قاعدهآور، نیرودهنده، ضد کرم، هضمکننده، ضد تشنج، قابض، معرق، و مقوی معده است.
زیره در مواردی مثل بلع هوا، نفخ شکم، درمان سوء هاضمه، تسهیل هضم غذا، دلپیچه کودکان، انگلهای معده و روده، دفع بادهای کلیه و مثانه، تنگی نفس، خفقان سرد، سکسکه نفخی و استسقا مورد استفاده قرار میگیرد.
آشک گوشتی افغانی: دستور تهیه کامل پخت آشک افغانی + فیلم.
دستور تهیه سبزی چلو افغانی به همراه کلیپ دستور تهیه.
دستور تهیه پخت دلده غذای خوشمزه افغانی.
دستور تهیه پخت قورمه کچالو غذای خوشمزه افغانی.