آشنایی با ۵ نوع همبرگر ذغالی + دستور تهیه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه همبرگر ذغالی خانگی خوشمزه + انواع همبرگر زغالی
دوستان عزیز، در ادامه این مطلب از مجله رضیم با ما باشید تا با انواع همبرگر ذغالی و طرز تهیه برخی از آنها آشنا شوید.
همبرگر چیست؟ آشنایی با انواع و دستور تهیه همبرگر ذغالی
- همبرگر یک غذای اروپایی است که از آلمان شروع شده؛ در شهر هامبورگ، گوشت چرخکرده را به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی ارائه کردند.
- امروزه، همبرگر در سرتاسر دنیا محبوبیت دارد و در ایران نیز یکی از محبوبترین غذاهاست که رستورانها با روشهای مختلف آن را تهیه میکنند.
- همبرگر یکی از غذاهای معروف فست فود است؛ یعنی اینکه تهیه آن زمان کمی میبرد و کالری بالایی دارد.
- همبرگر را به طرق مختلفی میتوان درست کرد و به همین دلیل نامهای متفاوتی برای آن وجود دارد. مثلاً، همبرگر اصلی با گوشت و نان درست میشود، اما چیزبرگر نوعی همبرگر است که پنیر ذوبشده هم دارد.
- نکته جالب این است که برگرها فقط با گوشت درست نمیشوند؛ چیکن برگر نوعی دیگر از این غذاست که در آن از مرغ گریل یا سرخ شده به جای گوشت استفاده میشود و طرفداران ویژهای دارد.
- مدل محبوب دیگر همبرگر دبل برگر است که بجای یک لایه گوشت، از دو لایه گوشت چرخکرده استفاده میکند و حجم و کالری بیشتری دارد.
- با وجود تصور عمومی درباره فست فود و مضرات آن، برگر در کنار کالری بالا و چربی، ارزش غذایی خوبی دارد؛ چرا که معمولاً از گوشت چرخکرده که پروتئین و کراتین دارد به همراه کاهو (فیبر) و سبزیجاتی مثل گوجه و خیارشور که ویتامین دارند تهیه میشود؛ اما به دلیل کالری زیاد و آمادهسازی سریع، برگر به عنوان یک غذای فست فودی شناخته میشود.
آیا با انواع همبرگر ذغالی یا با سس سویا خوشمزه آشنا هستید؟
1. چیکن برگر
چیکن برگر با همبرگر و چیزبرگر کمی متفاوتتر است. در این غذا داخل نان گرد، به جای گوشت چرخکرده، از سینه مرغ کبابی یا سرخ شده به همراه سس مخصوص استفاده میشود.
از نظر کالری، چربی و ارزش غذایی، چیکن برگرها بهتر از همبرگرهای گوشت چرخکرده هستند.
به طور کلی چیکن برگر از سینه مرغ کبابی یا گریل شده با سس مخصوص و نان گرد تهیه میشود. همچنین مخلفاتی مانند گوجه، کاهو و خیارشور به همراه سس مایونز یا سس قرمز هم استفاده میشود.
مواد لازم برای چیکن برگر
- گوشت مرغ: ۳۰۰ گرم چرخکرده
- سیر: یک حبه
- پیاز: ۳ قاشق غذاخوری رنده شده
- آرد سوخاری: ۴۰ گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- نان همبرگر: ۲ عدد
- کاهو: به مقدار لازم
- پنیر گودا: ۲ برگ
دستور تهیه چیکن برگر
- مرغ، پیاز و سیر را در ظرفی مخلوط میکنیم. سپس آرد سوخاری را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم و به اندازه دایرههای دلخواه با قطر یک سانتیمتر درمیآوریم.
- تابه چدنی را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. برگرها را در تابه قرار میدهد و وقتی کنارههای برگر طلایی شد، برمیگردانیم و طرف دیگر را سرخ میکنیم.
“““html
2. چیز برگر
چیز برگر در واقع همان همبرگر ساده است، اما با پنیر پیتزا آب شده. چیز برگرها به خاطر داشتن پنیر چرب، کالری بالاتری دارند و طرفداران این نوع برگر بیشتر از همبرگرها هستند.
چیز برگر معمولا از 200 گرم گوشت چرخ شده، نان گرد، پنیر پیتزا ذوب شده، گوجه، کاهو و خیارشور تهیه میشود و معمولاً با سس مایونز یا سس قرمز همراه است. این برگرها بیشتر برای ناهار و شام مناسب هستند و به خاطر وجود پنیر، برای صبحانه بهترین انتخاب نیستند.
3. همبرگر
همبرگر سادهترین نوع این غذای فست فودی است که از 200 گرم گوشت چرخ کرده، نان گرد، گوجه، کاهو و خیارشور درست میشود و معمولاً با سس مایونز تهیه میشود.
همبرگرها اغلب در وعدههای ناهار و شام سرو میشوند؛ البته در برخی کشورها مثل آمریکا، به عنوان صبحانه هم مورد استفاده قرار میگیرند.
4. چیز بیکن برگر
چیز بیکن برگر یکی از انواع چیز برگر است که در آن از ژامبون یا گوشت بیکن استفاده میشود.
برای تهیه چیز بیکن برگر، به گوشت قرمز گریل شده، ژامبون یا بیکن، پنیر پیتزا ذوب شده و همچنین سس مخصوص و دیگر مخلفات مانند کاهو، گوجه و خیار شور نیاز داریم.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه ۳ نوع برگر و استیک خوشمزه و عالی
دستور تهیه ۱۰ نوع ساندویچ و برگر خوشمزه خانگی + عکس
۳ روش آسان برای تهیه همبرگر مرغ خوشمزه خانگی
5. اسموکی برگر
اسموکی برگر شباهت زیادی به چیزبرگر و همبرگر دارد؛ نام اسموکی از سس خاصی که در این برگر به کار میرود گرفته شده است.
برای تهیه اسموکی برگر ابتدا گوشت چرخ کرده را روی آتش گریل میکنیم و بعد سس اسموکی را به آن اضافه میکنیم. این کار باعث میشود برگر طعم و بوی دودی بگیرد و به نام اسموکی برگر معروف شود.
این فست فود خوشمزه از گوشت چرخ کرده گریل شده، سس اسموکی، پیاز سرخ شده و دیگر مخلفات درست میشود.
مواد لازم برای تهیه اسموکی برگر
- گوشت چرخ کرده 1 کیلو
- پیاز رنده شده 1 عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- خردل 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سبز نرم شده 1 عدد
- کاهو به مقدار لازم
- سس گوجهفرنگی به مقدار لازم
- سس مایونز به مقدار لازم
دستور تهیه اسموکی برگر
- گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط میکنیم.
- از مواد مخلوط شده کمی برمیداریم و به شکل همبرگر گرد میکنیم.
- سپس به مدت 2 ساعت در یخچال میگذاریم. همبرگرها را روی توری گریل باربیکیو میگذاریم تا طلایی شوند.
- همبرگرهای کباب شده را در نان ساندویچی گرد میگذاریم و روی آنها را با سس مایونز، کاهو و سس گوجه فرنگی میپوشانیم.