رسپی

آش غوره؛ پادشاه آش‌ها برای یک ناهار فراموش نشدنی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آش غوره، یکی از غذاهای سنتی و مغذی ایرانی است که با ترکیبی خوشمزه از ترشی غوره و عطر سبزیجات، طعمی فوق‌العاده دارد. اگر به طعم‌های ترش علاقه دارید، نباید طعم این آش را از دست بدهید. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه آش غوره را برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش غوره

برای تهیه آش غوره به مواد زیر نیاز دارید:

برنج ۱ پیمانه
لپه نصف پیمانه
آیغوره نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سبزی آش (شامل تره، جعفری، اسفناج، شوید و گشنیز) ۵۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز داغ به مقدار لازم

مراحل تهیه آش غوره

  • زمان آماده‌سازی و پخت این آش بین ۵۰ تا ۶۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید با تغییر مقادیر مواد، آش را برای تعداد بیشتری آماده کنید.
  • تهیه این آش در سطح متوسطی از سختی قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و با رنده ریز، آن را رنده کنید.

پیازهای رنده شده را در یک صافی بریزید و آب اضافی آن‌ها را خوب بگیرید.

شما می‌توانید از میکسر یا خردکن برای پوره کردن پیاز استفاده کنید. این کار باعث می‌شود که گوشت قلقلی بهتر شود.

مرحله دوم: آماده‌سازی گوشت‌های قلقلی

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و آب گرفته شده، زردچوبه، نمک و فلفل را در یک کاسه مناسب بریزید.

تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

سپس از مخلوط گوشت، تکه‌های کوچکی برداشته و با دست آن‌ها را گرد کنید.

تمام مواد گوشتی را به همین شکل آماده و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: خطرات نگهداری از آبغوره در مقابل نور مستقیم خورشید

مرحله سوم: آماده‌سازی برنج و لپه

برنج و لپه را بشویید و از شب قبل آن‌ها را در کاسه‌ای با آب ولرم خیس کنید.

پس از خیساندن، برنج و لپه را در قابلمه‌ای که قرار است آش را در آن درست کنید، بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش شله قلمکار

آش غوره؛ پادشاه آش‌ها برای یک ناهار فراموش نشدنی

مرحله چهارم: آماده‌سازی و افزودن سبزی آش

سبزی آش را تمیز کرده و با آب بشویید.

سبزی‌های شسته شده را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

سپس با چاقو سبزی‌ها را خرد کنید. برای سرعت بیشتر می‌توانید از میکسر یا خردکن استفاده کنید.

سبزی‌های خرد شده را به قابلمه آش اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: روش‌های نگهداری آبغوره تازه

“““html
رسپی یک غذای خوشمزه و مخصوص با غوره

مرحله پنجم: افزودن آب و پخت اولیه آش

در این مرحله باید مقداری آب به قابلمه اضافه کنید.

به اندازه‌ای آب بریزید که چند سانتیمتر روی مواد را بپوشاند.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا مواد داخل آن به جوش بیاید.

زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید.

۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا برنج و لپه به آرامی بپزند.

اگر تمایل دارید آش غلیظ‌تری داشته باشید، می‌توانید کمی آرد برنج به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: خواص آبغوره برای کبد چرب و روش استفاده از آن

مرحله ششم: افزودن کوفته ریزه‌ها

بعد از گذشت زمان گفته شده، کوفته ریزه‌ها را به آش اضافه کنید و آرام هم بزنید تا کمی مخلوط شود.

۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا آش به آرامی بپزد و به غلظت خوبی برسد.

بیشتر بخوانید: رسپی آش کشک به روش سنتی

مرحله هفتم: افزودن آبغوره و تنظیم چاشنی

در نیم ساعت پایانی پخت، آبغوره را به آش اضافه کنید و مزه آن را امتحان کنید. اگر نیاز بود، با کمی نمک طعم آش را تنظیم کنید.

بعد از پخت، آش را در ظرف سرو بکشید و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید. اگر می‌خواهید آش شما رسمی‌تر به نظر برسد، می‌توانید از کشک هم برای تزئین استفاده کنید.

آش غوره را می‌توانید با نان تازه یا کته سرو کنید و اگر دوست دارید می‌توانید آن را با گوشت قرمز یا مرغ تهیه کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه آش غوره

آش غوره یک غذای فصلی است و بیشتر در پاییز و زمستان تهیه می‌شود. این آش خواص درمانی زیادی دارد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

با رعایت نکات ارائه شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید یک آش غوره خوشمزه و خانگی درست کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید. امیدواریم رسپی فوق برای شما که به دنیای جذاب آشپزی علاقه دارید، جالب باشد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا