آیا بادام برای دیابت خوب است؟ (2 نکته مهم)

فواید بادام برای دیابتی ها
محققان به این نتیجه رسیدهاند که خوردن بادام به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی متعادل میتواند به افراد دیابتی کمک کند تا علائم بیماری خود را بهتر مدیریت کنند و از بروز عوارض ناشی از دیابت جلوگیری کنند.
کنترل قند خون با بادام
شیر بادام دارای مقدار کمتری کربوهیدرات و قند نسبت به شیر معمولی و لبنیات است. همچنین، محققان نشان دادهاند که این آجیلهای طبیعی در کنترل قند خون افراد دیابتی بسیار موثرند. در یک مطالعه که روی ۲۰ نفر چینی مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام شد، مشخص شد که افرادی که روزانه ۶۰ گرم بادام مصرف میکردند، سطح قند خونشان کمتر و نیاز آنها به انسولین نسبت به کسانی که رژیم غذایی معمولی داشتند، پایینتر بود.
بادام ممکن است برای افرادی که در مرحله پیش دیابت هستند، نیز مفید باشد. براساس نظر انجمن دیابت آمریکا، افرادی که مبتلا به پیش دیابت هستند، احتمال بیشتری دارد که به دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی دچار شوند.
یک رژیم غذایی که شامل بادام باشد و در آن بادام ۲۰ درصد از کالری کل غذاها را تامین کند، ممکن است به بهبود حساسیت به انسولین و میزان کلسترول در افراد دیابتی کمک کند. شیر بادام هم برای افراد دیابتی اهمیت زیادی دارد. یک فنجان شیر بادام طبیعی بدون شیرینکننده حدود ۳.۴۳ گرم کربوهیدرات و ۲.۱۲ گرم قند دارد، در حالی که یک فنجان شیر گاو کمچرب حاوی ۱۲.۱۸ گرم کربوهیدرات و ۱۲.۶۹ گرم قند است.
سلامت قلب با بادام
انجمن قلب آمریکا اظهار داشته که دیابت یکی از بیماریهایی است که میتواند به بیماریهای قلبی منجر شود و افراد دیابتی تا چهار برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی هستند. این انجمن همچنین متوجه شده که مصرف بادام و بعضی دیگر از آجیلها میتواند در جلوگیری از بیماریهای قلبی موثر باشد. به طوری که استفاده از بادام در درمان ضربان قلب نا منظم و نارسایی قلبی بسیار مفید است.
بادام همچنین خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی دارد. همچنین این آجیل دارای چربیهای غیراشباع است که میتوانند به کاهش کلسترول بد (LDL) در بدن کمک کنند و علاوه بر این، این چربیهای سالم ممکن است به افزایش کلسترول خوب (HDL) نیز کمک کنند. هم بادام و هم شیر بادام سرشار از ویتامین E هستند، که این ویتامین به محافظت از کلسترول در برابر اکسیداسیون کمک میکند.
منبع : دیابت شاپ