رسپی
آیا با دستور تهیه کباب ماهی جنوبی آشنا هستید ؟ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ماهی کباب
ماهی کباب یکی از غذاهای خوشمزه دریایی است که به آن علاقهمند هستیم. این غذا را بیشتر میتوانیم در رستورانها تجربه کنیم. با ما همراه باشید.
دستور تهیه ماهی کبابی خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای تهیه کباب ماهی
- ماهی شیر، قباد یا سالمون: 1 کیلو
- پیاز: 1 عدد
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار کافی
- کره: به مقدار لازم
طرز تهیه کباب ماهی
- برای کباب کردن، از ماهیهایی استفاده کنید که درشت و بدون استخوان باشند و ترجیحا به صورت فیله. ابتدا ماهی را تمیز کرده و بشویید. سپس با حوله یکبار مصرف آن را خشک کنید.
- در یک کاسه، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بریزید. پیاز را رنده کرده و فقط آب آن را روی ماهیها بریزید. ماهیها را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. سپس ماهی را روی توری مخصوص کباب قرار داده و روی کبابپز بگذارید. در حین پخت با قلم مو ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره را به دو طرف ماهی بمالید.
- آتش ذغال باید یکنواخت باشد. فاصله ماهیها از آتش باید حدود 7 یا 8 سانتیمتر باشد. اگر ماهیها خیلی به آتش نزدیک باشند، خیلی زود میسوزند. منقل را به آرامی باد بزنید.
- وقتی یک طرف ماهیها کباب شد، طرف دیگر را نیز به همین صورت کباب کنید. نوش جان!
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه کتلت ماهی سالم و خوشمزه
دستور تهیه قلیه ماهی بوشهری خوشمزه و عالی
آیا با خواص فوق العاده پودر ماهی آشنا هستید؟
گردآوری شده مجله رضیم
مریم امینی