نظافت و لکه گیری

آیا دمکنی برنج نیاز به شستشو و نگهداری دارد ؟ (2 ترفند عالی)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

چگونه بهداشت دمکنی برنج را رعایت کنیم؟

بعضی از خانم‌ها عادت ندارند که از روزنامه برای دم کردن برنج استفاده کنند. این کار به ویژه وقتی که دم کنی بزرگ در دسترس نیست، رایج است؛ اما استفاده از روزنامه، مخصوصاً از بخش نیازمندی‌ها، که ممکن است از کاغذهای بی‌کیفیت و حاوی سرب ساخته شده باشد، حتی در شرایط اضطراری هم درست نیست.

بهترین کار این است که از پارچه‌ای استفاده کنید که بخار آب را به خوبی جذب کند و از آنجایی که این دم کنی برای دم کردن انواع برنج و ماکارونی و … کاربرد دارد، ممکن است مواد غذایی مثل رب یا گوجه فرنگی با دم کنی تماس پیدا کند. این باعث می‌شود که دم کنی بعد از پخت برنج مرطوب بماند و محیط مناسبی برای رشد آلودگی‌ها و باکتری‌ها شود.

پس از هر بار استفاده، دم کنی را در جایی خشک و خنک قرار دهید تا رطوبت آن به خوبی از بین برود. بعد از چند بار استفاده، ضروری است که دم کنی را با مایع ظرفشویی بشویید و در آفتاب یا فضای باز بگذارید تا کاملاً خشک شود.

separator line

منبع : سافتلن

سایت آموزش آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا