رسپی

آیا میدانید ادویه مخصوص جوجه کباب چه ادویه ای است؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ادویه مخصوص جوجه در منزل با ترکیب ادویه های خانگی

شاید درست کردن جوجه کباب بسیار ساده به نظر برسد. فقط پیاز، آبلیمو، نمک و زعفران را به تکه‌های جوجه اضافه می‌کنیم و روی آتش کباب می‌کنیم.

اما واقعاً نکاتی وجود دارد که اگر رعایت شوند، می‌توانند جوجه کباب‌های خانگی را خوشمزه‌تر کنند. یکی از این نکات استفاده از ادویه مخصوص جوجه کباب است که کمک می‌کند گوشت نه سفت شود و نه بی‌مزه.

ادویه مخصوص جوجه کباب چه ادویه‌ایست؟

ادویه جوجه کباب علاوه بر اینکه تهیه‌ی آن آسان است، عطر و طعم بی‌نظیری هم به غذا می‌دهد. روش‌های مختلفی برای کباب کردن مرغ وجود دارد و در هر کدام می‌توانید از این ادویه برای معطر کردن مرغ استفاده کنید.

همچنین باید بدانید که این ادویه می‌تواند در گریل کردن و کباب کردن هر نوع پرنده‌ای مفید باشد. ادویه جوجه کباب ترکیبی از ۲۲ ادویه مختلف است از جمله زردچوبه، دارچین، پودر گلپر، زنجبیل، پودر سیر، میخک، پودر جعفری، پودر پیاز، تخم گشنیز، ریشه جوز، هل سبز و غیره.

ممکن است جوجه کباب را یک غذای سنتی ایرانی بدانید، اما این یک تصور نادرست است. جوجه کباب یک غذای بین‌المللی است و در سراسر دنیا، تکه‌های مرغ هم در خانه‌ها پخته می‌شود و هم در رستوران‌ها سرو می‌شود.

در ایران، جوجه کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است و معمولاً در منوی رستوران‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد و یکی از گزینه‌های محبوب برای غذاهای پیک نیک نیز به شمار می‌رود. باور کنید معمولاً خانواده‌های ایرانی در تعطیلات آخر هفته به درست کردن جوجه کباب می‌پردازند.

زمان پخت تکه‌های مرغ بسته به اندازه آنها، بین ۱۰ تا ۱۴ دقیقه متفاوت است. توصیه می‌کنیم تکه‌ها را به اندازه متوسط برش بزنید تا هنگام کباب کردن دچار مشکل نشوید.

دمای فر یا ذغال را به حدود ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد برسانید و جوجه‌ها را روی آن قرار دهید. برای خوشمزه‌تر شدن جوجه کباب می‌توانید آن را با مخلوطی از کره، آبلیمو و ادویه‌ای که دوست دارید، تزئین کنید.

آشنایی با مهم‌ترین ترکیبات ادویه جوجه کباب برای طعمی بهتر

شاید به نظر بیاید که تهیه‌ی جوجه کباب کاری آسان است، فقط کافیست مقداری ادویه، پیاز، فلفل و زعفران به گوشت اضافه کنید تا آماده شوند. اما توجه کنید که عطر و طعم جوجه کباب‌ها به ادویه‌ای که استفاده می‌شود بستگی دارد.

ادویه جوجه کباب می‌تواند عطر و طعمی استثنایی برای شما فراهم کند، فقط باید دقت کنید که به مقدار مناسب ادویه به مرغ اضافه کنید.

دستور تهیه جوجه کباب با ادویه مخصوص رستورانی

ابتدا گوشت مرغ را تکه‌تکه کنید و قبل از اضافه کردن هر طعم‌دهنده‌ای، اجازه دهید به مدت یک ساعت در دم‌کرده‌ی زعفران بمینید.

سپس ادویه جوجه کباب را به آن اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه قبل از پخت، آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید.

آیا میدانید ادویه مخصوص جوجه کباب چه ادویه ای است؟

به یاد داشته باشید که اضافه کردن زودهنگام آبلیمو و نمک باعث می‌شود گوشت مرغ سفت شود.

چون گوشت سینه لطیف‌تر است و سریع‌تر می‌پزد، ابتدا باید بال‌ها و ران‌ها را نیم‌پز کنید و سپس سینه را کباب کنید.

آیا میدانید ادویه مخصوص جوجه کباب چه ادویه ای است؟ (مرحله به مرحله)

جوجه کباب همچنین می‌تواند پروتئین لازم بدن شما را تامین کند و همچنین به دلیل چاشنی‌های مختلفی که به آن اضافه می‌شود، خواص درمانی متعددی دارد.

“““html

این دستور شامل ۲۲ نوع ادویه مختلف است که هر کدام می‌توانند سلامتی شما را بهبود ببخشند.

با توجه به خواص درمانی این ادویه‌ها، ادویه جوجه‌کباب می‌تواند در پیشگیری از سرطان، دیابت، سکته مغزی و حمله قلبی، کمک کند.

اما یادتان باشد که چرب کردن بیش از حد جوجه‌کباب ممکن است باعث افزایش تری‌گلیسرید و کلسترول LDL در خون شود و این موضوع ممکن است مشکلات قلبی را به همراه داشته باشد.

طرز تهیه جوجه‌کباب با ادویه مخصوص (باربیکیو)

مواد لازم :

  • سینه مرغ: یک عدد – یا بال مرغ (به پیشنهاد برگ سبز)
  • ماست یا روغن مایع (ترجیحاً زیتون): ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه باربیکیو: به مقدار لازم
  • محصول پیشنهادی: ادویه باربیکیو
  • آبلیمو: ۳ قاشق غذا خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • گوجه‌فرنگی و فلفل سبز: اختیاری

روش پخت جوجه‌کباب با ادویه مخصوص

  1. پیازها را به صورت حلقه‌ای یا نگینی بسته به سلیقه خود خرد کنید.
  2. سینه مرغ را به نوارهای عریض برش بزنید.
  3. هر نوار سینه مرغ را از وسط نصف کنید و در پیازها بخوابانید.
  4. می‌توانید به جای سینه مرغ از بال مرغ استفاده کنید.
  5. ماست یا روغن، ادویه باربیکیو، نمک، آبلیمو و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید.
  6. با دست این ترکیب را به خوبی مخلوط کنید.
  7. ظرف را با نایلون یا سلفون بپوشانید.
  8. ترکیب را به مدت ۵ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا جوجه‌ها طعم بگیرند.
  9. بعد از ۸ ساعت، جوجه‌ها را از یخچال خارج کرده و در یک ردیف روی سطحی قرار دهید.
  10. تکه‌های جوجه را در حالی که در کنار هم قرار دارند، با دست نگه دارید و سیخ را از آن‌ها رد کنید.
  11. گوجه‌ها را نیز به سیخ کشیده و سیخ‌های جوجه و گوجه را روی آتش زغال یا هر نوع کباب‌پزی قرار دهید.
  12. این نوع جوجه‌کباب می‌تواند با سس پخته شود.

آیا میدانید ادویه مخصوص جوجه کباب چه ادویه ای است؟

طرز تهیه سس مخصوص (باربیکیو)

  1. برای تهیه سس جوجه‌کباب با ادویه باربیکیو، مقداری کره را در یک کاسه بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید.
  2. دو قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی ادویه باربیکیو به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  3. زمانی که جوجه‌ها کمی تغییر رنگ دادند، با قلمو سس را بر روی آن‌ها بمالید.
  4. بعد از کباب شدن جوجه‌ها، باقی‌مانده سس را روی آن‌ها ریخته و از روی حرارت بردارید و همراه با گوجه و فلفل سرو نمایید.
  5. اگر می‌خواهید جوجه‌ها را در فر کباب کنید، دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و صبر کنید تا گرم شود.
  6. جوجه را به سیخ چوبی یا فلزی بزنید و در سینی فر بچینید.
  7. پس از گرم شدن فر، سینی را داخل آن قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار جوجه‌ها را بچرخانید و با سس آغشته کنید.
  8. این کار را تا پخته شدن کامل جوجه‌ها تکرار کنید و سپس آن‌ها را در ظرف مخصوص بچینید و سرو نمایید.

آیا میدانید ادویه مخصوص جوجه کباب چه ادویه ای است؟

بیشتر بخوانید :

نکاتی برای جوجه‌کباب

طرز تهیه جوجه‌کباب با رزماری

طرز تهیه جوجه‌کباب حلزونی با سیخ چوبی

نکات مهم برای تهیه جوجه‌کباب

  • مواد لازم…
    “““html

    بهتر است که جوجه را با این مواد خوابانده شود: ماست، سس مایونز، زعفران، نمک، فلفل، روغن، پیاز، کمی آبلیمو و فلفل دلمه‌ای. بسیاری از افراد از سس مایونز استفاده نمی‌کنند، اما باید بگویم که استفاده از آن طعم بسیار خوبی به جوجه می‌دهد. یک بار امتحان کنید! البته باید توجه کنید که مقدار سس زیاد نباشد، زیرا در این صورت جوجه‌ها زود روی آتش می‌سوزند.

    حتما از برش‌های بزرگ فلفل دلمه‌ای و پیاز در مواد استفاده کنید و بعد از سیخ کشیدن جوجه‌ها، فلفل دلمه‌ای و پیاز را نیز به سیخ بکشید و کباب کنید. اگر به پیاز علاقه دارید، این کار را حتما انجام دهید و مطمئنم که خوشتان می‌آید.

    زعفران را حذف نکنید و مقدار آن را کم نکنید، زیرا طعم اصلی جوجه‌کباب ایرانی به زعفران بستگی دارد.

    لطفا ادویه‌های دیگری مثل دارچین، سماق و کاری را به مواد اضافه نکنید؛ زیرا طعم اصلی جوجه را تحت‌تاثیر قرار می‌دهند.

    مقدار آبلیمویی که به مواد اضافه می‌کنید خیلی زیاد نباشد؛ زیاد بودن آبلیمو باعث سفت شدن جوجه می‌شود.

    زمانی که جوجه‌ها را به سیخ می‌کشید، کمی فاصله بین هر تکه بگذارید تا حرارت به همه جای جوجه برسد و به خوبی پخته شود. جوجه‌ها را خیلی به هم نچسبانید.

    هرچقدر جوجه‌ها بیشتر در مواد بمانند، خوشمزه‌تر و بهتر می‌شوند، پس کمتر از ۶ ساعت جوجه را به سیخ نکشید.

    * ۳ تا ۴ دقیقه قبل از سیخ کشیدن جوجه‌ها، ۲ تا کیوی را در مواد رنده کنید. بیشتر از ۵ دقیقه نگذارید چون کیوی اسید دارد و جوجه را خراب می‌کند. یا می‌توانید زمانی که جوجه‌ها را به سیخ کشیدید، یک کیوی را نصف کنید و روی جوجه‌ها بکشید تا جوجه خیلی ترد و لذیذ شود.

    یک سس کره‌ای آماده کنید و بعد از پختن جوجه‌ها، روی آن بریزید (سس شامل کره ذوب شده + زعفران + کمی آبلیمو و نمک). این کار باعث می‌شود جوجه‌ای آبدار و خوشمزه داشته باشید.

    تکه‌های مرغ نباید خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشند. اگر تکه‌ها بزرگ باشند، جوجه‌ها مغزپخت نمی‌شوند و اگر کوچک باشند، به درستی به سیخ کشیده نمی‌شوند و زود می‌سوزند.

    هنگام کباب کردن، به آرامی باد نزنید زیرا جوجه باید با حرارت ملایم مغزپخت شود. آتش باید ملایم باشد و نباید خیلی تند و تیز باشد.

    اگر می‌خواهید جوجه‌ای خوش‌رنگ داشته باشید، ۱ تا ۲ عدد گوجه‌فرنگی داخل مواد رنده کنید، اما در هنگام کباب کردن، تکه‌های گوجه را از روی جوجه‌ها بردارید تا نسوزند.

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا