رسپی
ادویه تندوری : دستور تهیه ادویه تندوری در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ادویه تندوری سریع و راحت
تندور، نوعی اجاق گلی استوانهای است که در کشورهایی مثل هندوستان، افغانستان، و خاورمیانه برای پخت غذا یا نان استفاده میشود. غذا در این اجاقها روی شعلهای که از سوزاندن چوب یا زغال به وجود میآید پخته میشود. ادویه تندوری به همین خاطر نامگذاری شده است. با ما همراه باشید.
دستور تهیه ادویه تندوری: مواد لازم و موارد استفاده
مواد لازم برای تهیه ادویه تندوری
- متنجن یا رنگ خوراکی: ۵/۱ قاشق مرباخوری
- زردچوبه: ۵/۲ قاشق غذاخوری
- نمک: ۵/۱ قاشق مرباخوری
- پودر فلفل سیاه: ۲ قاشق مرباخوری
- پودر هل: ۵/۲ قاشق چایخوری
- پودر میخک: ۲ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر گشنیز: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر زیره: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ادویه تندوری
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در یک شیشه با درب محکم بریزید.
بهترین روش برای نگهداری ادویه تندوری
- ادویه را در جایی تاریک و خنک نگهداری کنید.
- میتوانید برای مرینیت کردن مرغ و گوشت قبل از کباب کردن از ادویه تندوری استفاده کنید.
لذت بردن از آشپزی با رضیم :
فواید درمانی و دارویی ادویه هفت رنگ
نکات مفید برای استفاده بهتر از ادویهها برای طعمدار کردن غذا
آشنایی با ادویههای هندی و کاربرد آنها در آشپزی
تهیه شده از مجلهی رضیم
مریم امینی