دارو های گیاهی
ادویه کاری چاشنی غذا یا دارو؟! (2 نکته مهم)

کارشناسان به افرادی که میخواهند بدنی سالم و به خصوص یک دستگاه گوارش خوب داشته باشند، توصیه میکنند که در کنار غذاهای خود از انواع ادویهها به میزان مناسب استفاده کنند.
از بهترین ادویهها برای حفظ سلامتی دستگاه گوارش، ادویهی کاری است که بخش اصلی آن از زردچوبه تشکیل شده است.
تحقیقات نشان میدهد که در زردچوبه، مادهای به نام “کورکومین” وجود دارد که در طب سنتی برای درمان مشکلات کبدی و گوارشی استفاده میشود.
ادویه کاری شامل:
زردچوبه + فلفل + دارچین + سیر + هل + زیره + رازیانه + تخم گشنیز
ادویهی کاری همچنین حاوی مواد ضد التهاب است و باعث تولید مادهای به نام گلوتاتیون میشود که یک آنتیاکسیدان قوی برای محافظت از کبد در بدن است.
ادویه کاری: طعم غذا یا دارو؟!
کارشناسان پیشنهاد میکنند که افراد در حین خوردن غذاهایی مانند تخممرغ، سبزیجات سرخ شده، عدس و یا خوراکهای حاوی مرغ، از پودر کاری استفاده کنند.