از این به بعد ذرت پخته را اینجوری درست کنید

“`html
ذرت پخته، یکی از خوراکیهای دلپذیر و محبوب در تابستان است که با بوی خوش و طعم دلچسبش برای ما یادآوری لحظات خوب میکند. پخت ذرت به روشهای مختلف امکانپذیر است، اما در این مقاله از رضیم بلاگ میخواهیم یک روش عالی و خوشمزه برای تهیه ذرت پخته را بررسی کنیم.
مواد لازم برای تهیه ذرت پخته
برای تهیه ذرت پخته به این مواد نیاز دارید:
بلال تازه | ۴ عدد |
آب (برای پخت ذرت) | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار دلخواه |
کره | ۵۰ گرم |
سماق | به مقدار دلخواه |
لیمو ترش تازه | ۱-۲ عدد |
سس انار | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه ذرت پخته
- مدت زمان آمادهسازی و پخت این ذرت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه است.
- مقدار مواد گفته شده برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.
- درجه سختی تهیه این ذرت متوسط است.
مرحله اول: آمادهسازی بلال
پوست بلالها را جدا کنید و موهای روی آنها را با دست یا برس پاک کنید. اگر دوست دارید، میتوانید بلالها را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید.
بلالهای تازه و سالم انتخاب کنید. بلالهایی با پوست سبز و شاداب و دانههای درشت و پر، مناسبتر هستند.
مرحله دوم: پخت بلال
در یک قابلمه بزرگ، آب کافی بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش بیاید.
بلالها را در آب جوش قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم و پخته شوند.
سپس بلالهای پخته شده را از آب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی ذرت مکزیکی خانگی
بیشتر بخوانید: سادهترین و بهترین روش دون کردن ذرت
مرحله سوم: طعمدار کردن بلالها
کره را در تابه ذوب کنید و بلالها را در تابه بریزید. کمی سس انار و آب لیموترش تازه به ذرتها بیفزایید.
بلالها را هر چند دقیقه بچرخانید تا از هر دو طرف برشته و طلایی شوند.
به مقدار دلخواه نمک و سماق به آنها اضافه کنید. میتوانید ذرت پخته شده را با سسهای مختلف مثل سس مایونز یا سس کچاپ سرو کنید.
این ذرتهای خوشمزه میتوانند به عنوان پیشغذا، میانوعده یا کنار غذاهای اصلی میل شوند.
این سه مرحله ساده به شما کمک میکند تا ذرتهای خوشمزهتان را به راحتی تهیه کنید.
ذرت پخته شده را میتوان به صورت فریزر نیز نگهداری کرد. بلالهای پخته شده را از ساقه جدا کرده و در کیسههای فریزر قرار دهید.
امیدواریم که این رسپی ساده و جذاب از مجله آشپزی رضیم برای شما عزیزان جالب باشد. اگر به چشیدن طعمهای جدید علاقه دارید، حتماً این نوع ذرت را امتحان کنید.