دارو های گیاهی

اسفرزه ،گیاه درمانی را هرگز نکوبید (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

اسفرزه یا تخم سفید و خطر کوبیدن آن

اسفرزه یک گیاه دارویی است که بیشتر در مناطق خشک و نیمه گرمسیری رشد می‌کند و خواص زیادی دارد، اما مهم است که هرگز آن را نکوید.

اسفرزه، گیاه درمانی که هرگز نباید کوبیده شود

مجتبی خادم الحسینی، کارشناس گیاهان دارویی گفت: اسفرزه یک گیاه دارویی با بذرهای با خواص درمانی است. اسفرزه در بین مردم به تخم سفید نیز معروف است.

این کارشناس درباره دو نوع اسفرزه توضیح داد: یکی نوع ریز و دیگری نوع درشت. گفت که بذرهای ریز مصرف زیادی ندارند و لعاب زیادی تولید نمی‌کنند، اما نوع درشت به دلیل داشتن لعاب فراوان، به‌طور معمول برای مصارف دارویی مناسب‌تر است.

وی افزود: زمانی که ما سرما می‌خوریم و مجاری تنفسی ما ملتهب و عفونی است، مصرف دمنوش اسفرزه می‌تواند این علائم را کاهش دهد و به بهبود وضعیت تنفسی و گوارشی کمک کند.

او اشاره کرد که اسفرزه خاصیت ضد یبوست نیز دارد و مصرف دانه‌های این گیاه باعث نرم شدن مدفوع و آسان شدن دفع می‌شود.

خادم الحسینی در پایان خاطرنشان کرد: نکته مهمی که در مصرف این گیاه باید توجه داشته باشیم این است که نباید اسفرزه را بکوبیم یا آسیاب کنیم، زیرا این کار ممکن است باعث ایجاد سردی شدید در بدن شود و در برخی موارد حتی خطرناک باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

اسفرزه ،گیاه درمانی را هرگز نکوبید  (2 نکته مهم)

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا