رسپی

اسفناج با سس سفید و پنیر در فر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اسفناج با سس سفید و پنیر در فر

این غذا پر از ویتامین‌ها و پروتئین است. این خوراک لذیذ، گزینه‌ای مناسب برای بچه‌ها و بزرگسالانی که به سبزیجات علاقه‌ ندارند، می‌باشد. غذایی سالم برای همه اعضای خانواده، مناسب برای شام و مهمانی، که به صورت اقتصادی و بدون گوشت تهیه می‌شود.

  • برای ۶ نفر
  • هر پرس ۲۴۹ کالری

مواد لازم برای تهیه اسفناج با سس سفید :

اسفناج تمیز و خرد شده ۵۰۰ گرم
سیب‌زمینی متوسط ۴ عدد
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک قاشق چای‌خوری فلفل

برای سس سفید (بشامل):

آرد ۲ قاشق سوپ‌خوری
کره ۲ قاشق سوپ‌خوری
شیر یک و نیم لیوان

برای روی غذا

یک لیوان پنیر پیتزا

دستور تهیه اسفناج با سس سفید

سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید و در یک تابه مناسب بریزید. روی آن کمی روغن زیتون بریزید و تا وقتی که آب آن تمام شود، تفت دهید.

اسفناج با سس سفید

مقداری از اسفناج‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس باقی اسفناج را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید.

دستور تهیه اسفناج با سس سفید

یک ظرف پیرکس را چرب کنید. مواد آماده شده را داخل آن بریزید و روی آن را با قاشق یا لیسک صاف کنید.

پخت اسفناج با سس سفید در فر

در یک قابلمه، کره و آرد را کمی تفت دهید. سپس شیر را به آرامی اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود. وقتی که سس کمی غلیظ شد و جوشید، سس بشامل آماده است.

اسفناج با سس سفید و پنیر در فر (مرحله به مرحله)

اسفناج با سس سفید و پنیر

سس را روی مواد اسفناج بریزید و صاف کنید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده‌اید، بپزید. بعد از ۱۰ دقیقه از فر خارج کرده و پنیر پیتزا را روی آن بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. غذای شما آماده است.

نکات تکمیلی:

این غذا را می‌توانید با استفاده از سبزیجات دیگر هم درست کنید.

این غذا را می‌توانید به همراه سوپ، ماکارونی و سالاد میل کنید.

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا