اسفناج با سس سفید و پنیر در فر (مرحله به مرحله)

“`html
اسفناج با سس سفید و پنیر در فر
این غذا پر از ویتامینها و پروتئین است. این خوراک لذیذ، گزینهای مناسب برای بچهها و بزرگسالانی که به سبزیجات علاقه ندارند، میباشد. غذایی سالم برای همه اعضای خانواده، مناسب برای شام و مهمانی، که به صورت اقتصادی و بدون گوشت تهیه میشود.
- برای ۶ نفر
- هر پرس ۲۴۹ کالری
مواد لازم برای تهیه اسفناج با سس سفید :
اسفناج تمیز و خرد شده ۵۰۰ گرم
سیبزمینی متوسط ۴ عدد
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل
برای سس سفید (بشامل):
آرد ۲ قاشق سوپخوری
کره ۲ قاشق سوپخوری
شیر یک و نیم لیوان
برای روی غذا
یک لیوان پنیر پیتزا
دستور تهیه اسفناج با سس سفید
سیبزمینیها را رنده کنید و در یک تابه مناسب بریزید. روی آن کمی روغن زیتون بریزید و تا وقتی که آب آن تمام شود، تفت دهید.
مقداری از اسفناجهای خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس باقی اسفناج را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید.
یک ظرف پیرکس را چرب کنید. مواد آماده شده را داخل آن بریزید و روی آن را با قاشق یا لیسک صاف کنید.
در یک قابلمه، کره و آرد را کمی تفت دهید. سپس شیر را به آرامی اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود. وقتی که سس کمی غلیظ شد و جوشید، سس بشامل آماده است.
سس را روی مواد اسفناج بریزید و صاف کنید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کردهاید، بپزید. بعد از ۱۰ دقیقه از فر خارج کرده و پنیر پیتزا را روی آن بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. غذای شما آماده است.
نکات تکمیلی:
این غذا را میتوانید با استفاده از سبزیجات دیگر هم درست کنید.
این غذا را میتوانید به همراه سوپ، ماکارونی و سالاد میل کنید.
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم