رسپی

اسموتی گلابی و هلو؛ ترکیبی بی‌نظیر برای روزهای گرم

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

در روزهای گرم تابستان، هیچ چیز مثل یک نوشیدنی خنک نمی‌تواند حس خوب بدهد. یکی از نوشیدنی‌های محبوب در این فصل، اسموتی گلابی و هلو است. روش‌های تهیه این اسموتی متفاوت است و هر کس می‌تواند با توجه به علاقه خود، مواد دلخواهش را به آن اضافه کند. در این مقاله از مجله رضیم، سه روش محبوب برای تهیه اسموتی گلابی و هلو را با شما در میان می‌گذاریم.

رسپی اسموتی گلابی و هلو با شیر پاستوریزه

یکی از روش‌های رایج در تهیه اسموتی گلابی و هلو، استفاده از شیر پاستوریزه است. رسپی آن به این صورت است:

مواد لازم برای تهیه اسموتی گلابی و هلو با شیر پاستوریزه

برای تهیه این اسموتی، ابتدا باید مواد زیر را آماده کنید:

شیر خنک ۱ لیوان
گلابی ۱ عدد
هلو ۲ عدد
بستنی وانیلی ۲ اسکوپ
خامه ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه اسموتی گلابی و هلو با شیر پاستوریزه

در ادامه، مراحل تهیه اسموتی گلابی و هلو را توضیح می‌دهیم.

مرحله اول: آماده‌سازی میوه‌ها

اولین قدم برای تهیه اسموتی، آماده کردن گلابی و هلو است. آن‌ها را خرد کرده و هسته‌هایشان را جدا کنید و سپس در فریزر بگذارید تا یخ بزنند.

بیشتر بخوانید: رسپی میلک شیک گلابی

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد اولیه

وقتی میوه‌ها یخ زدند، آن‌ها را به همراه شیر، بستنی، خامه و شکر در مخلوط‌کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و غلیظ شود.

مرحله سوم: سرو کردن اسموتی گلابی و هلو

زمانی که اسموتی غلیظ و خامه‌ای شد، آن را در لیوان‌ها ریخته و سرو کنید.

“““html

مخلوط‌کن را خاموش کرده و اسموتی را در ظرف بریزید. می‌توانید این اسموتی خوشمزه و خنک را با میوه‌های دلخواه خود تزئین کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: ۲۰ رسپی اسموتی خوشمزه برای روزهای گرم تابستان!

اسموتی گلابی و هلو با شیر گیاهی

اگر به لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارید، می‌توانید اسموتی گلابی و هلو را با شیر گیاهی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه اسموتی گلابی و هلو با شیر گیاهی

برای درست کردن این اسموتی خوشمزه نیاز به مواد زیر دارید:

گلابی بدون هسته و خرد شده ۱ عدد
هلوی خرد شده و یخ زده ۲ فنجان
شیر بادام شیرین نشده ½ فنجان
خرمای نرم و بدون هسته ۲ عدد
آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه اسموتی گلابی و هلو با شیر گیاهی

مراحل تهیه اسموتی به صورت زیر است:

اسموتی گلابی و هلو؛ ترکیبی بی‌نظیر برای روزهای گرم

اسموتی گلابی و هلو با شیر گیاهی

بیشتر بخوانید: رسپی آب آلو خانگی

مرحله اول: مخلوط کردن مواد اولیه

برای تهیه این اسموتی کافی است تمام مواد شامل گلابی، هلوی یخ زده، شیر بادام، خرما و آب لیمو را در مخلوط‌کن بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب نرم و یکنواخت داشته باشید. معمولاً دو دقیقه کافی است.

نکته: اگر مخلوط‌کن شما قدرت کمی دارد، خرماها را ۳۰ دقیقه قبل از استفاده در آب داغ بخیسانید.

مرحله دوم: سرو کردن اسموتی

اسموتی آماده را در ظرف سرو بریزید و با تکه‌های میوه تزئین کنید. بهتر است آن را وقتی هنوز خنک است نوش جان کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی انجیر و هلو؛ ۲ طعم فوق‌العاده در یک لیوان

رسپی اسموتی گلابی

“““html

و هلو با آب

اگر از زدن شیر به اسموتی خوشتان نمی‌آید و دوست دارید یک اسموتی رژیمی داشته باشید، می‌توانید اسموتی گلابی و هلو را با آب درست کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی حلوای گلابی خانگی

مواد لازم جهت تهیه اسموتی گلابی و هلو با آب

برای تهیه اسموتی گلابی و هلو به مواد زیر نیاز دارید:

هلو ۴ عدد
گلابی ۲ عدد
سیب ۱ عدد
آب ۱۲۰ میلی‌لیتر

مراحل تهیه اسموتی گلابی و هلو با آب

برای تهیه یک اسموتی خوشمزه و خنک از گلابی و هلوی خوشمزه، مراحل زیر را انجام دهید:

رسپی اسموتی گلابی و هلو با آب

مرحله اول: آماده‌سازی میوه‌ها

برای تهیه اسموتی، ابتدا هلو، گلابی و سیب را بشویید. سپس، آن‌ها را خرد کرده و هسته‌هایشان را جدا کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن میوه‌ها با آب

پس از خرد کردن میوه‌ها، آن‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و آب را اضافه کنید. بعد، مخلوط‌کن را روشن کنید و بزنید تا همه چیز خوب و نرم شود.
نکته: اگر می‌خواهید اسموتی شیرین‌تر شود، می‌توانید کمی شکر یا عسل به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی شاه‌توت و موز؛ ترکیبی از رنگ و طعم

مرحله سوم: سرو کردن اسموتی گلابی و هلو

وقتی اسموتی غلیظ شد، نوشیدنی شما آماده است. آن را در لیوان‌هایی که دوست دارید بریزید و نوش جان کنید!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، چند روش برای تهیه اسموتی گلابی و هلو را به شما عزیزان آموزش دادیم. حالا که فصل گرماست و گلابی و هلو در بازار زیاد شده‌اند، بهترین زمان برای تهیه این اسموتی خوشمزه است. پس وقت را تلف نکنید و یک اسموتی خانگی درست کنید!

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا