رسپی

اسنک انبه و مرغ (اسنکی مقوی برای شام)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اسنک مرغ و انبه یک غذای سریع و خوشمزه است که می‌توانید برای شام درست کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ با طرز تهیه اسنک انبه و مرغ و نکات مهم در درست کردن آن آشنا خواهید شد.

طرز تهیه اسنک انبه و مرغ ساده

برای آماده‌سازی مواد اولیه این اسنک حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌برد و پخت آن تقریباً ۳ ساعت طول می‌کشد. این مواد برای ۶ نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ و انبه

برای تهیه این اسنک به مواد زیر نیاز دارید:

ران مرغ ۶ عدد
انبه ۳ عدد متوسط
پیازچه ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سیر ۱ حبه
پیاز متوسط ۱ عدد
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل چیلی ۱ تا ۲ عدد
نان باگت به مقدار لازم

مراحل تهیه اسنک انبه و مرغ

در این بخش مراحل تهیه این اسنک را می‌توانید دنبال کنید.

مرحله اول: خرد کردن انبه

ابتدا انبه‌ها را بشویید و پوستشان را جدا کنید. سپس هسته را جدا کرده و گوشت انبه را در یک ظرف بریزید.

مرحله دوم: مخلوط کردن انبه و فلفل چیلی

تکه‌های انبه را همراه با فلفل چیلی در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید تا یک پوره بدست آید.

مرحله سوم: خرد کردن سیر و پیاز

پیاز را بشویید، پوست آن را جدا کنید و به صورت نازک خرد کنید. سپس سیر را رنده کرده و هر دو را به مخلوط انبه و فلفل اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسنک کالباس

مرحله چهارم: پختن ران مرغ

ران‌های مرغ را همراه با نمک، فلفل سیاه و مقداری آب در قابلمه بریزید. سپس پوره انبه و فلفل را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ به مدت ۳ ساعت بپزد و نرم شود. بعد از پخت، گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مرغ خنک شود.

مرحله پنجم: درست کردن اسنک

بعد از پختن مرغ، استخوان‌های آن را جدا کرده و مرغ را ریش ریش کنید. سپس مرغ را در نان باگت قرار دهید و کمی پیازچه خرد شده و سس انبه روی آن بریزید و از طعم لذیذ این اسنک لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

“““html
رسپی اسنک مرغ و انبه با قارچ

رسپی اسنک مرغ و انبه با قارچ

آماده‌سازی این اسنک حدود یک ساعت زمان می‌برد و برای پخت آن، به ۱۵ دقیقه نیاز دارید.

مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ و انبه

برای تهیه این اسنک به مواد زیر نیاز دارید:

اسنک انبه و مرغ (اسنکی مقوی برای شام)
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱/۲ یک عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
قارچ ۲ عدد
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان تست به مقدار لازم
انبه ۱ عدد
سرکه سفید ۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

رسپی اسنک مرغ و انبه با قارچ

برای تهیه این اسنک، ابتدا پوست پیاز را جدا کرده و آن را رنده کنید. فلفل دلمه‌ای را به تکه‌های کوچک خرد کنید و تکه‌های مرغ را هم ریز کنید. سپس همه مواد را با هم ترکیب کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به آنها اضافه کنید. حالا این مخلوط را در یک ظرف دربسته ریخته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ خوب مزه‌دار شود.

برای تهیه سس انبه، انبه را خرد کرده و در مخلوط‌کن پوره کنید. سپس کمی سرکه سفید و فلفل قرمز به آن بیفزایید. این پوره را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت بگذارید تا به غلظت دلخواه برسد، سپس شعله را خاموش کنید.

حال، مرغ‌های مزه‌دار شده را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی و خوش رنگ شود. قارچ‌ها را خرد کرده و به مرغ اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.

زمانی که مرغ و قارچ خوب سرخ شدند، آنها را روی نان‌ها بچینید و یک لایه سس انبه روی آنها بزنید. سپس یک لایه نان دیگر هم روی آن قرار دهید. می‌توانید اسنک را در ساندویچ ساز یا ماهیتابه قرار دهید تا نان‌ها طلایی و ترد شود. سپس از طعم خوب این اسنک لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسنک (ساندویچ) تخم مرغ

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسنک انبه و مرغ

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسنک انبه و مرغ

در اینجا چند نکته جالب برای تهیه اسنک انبه و مرغ به شما ارائه می‌دهیم. همراه ما باشید.

  • برای تهیه این اسنک آسان، می‌توانید به جای پوره انبه از مقداری پودر انبه استفاده کنید.
  • برای تهیه اسنک می‌توانید بسته به سلیقه خود از نان باگت، نان تست، نان پیتا یا لواش استفاده کنید.
  • میزان تندی…
    “““html
    • این اسنک کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و اگر طعم‌های تند را دوست دارید، می‌توانید کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
    • برای درست کردن این اسنک، می‌توانید از سس مایونز استفاده کنید.
    • اگر دوست دارید، می‌توانید مرغ را جداگانه بپزید و بعد آن را ریش ریش کنید. سپس تکه‌های انبه خرد شده را روی آن بچینید.
    • در بعضی از دستورها، برای تهیه این اسنک از تکه‌های آووکادو در کنار انبه هم استفاده می‌شود.
    • اضافه کردن سیر به این اسنک اختیاری است و اگر نمی‌خواهید می‌توانید آن را حذف کنید.
    • برای تهیه انواع اسنک مرغ، بهتر است از سینه یا فیله مرغ استفاده کنید.

    در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، به دو روش تهیه این اسنک خوشمزه اشاره شده است. شما می‌توانید این غذای ساده و خوشمزه را برای شام آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید. اگر تجربه‌ای در درست کردن این اسنک دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا