اسنک ماست و توتفرنگی (مرحله به مرحله)

“`html
اسنک ماست و توتفرنگی
امروز در این مقاله میخواهیم روش آمادهسازی اسنک ماست و توتفرنگی را به شما آموزش دهیم. این اسنک به سرعت درست میشود و طعم خنک و دلپذیری دارد. اگر به دنبال یک میانوعده سالم هستید، این اسنک گزینهی خوبی است.
مواد لازم : | مقدار مورد نیاز : |
توتفرنگی | ۵۰۰ گرم |
ماست ایسلندی | ۵ قاشق غذاخوری |
عسل، پودر قند یا استویا | به مقدار لازم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شکلات | ۲۵۰ گرم |
روغن گیاهی | ۳ قاشق غذاخوری |
روش تهیه اسنک ماست و توتفرنگی
برای تهیه این اسنک، اول ۵۰۰ گرم توتفرنگی را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سپس ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری ماست ایسلندی به آن اضافه کنید. (بهتر است ماست بدون آب باشد. ماست ایسلندی به خاطر پروتئین بالا و چربی پایین، انتخاب مناسبی برای این اسنک است).
به مقدار لازم عسل یا استویا به مواد اضافه کنید و نوک قاشق چایخوری وانیل را هم اضافه کنید. حالا همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. از این ترکیب به مقدار دلخواه بردارید و روی کاغذ روغنی بگذارید.
سپس ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا یخ بزند. میتوانید این ترکیب را در قالب بستنی هم بریزید و در فریزر قرار دهید تا کاملاً منجمد شود.
در این مرحله، ۲۵۰ گرم شکلات تلخ یا شیرین (بسته به سلیقه شما) را در یک کاسه بریزید و سه قاشق غذاخوری روغن مایع گیاهی به آن اضافه کنید. سپس کاسه را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات ذوب شود.
اسنکها را از کاغذ روغنی جدا کنید و آنها را در شکلات بغلتانید تا تمام طرفهای اسنک به شکلات آغشته شود. دوباره اسنکها را روی کاغذ روغنی بگذارید. بعد از چند دقیقه، به خاطر سردی اسنک شکلات بر روی آن میگیرد و اسنک آماده میشود.
منبع : مجله لایفید