رسپی

اسکالوپ رولت سیب زمینی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

اسکالوپ رولت سیب زمینی

اسکالوپ رولت سیب‌زمینی یکی از پیش غذاهای محبوب و مجلسی است که می‌توان در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو کرد. این غذا به راحتی تهیه می‌شود و نیازی به استفاده از گوشت ندارد. همچنین می‌توانید آن را به عنوان فینگر فود در مهمانی‌ها مصرف کنید و همه از طعم خوشمزه‌اش لذت ببرند.

مواد لازم : مقدار مورد نیاز :
سیب‌زمینی: 6 عدد متوسط
شیر: 1 لیتر
پنیر موزارلا: 200 گرم
پنیر پارمزان: 50 گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه اسکالوپ رولت سیب‌زمینی

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت ورقه‌ای برش بزنید.
کف یک ظرف فر را چرب کرده و ورقه‌های سیب‌زمینی را در آن بچینید.
سپس شیر، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
مخلوط تهیه شده را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید.
ظرف را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها نرم و پنیر ذوب شود.
پس از پخت، اسکالوپ را از فر خارج کرده و سرو کنید.

دستور تهیه اسکالوپ سیب زمینی

نکات تکمیلی برای پخت اسکالوپ سیب‌زمینی

اگر می‌خواهید اسکالوپ تردتر شود، می‌توانید قبل از پخت در فر، سیب‌زمینی‌ها را در تابه با روغن زیتون کمی تفت دهید.
همچنین می‌توانید از انواع پنیرهای دیگر مثل پنیر چدار یا پنیر خامه‌ای هم استفاده کنید.
برای بهتر شدن عطر و طعم اسکالوپ، می‌توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری، ریحان یا آویشن استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا