رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (جمعه ۱۰ فروردین)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

امروز برای ناهار چه چیزی بپزم؟ آیا می‌توانم غذایی درست کنم که تکراری نباشد؟ این سوال برای همه افرادی که به آشپزی علاقه دارند، از دانشجوها گرفته تا خانه‌دارها و شاغل‌ها، همیشه وجود دارد. همه ما می‌خواهیم یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و خانواده‌امان آماده کنیم.

به همین دلیل، امروز در تاریخ دهم فروردین ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای خوشمزه و متنوع معرفی می‌کنیم تا بر اساس سلیقه‌تان، یکی از آن‌ها را برای ناهار امروز درست کنید و میل کنید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز

در ادامه با چند غذای متنوع برای ناهار و طرز تهیه آن‌ها آشنا می‌شوید. با ما همراه باشید.

۱- کباب بختیاری

در میان انواع کباب‌های ایرانی، کباب بختیاری یکی از خوشمزه‌ترین آن‌هاست. در تهیه این کباب معمولًا از گوشت راسته یا فیله گوسفندی استفاده می‌شود و آن را به صورت یکی در میان با فیله مرغ به سیخ می‌کشند.

می‌توانید به جای فیله مرغ، از فیله ماهی نیز استفاده کنید. در روش اصلی کباب بختیاری، از راسته گوسفند و دنبه استفاده می‌شود که به طور متناوب به سیخ می‌روند. این کباب شباهت زیادی به کباب قفقازی دارد، ولی در آن از ماست و خامه استفاده نمی‌شود.

مراحل تهیه کباب بختیاری

برای تهیه کباب بختیاری، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا فیله مرغ را پاک کرده و بشویید. سپس آن را بر روی تخته آشپزخانه خرد کنید و در یک کاسه بگذارید.
  2. گوشت گوسفند را نیز پاک کرده، بشویید و خرد کنید. دقت کنید که تکه‌های گوشت بزرگتر از فیله‌های مرغ باشند و آن‌ها را نیز به کاسه اضافه کنید.
  3. پیازها را پوست کنده و بشویید. سپس آن‌ها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و به کاسه مرغ و گوشت اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.
  4. حالا زعفران دم کرده، کمی روغن مایع و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید. چنانچه مایلید، مقداری ماست را نیز به کاسه اضافه کنید و همه را دوباره هم بزنید.
  5. برای بهتر مخلوط شدن مواد، با دست آن‌ها را زیر و رو کنید. اگر دوست دارید کباب شما مزه ترش پیدا کند، کمی آبلیمو تازه به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

برای ادامه رسپی این غذای سنتی، روی لینک رسپی کباب بختیاری کلیک کنید.

۲- خورشت ترش سماق

خورشت ترش سماق یکی از خوشمزه‌ترین خورشت‌های شمالی است که اصالت آن به مازندران و گیلان برمی‌گردد. شما می‌توانید این خورشت را با گوشت سفید (مرغ یا بوقلمون) یا گوشت قرمز گوسفندی برای ناهار امروز خود درست کنید.

خورشت ترش سماق مازندرانی

مراحل تهیه خورشت ترش سماق

مراحل تهیه خورشت ترش سماق به شکل زیر است:

  1. در ابتدا مرغ را آماده کنید. یک قابلمه مناسب را با آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
  2. حالا تکه‌های مرغ شسته شده را به آب جوش اضافه کنید و به مدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید. سپس آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و با کمی آب بشویید تا بوی زهم آن گرفته شود.
  3. در یک قابلمه دیگر کمی روغن بریزید. تکه‌های مرغ را درون آن قرار داده و کمی فلفل و زردچوبه بزنید. مرغ‌ها را کمی زیر و رو کنید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
  4. سپس چند تکه برگ بو به قابلمه اضافه کنید و ۱-۲ پیمانه آب جوش بریزید. حرارت را کم کنید و ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ‌ها بپزند.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه شمالی روی لینک رسپی خورشت ترش سماق کلیک کنید.

۳- آبگوشت بادمجان و کشک

آبگوشت بادمجان و کشک از غذاهای خوشمزه غرب ایران است که معمولاً در شهرهایی مانند لرستان، همدان و اراک تهیه می‌شود. این غذا طرز تهیه آسانی دارد و شما می‌توانید آن را با مواد …

“`html

غذای اولیه و راحت برای ناهار امروزتان آماده کنید و لذت ببرید.

امروز ناهار چی درست کنم؟ (جمعه ۱۰ فروردین)

مراحل تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

مراحل تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

برای تهیه آبگوشت بادمجان و کشک مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. از شب قبل، نخود و لوبیا را بخیسانید و حتماً چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. این کار به کاهش نفخ کمک می‌کند، و بعد از این مراحل می‌توانید با خیال راحت از آن‌ها استفاده کنید.
  2. پیازها را ریز خرد کنید و در یک تابه مناسب سرخ کنید. اگر به رژیم خاصی پایبند هستید، از روغن‌های پرکالری یا حیوانی استفاده نکنید و به جای آن روغن زیتون که سالم‌تر است، به کار ببرید.
  3. سیر را له کنید یا خیلی ریز خرد کنید. وقتی پیازها نرم و شفاف شدند، سیر را اضافه کنید. سیر را زیاد تفت ندهید. بعد از اینکه عطر آن را حس کردید، تکه‌های گوشت را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید.
  4. حالا حبوبات باید خیسانده و آماده باشند. آن‌ها را آبکش کنید و سپس به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای سنتی، روی لینک رسپی آبگوشت بادمجان و کشک کلیک کنید.

۴- سوفله مرغ با قارچ

سوفله مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و معروف است که در سطح جهانی شناخته شده است. این غذا معمولاً در فر یا تنور پخته و در همان ظرف سرو می‌شود. سوفله به معنای پف کرده است. بهترین ظرف‌ها برای پخت آن، ظرف‌های پیرکس یا سرامیکی هستند.

این دستور غذا خیلی سخت نیست و برای تهیه آن تنها به چند مواد اولیه ساده مانند سینه مرغ، قارچ، پنیر پیتزا، تخم‌مرغ، شیر و کره نیاز دارید.

رسپی سوفله مرغ با قارچ

مراحل تهیه سوفله مرغ با قارچ

برای تهیه سوفله مرغ با قارچ مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. سینه مرغ را شسته و در یک قابلمه قرار دهید. مقداری نمک، فلفل سیاه و برگ بو به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. یک پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید.
  2. پیاز را بشویید و به دو نیم برش دهید. سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و منتظر باشید تا به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بپوشانید تا ۲۵-۳۵ دقیقه بپزد.
  3. وقتی مرغ پخته شد، آن را از قابلمه خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس با دو چنگال، مرغ را ریش‌ریش کنید.
  4. تابه‌ای روی حرارت قرار دهید و آرد سفید را در آن بریزید. آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  5. حالا کره و شیر را به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا سس غلیظ و یکدستی درست شود. در این مرحله مقداری فلفل سیاه و نمک به سس اضافه کنید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه و ویژه، روی لینک رسپی سوفله مرغ با قارچ کلیک کنید.

۵- پیده (پیتزا ترکی)

پیده یکی از غذاهای خوشمزه ترکی است که به آن “پیتزا ترکی” نیز می‌گویند. این غذا با خمیری ترد و نازک تهیه می‌شود و معمولاً به شکل قایق درست می‌کنند و در تنورهای ذغالی می‌پزند.

ترکیب‌های محبوب برای داخل پیده شامل گوشت‌های ادویه زده و دودی، گوشت بره، گوشت مرغ یا سوسیس است.

“`رسپی پیده (پیتزا ترکی)

مراحل تهیه پیده (پیتزا ترکی)

مراحل تهیه پیده (پیتزا ترکی) به سادگی زیر توضیح داده شده است:

  1. اولین قدم، تهیه خمیر است. برای این کار، خمیر مایه را در یک کاسه بریزید و شکر و آب ولرم را به آن اضافه کنید. دمای آب باید حدود ۴۰ درجه باشد. اگر دماسنج ندارید، باید آب گرم باشد طوری که وقتی انگشت‌تان را درون آن می‌زنید، احساس گرما کنید، ولی نه به حدی که بسوزید.
  2. سپس روغن مایع را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.
  3. کم کم آرد را اضافه کنید؛ توجه داشته باشید که بسته به نوع آرد ممکن است همه آرد را نیاز نداشته باشید یا اینکه کمی از آن باقی بماند. پس بهتر است آرد را یکجا اضافه نکنید.
  4. وقتی که مایه کمی چسبناک شد، نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. (هرگز نمک را در ابتدای کار به خمیر مایه اضافه نکنید، چون مانع فعال شدن آن می‌شود. نمک باید بعد از اینکه خمیر آماده شد اضافه شود.)

برای ادامه این رسپی خوشمزه، روی لینک رسپی پیده (پیتزا ترکی) کلیک کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، ما لیستی از غذاهای خوشمزه و متنوع برای وعده ناهار به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم عالی آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا