امروز ناهار چی درست کنم؟ (جمعه ۴ خرداد)

“`html
امروز برای ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ این سوالی است که خیلی از افراد، چه دانشجو، چه خانهدار یا شاغل، هنگام آشپزی به آن فکر میکنند. همه میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان آماده کنند.
بنابراین، امروز در چهارمین روز خرداد ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ قصد داریم ۵ غذای خوشمزه و متنوع را به شما معرفی کنیم تا با توجه به سلیقهتان یکی را برای ناهار امروز انتخاب کرده و بچشید.
معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار و طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- سورمه کباب
سورمه کباب یکی از غذاهای محبوب ترکیه است که نامهای مختلفی دارد. این غذای سنتی با گوشت چرخ کرده و سبزیجات کباب شده درست میشود. اگر به کبابها علاقه دارید، حتما این غذا را امتحان کنید.
مراحل تهیه سورمه کباب
برای تهیه سورمه کباب، مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا بادمجان، پیاز، سیر و فلفل تند را بشویید و روی سینی فر بچینید. کمی کره ذوب شده روی سبزیجات بریزید. فر را روی دمای ۱۸۰-۱۹۰ درجه تنظیم کرده و سینی را در فر بگذارید.
- ۱۵-۲۰ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات کباب شوند. پس از این زمان، سینی را بیرون آورده و اجازه دهید سبزیجات کمی خنک شوند. میتوانید این سبزیجات را روی زغال یا باربیکیو هم کباب کنید.
- وقتی سبزیجات خنک شد، پوست آنها را بکنید و با استفاده از چاقو ریز ریز کنید. همه سبزیجات خرد شده را با هم ترکیب کنید.
- حالا پیاز رنده شده را در آبکش بریزید و آب آن را بگیرید. سپس پیاز آب گرفته شده را با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد به هم بچسبند.
برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه، به لینک رسپی سورمه کباب به روش ترکیهای مراجعه کنید.
۲- آبگوشت کشک لرستان
آبگوشت کشک یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب استان لرستان است که تهیه آن آسان بوده و به راحتی میتوانید آن را در خانه درست کنید. اگر به آبگوشت علاقه دارید، حتما این دستور را امتحان کنید.
آبگوشت کشک یکی از بهترین انواع آبگوشتها در فرهنگ ایران است و کشک و بادمجان در این غذا نقش کلیدی دارند و طعمش را خوشمزهتر میکنند.
مراحل تهیه آبگوشت کشک
مراحل تهیه آبگوشت کشک لرستان به شکل زیر است:
- برای تهیه یک آبگوشت خوشمزه، خیساندن نخود و لوبیا بسیار مهم است. آنها را به اندازه کافی خیسانده و در آب نگه دارید تا هنگام پخت به خوبی پخته شوند. یک ظرف برداشته و آب را تا سطحی که یک بند انگشت روی حبوبات باشد، پر کنید.
- آب حبوبات را چند بار خالی کرده و دوباره آب کنید. این کار به طعم آبگوشت شما کمک میکند.
- سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در یک ماهیتابه تفت بدهید تا طلایی شوند. قطعات گوشت را به ماهیتابه اضافه کرده و شروع به تفت دادن کنید.
- حالا سیر له شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی آنها آزاد شود. کمی نمک هم اضافه کنید. دقت کنید که در این مرحله گوشت نیازی به پخته شدن ندارد.
- ترکیبی که در مرحله قبل آماده کردید را در یک قابلمه مناسب بریزید. به اندازه موادتان چند پیمانه آب اضافه کرده و اجازه دهید به مدت یک و نیم ساعت همه چیز بپزد.
- در حین پخت آبگوشت، بادمجانها را آماده کنید. ابتدا پوست آنها را بکنید و به صورت ورقهای برش بزنید.
- ابتدا برنج را به همراه مقداری آب و نمک بخیسانید. سپس در یک قابلمه مقدار کافی آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
- بعد از جوشیدن، آب برنج را خالی کنید و برنج را در آب در حال جوش بریزید و بگذارید نیمپز شود. سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
- حالا بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقهای برش بزنید. سپس آنها را به همراه مقداری آب و نمک بخیسانید تا تلخیشان گرفته شود. بعد بادمجانها را آبکشی کرده و خشک کنید. در نهایت بادمجانها را با مقداری روغن سرخ کنید.
- پیازها را شسته، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند. مرغ را قطعه قطعه کرده و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- ابتدا پیازها را پوست کرده و بشویید. یکی از پیازها را رنده کنید و آب آن را دور بریزید، سپس پیاز را در یک کاسه بزرگ بریزید.
- سپس گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آن را به کاسه گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
- بعد به اندازه لازم نمک، زردچوبه و فلفل به مواد اضافه کنید و ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی را به آرامی هنگام ورز دادن گوشت اضافه کنید. اگر حس کردید مایه کوفته ریزه خیلی شل است، میتوانید یک قاشق دیگر آرد نخودچی اضافه کنید.
- در ابتدا باید ماهیها را آماده کنید. آنها را بشویید و تمیز کنید. برای تهیه ماهی کبابی، استخوانهای ماهی را بهطور کامل جدا کنید. با استفاده از چاقو، استخوانها را به آرامی از گوشت ماهی جدا کنید.
- در مرحله دوم، کمکم روغن زیتون را روی گوشت ماهی بریزید و با دست به آرامی ماساژ دهید تا تمام قسمتهای ماهی به خوبی به روغن زیتون آغشته شود. به خاطر داشته باشید که گوشت ماهی نرم و لطیف است، بنابراین باید صبر کنید و با احتیاط کار کنید تا به بافت ماهی آسیب نرسد.
- سپس به آمادهسازی پیاز بپردازید. پیاز را پوست گرفته و بشویید. آن را با رنده ریز رنده کنید. برای سرعت بیشتر میتوانید از میکسر یا خردکن کمک بگیرید. سپس آب پیاز رنده شده را با استفاده از آبکش بگیرید.
- در یک ظرف مناسب، آب پیاز و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. ماهیها را درون ظرف دربدار قرار دهید و ترکیب آب پیاز و آب لیموترش را به آن اضافه کنید. کمی ماهی را ماساژ دهید تا تمام قسمتهای گوشت ماهی با این محلول خوشطعم شود.
“““html
در طول ببرید و خرد کنید.
برای ادامه رسپی این غذای سنتی و مخصوص روی لینک رسپی آبگوشت کشک لرستان کلیک کنید.
۳- ته چین مرغ و بادمجان
ته چین یک غذای مجلسی است که از گذشته برای مجالس و مهمانیها تهیه میشود. یکی از خوشمزهترین انواع آن، ته چین مرغ و بادمجان است که در بین شیرازیها طرفدار زیادی دارد.
این ته چین درست کردنش خیلی ساده است و شما میتوانید با چند ماده اولیه معمولی مثل برنج، مرغ، پیاز، ماست، بادمجان و زرشک، این غذای خوشمزه را برای ناهار امروزتان تهیه کنید.
مراحل تهیه ته چین مرغ و بادمجان
مراحل تهیه ته چین مرغ و بادمجان به این شکل است:
برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و مخصوص روی لینک رسپی ته چین مرغ و بادمجان کلیک کنید.
۴- کوفته ریزه (کوفته قلقلی)
کوفته ریزه یا کوفته قلقلی که از گوشت چرخکرده تهیه میشود، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که میتوانید آن را با نان یا برنج کتهای سرو کنید.
این غذا به خاطر وجود گوشت و ادویههایی که در تهیهاش به کار میرود، خیلی مغذی و پرکالری است و درست کردنش هم بسیار آسان است.
مراحل تهیه کوفته ریزه
مراحل تهیه کوفته ریزه به این شکل است:
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و محبوب روی لینک رسپی کوفته ریزه (کوفته قلقلی) کلیک کنید.
۵- ماهی کبابی
ماهی کبابی یکی از غذاهای پرطرفدار است که به روشهای مختلف و با انواع ماهی تهیه میشود. کبابکردن ماهی کمک میکند تا ارزش غذایی آن حفظ شود. به همین خاطر، این روش یکی از بهترین راهها برای پخت ماهی به حساب میآید.
مراحل تهیه ماهی کبابی
مراحل تهیه ماهی کبابی به زودی برای شما قرار خواهد گرفت.
“““html
ماهی کبابی به شرح زیر است:
برای ادامه رسپی این غذای سالم و پرخاصیت، روی لینک رسپی ماهی کبابی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.