رسپی

امروز ناهار چی درست کنم؟ (دوشنبه ۲۱ خرداد)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

امروز چه غذایی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کنه دانشجو باشید یا خانه‌دار، این سوال همیشه دغدغه کسانی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند ناهاری خوشمزه و جدید درست کنند.

بنابراین، امروز در تاریخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ، به شما ۵ غذای متنوع و لذیذ معرفی می‌کنیم تا بر اساس سلیقه‌تان یکی از آن‌ها را برای ناهار امروز آماده کنید.

۵ غذای پیشنهادی برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار آشنا شوید و طرز تهیه آن‌ها را یاد بگیرید. با ما باشید.

۱- جوجه کباب تابه‌ای

جوجه کباب یکی از غذاهای بسیار محبوب در ایران است. اما ممکن است گاهی شرایط رفتن به رستوران مهیا نباشد. در این صورت، جوجه کباب تابه‌ای گزینه‌ای عالی به شمار می‌رود.

مراحل تهیه جوجه کباب تابه‌ای

برای تهیه جوجه کباب تابه‌ای، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. در ابتدا سینه مرغ را به قطعات تقریبا یک اندازه و مکعبی برش بزنید. سپس آن‌ها را در ظرفی بریزید و زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید.
  2. سپس ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم زعفران را به خود بگیرد.
  3. بعد از یک ساعت، مرغ‌ها را از یخچال خارج کرده و روغن مایع را به آن‌ها اضافه کنید. سپس مرغ‌ها را با روغن خوب ماساژ دهید تا تمام قسمت‌ها به روغن آغشته شود.
  4. اکنون پیازها را خوب بشویید و به صورت درشت خرد کنید. بعد آن‌ها را به همراه ماست، آب لیمو، فلفل و نمک به مرغ اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
  5. پس از مخلوط کردن، ظرف را دوباره با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به هم بخورد.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و محبوب، روی لینک رسپی جوجه کباب تابه‌ای کلیک کنید.

۲- خورش ساک

خورش ساک یکی از غذاهای سنتی استان گلستان و مازندران است. در گلستان با زرشک‌پلو و در مازندران با نان یا برنج ساده سرو می‌شود. شما نیز می‌توانید این غذای خوشمزه را با مواد مانند نخود، گوشت گوسفندی، پیاز و اسفناج برای ناهار امروز تهیه کنید.

مراحل تهیه خورش ساک گرگانی

مراحل تهیه خورش ساک

مراحل تهیه خورش ساک به این شکل است:

  1. نخود را چند ساعت در آب بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس نخودها را در قابلمه با مقداری آب بپزید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، کمی جوش شیرین به آن اضافه کنید.
  2. بعد از یک دقیقه، شعله را خاموش کنید. سپس نخودها را آبکش کرده و مقداری آب سرد روی آن‌ها بریزید تا پوستشان جدا شود.
  3. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. در قابلمه مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید. سپس گوشت را به صورت مکعبی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.
  4. تکه‌های گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند و کمی سرخ شود، سپس فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید.
  5. سپس نخودها را به قابلمه اضافه کرده و مقداری آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا بپزند.

برای ادامه رسپی این غذای محلی و مغذی، روی لینک رسپی خورش ساک کلیک کنید.

۳- عدس پلو مغان با گوشت چرخ

“`html

عدس‌ پلو دشت مغان

عدس‌ پلو دشت مغان یکی از غذاهای بسیار قدیمی و سنتی است که از ترکیب دو غذای محبوب یعنی عدس‌ پلو و قورمه سبزی تهیه می‌شود. این غذا به خاطر عطر و طعم شگفت‌انگیزش، یکی از خوشمزه‌ترین پلوهایی است که می‌توانید برای ناهار امروز درست کنید.

مراحل تهیه عدس‌ پلو دشت مغان

مراحل تهیه عدس پلو مغان

برای تهیه عدس پلو مغان با گوشت چرخ کرده، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا عدس را تمیز کرده و بشویید. سپس آن را با مقداری آب ولرم بخیسانید. خیساندن عدس کمک می‌کند تا نفخ آن گرفته شود و سریع‌تر بپزد. برنج را هم تمیز کرده و بشویید و با آب بخیسانید.
  2. پیاز را بشویید، پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید. کمی پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
  3. زردچوبه، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
  4. سپس گوشت چرخ‌ کرده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.
  5. حال سبزی قورمه را به تابه اضافه کنید و همه مواد را ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا سبزی رنگ بگیرد و عطر آن آزاد شود.

برای ادامه رسپی این غذای اصیل و مخصوص، روی لینک رسپی عدس پل و مغان با گوشت چرخ کرده کلیک کنید.

امروز ناهار چی درست کنم؟ (دوشنبه ۲۱ خرداد)

۴- موساکا بادمجان و گوشت چرخ کرده

موساکا یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به یونان برمی‌گردد. این غذا به عنوان یک غذای بین‌المللی شناخته می‌شود و در رسپی اصلی آن، از بادمجان استفاده می‌شود؛ اما روش تهیه آن در کشورهای مختلف متفاوت است.

مراحل تهیه موساکا برای ناهار امروز

مراحل تهیه موساکا بادمجان و گوشت چرخ کرده

برای تهیه موساکا بادمجان و گوشت چرخ کرده، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و پوست بکنید. سپس آنها را به صورت یکدست حلقه حلقه برش بزنید. حلقه‌های بادمجان را با کمی نمک بپوشانید و در آبکش ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا تلخی‌اش گرفته شود.
  2. بعد از ۱۵ دقیقه، بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید. در یک تابه مناسب مقدار روغن بریزید و بادمجان‌ها را سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس بادمجان‌های سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید.
  3. پیاز را بشویید و پوست بکنید. آن را به صورت نگینی خرد کرده و در همان تابه ریخته و کمی تفت دهید تا طلایی شود.
  4. گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.

برای ادامه رسپی این غذای بین‌المللی و خوشمزه، روی لینک رسپی موساکا بادمجان و گوشت چرخ کرده کلیک کنید.

۵- کشک کدو

کشک کدو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است که اصالت آن به شهر کرمان برمی‌گردد و شباهت زیادی به کشک بادمجان دارد. این غذا با مواد ساده و در دسترس به راحتی آماده می‌شود و گزینه‌ای عالی برای زمانی است که وقت کافی برای تهیه غذا ندارید.

“““html
مراحل تهیه کشک کدو

مراحل تهیه کشک کدو

مراحل تهیه کشک کدو به این شکل است:

  1. در ابتدا کدو سبزها را بردارید. آن‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس کدوها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و حلقه‌های کدو را از هر دو طرف سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، کدوها را بر روی دستمالی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
  2. سپس پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با رنده یا خرد کن له کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید پیاز را نگینی خرد کنید. درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید.
  3. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و پیازها را به آن بیفزایید. کمی پیازها را تفت دهید تا خامی آن‌ها گرفته شود. سپس سیر را بشویید و پوست بگیرید، با استفاده از سیر له کن آن را پوره کنید و به پیازها اضافه کنید. کمی سیر را تفت دهید تا عطر آن پخش شود.
  4. حالا مقدار کمی زردچوبه و فلفل به محتویات قابلمه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. نعنا خشک را با انگشتان خود پودر کنید و به قابلمه اضافه کنید. چند ثانیه دیگر هم تفت دهید تا عطر نعنا آزاد شود.
  5. اکنون مقداری گردو را با چاقو یا آسیاب خرد کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. گردو را کمی با سایر مواد تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

برای ادامه تهیه این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی کشک کدو کلیک کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، فهرستی متنوع از غذاهای مناسب برای ناهار را برای شما آماده کرده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم لذت‌بخش آن‌ها نهایت استفاده را ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا